Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

A
Âmin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ... Benim ilk dememem bunun için çok heyecanlıyım Rabbim inşallah herkese hayırlı haberler verdirsin... Zor bir imtihan...

hayırlı olsun ensu rabbim tamamına erdirsin ins degerin güzel artmış maşallah :)

Canım Merhaba,
Şişli Memorial ile ilgili duydukların doğru, ekip doktorları devamlı istifa ediyor. Ben Nur hanıma gittim hiç memnun kalmadım, hastalarına yalap şap bakıyor, hiç uzun vakit ayırmıyor. Benim doktorum Hande Akbaş, hem bilgisini hemde güler yüzünü çok sevdiğim için onunla başladım, çok şükür ki 5 yıl sonunda biricik bebeğime sayesinde kavuştum. Kendisine tüm arkadaşlarımı gönderdim hepsi de çok memnun kaldılar ve şu anda çoğu gebe...Ancak üzülerek öğrendim ki kendisi de memoriyal'den ayrılıyormuş. Bu kadar bilgi ve donanıma sahip bir doktoru nasıl kaybetmeyi göze alıyorlar inanamadım. Yönetime bile şikayette bulundum. O nereye giderse bende oraya gideceğim. Güvenim sonsuz, sana mutlaka tavsiye ediyorum. Çok ilgilenecektir.

Siteye yeni uye olmussunuz. Tek mesajiniz var bu mesaj da Memorial ve Nur hanimi kotulemek amacli. Kusura bakma iyiniyetinden supheleniyorum. Ben Nur hanim ve Semra Hanim sayesinde hamileyim. Kendilerinden cok memnunum. Burada bircok arkadasimiz da Memorial sayesinde bebegine kavuştu. Ayrica Nur hanim senin sozlerini hic haketmiiyor. Doktoruma laf ettirmem. O hastasiyla gerekirse saatlerce ilgilenen melek gibi biridir. Bir keresinde ben yaninda aglarken psikolog gibi saatlerce benimle dertlesmisti. O nedenle bir insani kotulerken bile sacmalamamak gercege aykiri konusmamak gerekir. Allah'tan korkmali biraz insan. Vicdanli olmali.

Ben de Kezban hanıma katılıyorum. Nur hanım beni bacaklarım açık yarım saat beklettikten sonra ultrason probunun 2 saniyede takıp çıkararak daha giyinmemi beklemeden odayı terk etti. Sana iyi davranmış olması herkese aynı olduğunu göstermez. Ben kendisini bir daha tercih etmedim. Şu anda bende gebeyim, kendisinin tek başına yaptığı birşey yok, ekip önemli. Ayrılmalar olduğunu bende duydum ancak herhalde yönetim gereğini yapacaktır, keza böyle bir merkezin kötüye gitmesi üzücü olur.

Nur hanımın hiçbir şeyi tekyapmadığnı her kes bilir. Zaten Memorial ekip olarak çalışıyor. İstediyiniz doktor hakkında istediğiniz fikir belirtmekte serbestsiniz. Ancak bunu yeni üye olup, ilk mesajla yaparsanız malesef samimiyetinize kimse inanmaz. Her kesin hatası, kusuru, kötü zamanına denk gelinmiş ola bilir (gerçi Nur hanımda hiç karşılaşmadım, kendisi hamileliğinin son dönemlerini yaşarken bile her zaman pozitif ve enerjiliydi, bana karşı değil her kese karşı). Ancak yeni üye olmuş biri ilk mesajla kötü bir şey yazıp, yine yeni üye olmuş biri ilk mesajla damdan damlar gibi üzerine atlarsa hiç inandırıcı olmaz. Kusura bakmayın ancak, burası gerçekten hayatımızı paylaştığımız bir yer. Yaalan şeylerle ortalığı bulandırmayın.

Bu arada istifaların çok olduğu doğru, ancak profosör Semra hanım çok dikkatlidir. Ünvanını alıp koltuğa yapışmış biri değil. Tüm ekibi gerçekten yönetiyor ve hiç bir hatayı af etmiyor. O yüzden orda çalışmak bir az daha zor.

Bu olumsuz yorum yazan varlıklar acıdım size.Dr ların başka işi gücü yok değil mi?bir biz mi bekliyoruz.gerçekten Nur Dr umu tanımış hastası olsaydınız bunları yazmak aklınıza bile gelmezdi.2 yıl geçti evladım kucağımda çok şükür.hala bir sıkıntım olsa çekinmeden ararım.oldu ya cevap veremediyse kendisi arar.elinden geldiğince destek olur her sorunumuza.Allahım bütün iyi niyetli insanları onun karşısına çıkarsın inşallah.art niyetliler istedikleri yere gitsinler ama çamur atmadan lütfen.gerçekten meyve veren ağaç taşlanırmış.Allahım bütün iyi niyetli Dr larımıza sağlıklı ömür versin başımızdan eksik etmesin inşallah. İ

Kimsiniz ne siniz bilmiyorum ama nur hanımın eski hastasıyım 2 tedavimi onunla geçirdim ve kesinlikle sizin dediğiniz gibi doktor değildir kendisi gözüm kapalı etrafımda çok insana da tavsiye etmişimdir..oldukça nazik ve düşünceli bir doktordur çoğu doktora nazaran..karşısında hüngür hüngür ağlarken benimle birlikde ağladığını bilirim..hiç bir hastasınıda sizin dediğiniz gibi odasından gönderdiğini bilmem ve o odaya her giren dakikalarca içeride kalırk ki hastanın kafasında ki bütün soru işaretleri giderilsin nur hanım hiç sıkılmadan tüm sorulara cevap versin diye...o yüzden okuyan herkes bu yazılanlar bilin ki tamamen bir karalamadan ibarettir başka hiç bir açıklaması yokdur ve gidecek tüm arkadaşlar bilin ki karşınızda ki bir doktor değil bir abla,arkadaş,dostan ötedir....

Şimdiye kadar 3 tane mesaj yazmışsın üçü de Nur hanımı kötülemek için. Kusura bakma, ancak buralar sizin gibiler için değil. Gidin hastanenin önünde dayanıp Nur hanım aleyhine broşur dağıtın, daha faydalı olur. Yapmak istediğiniz ne ise burada tutmaz.

Her kesin fikrine saygı duyarım, zira tüp bebek çok zorlu bir yol. Her şey insana bata biliyor. En çok sevilen bir doktoru beğenmeğenleri de gördüm, ancak onlar samimi idi. Ve de dertlerinin, sorunlarının arasında doktor (buna Nur hanım da dahil) sıkıntılarını da paylaşmışlardı. Ancak sizin tek yaptığınız kötülemek. Hiç paylaşmak istediğiniz derdiniz, sorunuz ve kaygınız yok. Üğeliği Nur hanımı kötülemek için aldığınız ortada (ya da birilerini övmek için).

Ps. İstifa edecek olan birine nasıl yönlendiriyorsun? Nerede çalışmaya başlayacağını da yazsaydın.

Iyi geceler yorumlari okudum ve sok oldum ya.nasil olurda.nur hanim icin bu denli olumsuz olursunuz yemin ediyorum benim.sizin insanligizdan supem duyarim sogukmus ne soyugu ya ben ona gitmeden uc farkli dr da asilama ve tup bebek yaptirdim cellat gibi dr.lardi. nur hanimi biri tavsiye etti ve gittim ilk gorusmemde dahi okadar inceledi ve guler yuzlulugu nasil olurda gunahina girersiniz inanmiyorum sizin onun hastasi oldugunuza kesinlikle karalama kanpanyasi bu onun yuzlerce hastasi var kimse aksini soyleyemez. Tabi nankorler haric allahtan korkun oyle cevap yazin insalari ters yonde etkilemeyin zaten bikere giden kopamaz nurum,dan ki benim maddi durumum cok olmadigi halde daha ucuza yapan hastaneleri elimin tersiyle iteliyorum fazla olsun nur hanim olsun

Bunlari yazan bence Nur hanimi ciddi anlamda tanimayan kisiler tarafindan yazilmis..okurken sinirlerime hakim olamadim.arkadasimin tavsiyesi ile tanidim dr.mu ve onu tanidigim gune sukrettim hep..kanatsiz melek diyebilirim..laparoskopi amaliyatima girdiginde sanki bi anne sefkati gosterir gibi varligini hep hissettirdi defalarca aradi...her muayeneye gidisimde son derece enerjik gulusemesiyle karsiladi beni..zaten hastalarina hep annem ya da ablam diye hitapeder ve gercekten de bunu icten soyler..su an Nur dr.um ve ekibinin dayesinde 6 haftalik hamileyim..19 unda randevum var iple cekiyorum...bu tur asli astari olmayan sacma dusunceleri yazan kisilere tek cevabim Nur hanimin arkasinda koskoca bi sevgi ordusu var onu asla yipratamazsiniz...

Şimdi yazacağım yorum bir hastanın doktoruna yazdığı yorum olarak algılanmasın... Nur hanım benim için bir abla hatta bir anne kadar yakın bir kişi oldu.her kontrolde bana tamam anneciğim rahat ol diye telkin veren,beni her zaman teselli eden bir kişidir.önce allahın sonra da onun sayesinde bana rabbim iki evlat verdi.şu andan evlatlarım 2,5 yaşındalar hala görüşürüm kendisiyle.Her zaman pozitif bir doktor oldu.her arkadaşımı ona yönlendirdim.herkes de memnun ayrıldı.Yazık ki insan emeğini hiçe saymak çok kolay bu ülkede..Bir iki çirkin ifade ile HER ŞEY ÇÖZÜLÜYOR SANIYORSANIZ YANILIYORSUNUZ...NE DEMİŞLER MEYVELİ AĞAÇ TAŞLANIRMIŞ

Birde cok kisa suruyor dediniz ben fazla konusman `tek tek anlatip aydinlatir nur hanim hattan bana sorar ablacim sormak istedigin kafana takilan soru varsa sor. Hayir desem eve gidince aklina gelirse bana mesaj at yada tlf ac der benim.birebir yasadigimda bu bence siz birilerinin kuklasi olmussunuz soyleyin o nur hanimdan rahatsiz olanlara azcik ondan ders alsinlar insanlarla nasil iletisime girilir. Ozman iste oda basariyi yakalar boyle yaptikca nurumuz yukseliyor haberiniz olsun :)

Her zaman söylerim tüp bebek sürecinde hastalar doktorlardan mucizeler yaratmasını bekliyor maalesef.doktorlarda insan hergün aynı moral motivasyon ve enerjiye sahip olmayabilirler --- de, desi var işte mevzu Nur hocaysa enerjide güleryüzde ilgide ki tartışmasız bilgide her koşulda aynıdır. Bu eleştirileri yapan arkadaşlar muhtemelen burada olduğu gibi oradaydı ilk günü olan ve kendi depresyonundan Nur hanımın enerjisini algılıyamamış arkadaşlardır. Bu sayfa da kimse bu eleştiriyi dikkate almaz sadece güler ve ağzınızın payı için cümle arar Allah sizi biran önce evlat hasretinden kurtarsın dilerim.

Can doktorum, canim doktorum. Adi gibi kalbi nurlu yuzu nurlu doktorum. Ona kotu soz soyleyen sahsiyetin aklina sasarim. Nasil tatlidir o nasil candir. Konusurken insani kendine nasil hayran birakir. Tam iki sene once, iki minik yildizimi icime koyarken, ben kahkahalarla guluyordum. Sirf onun verdigi enerji sayesinde. Simdi onbes aylik tatli mi tatli bir oglum var. Can doktorum canim doktorum. Siz haddini bilmez "yeni uyeler" size son cevabim, cekemiyorsaniz anten takin...

cnm her hasta her doktordan memnun kalacak diye bir şart yok ama 8 yılda geçirdiğim 8 tedavide gerçekten hastasına çok içten ve abla gibi yaklaşan tek Nur hanımı gördüm.. Laparaskopi ağrılarım olduğunda bile evde olduğum halde gecenin bir vakti Nur hanım evinde izinli olduğunu beni merak edip aramıştı çok şaşırmıştım.. 24 saat telefonum açık kendini iyi hissetmezsen ara demişti ve kaldıki ben onun daha 2 defa gördüğü hastasıydım ve Laparaskopimi bile o yapmamış Ayşe Hn ve Semra hn yapmıştı..
dün yine kan sonucum için beni aradı ve tekrar cep telefonunu bıraktı her an istediğin zaman ara dedi.. muayenelerde her muayenede memnun kalmadığın bir konu varsa söyle dedi, tüm maillerimi cevapladı ve nezaman kendisine ulaşmaya çalışsam o anda operasyonda bile olsa aynı gün geri döndü..
bende kadın doktor fobisi bile vardı hep erkek doktor isterdim ilk kez Nur hanımla bunu aştım..
geçmiş tüp deneyimlerimde farklı hastanelerde doktorlarla yaşadığım sorunları anlatsam neler neler var...

ayrıca bu Memorial topic sayfasındada şu dikkatimi çekti dönem dönem bazı kişiler yeni üye olup direk ilk mesajında bu topiğe girip doktor kötüleyip daha sonra ortadan yokoluyor bu insana farklı şeyleri düşündürüyor.

Kadın doktora bende de çok ciddi güvensizlik vardı. Semra hanım ve Nur hanım bu düşüncemi yok etmeği başardı. Benim için ne kadar zor olsa da daha önce erkek dr tercih etmiştim. Transfere ağlayarak girerdim ancak kararımdan dönmezdim. Onları tanıdığm için çok mutluyum. Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin ve onları hep korusun.

ben nur hanımın hastası değildim ama 2 kez beni muayene etti çoookkk sevdim kendisini gerçekten bi abla gibi çok sıcak kanlı onu sevmemek mümkün mü kendi dr umu beklerken bana ismimle hatırımı sorup nasılsınız dedi çok şaşırmıştım ve sevinmiştim yanii sadece kendi hastalarına değil bütün hastalara sıcak davranan bi dr Allah razı olsun ondan negatif sonuç alıp ağlarken de beni teselli etmişti pes etmek yok yola devam demişti çok şükür oğlum 3.5 aylık şuan da Allahım isteyen herkeze nasip etsin inşaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…