ensuuu testi tekrarladin mi cnm?
Canim devam edecegine cani gonulden inanıyorum ben Rabbim tamamina erdirsin inşallah maşallah sana senin guzel haberlerini dort gozle bekliyorumtekrarladım cnm cumartesi yaptırdım 148.60 çıktı.. perşembe günkü 70.2 iki günde tam iki katına katlanmış ama ben biraz geçmişi sabıkalı bi tip olduğum için yarın tekrar kan vereceğim bakalım yükselmişmi.. buda olumlu olursa seni 1 hafta içinde erken ultrasona çağıracağım dedi Nur Hn..
dün gece sabaha karşı idrar testi yaptım 8 yılda ilk kez çift çizgiyi gördüm çok duygulandım.. umarım devam eder..
sen nasılsın canımm
tekrarladım cnm cumartesi yaptırdım 148.60 çıktı.. perşembe günkü 70.2 iki günde tam iki katına katlanmış ama ben biraz geçmişi sabıkalı bi tip olduğum için yarın tekrar kan vereceğim bakalım yükselmişmi.. buda olumlu olursa seni 1 hafta içinde erken ultrasona çağıracağım dedi Nur Hn..
dün gece sabaha karşı idrar testi yaptım 8 yılda ilk kez çift çizgiyi gördüm çok duygulandım.. umarım devam eder..
sen nasılsın canımm
Canim cok sevindim. Insallah katlanarak artacak. Dua edelim bol bol
Nur hoca ne dedi sonuca ??
tekrarladım cnm cumartesi yaptırdım 148.60 çıktı.. perşembe günkü 70.2 iki günde tam iki katına katlanmış ama ben biraz geçmişi sabıkalı bi tip olduğum için yarın tekrar kan vereceğim bakalım yükselmişmi.. buda olumlu olursa seni 1 hafta içinde erken ultrasona çağıracağım dedi Nur Hn..
sen nasılsın canımm
Endişeni çok iyi anlıyorum. Ağzı sütten yanan yoğurdu üfleyek içermiş. Korkunun sevincini bölmesine izin verme. İn şeeAllah bu sefer her şey çok farklı olur ve güzel biter. Maşallah, değerin çok güzel.
ay inşallah canım Allahtan test verdiğim yerde 08.30 da veriyorum kanı 09.00 da test çıkıyor hemen mail atıyorlar yoksa günü geçiremezdim:))
yarını bir atlatsam içim rahatlayacak.. perşembeden bu yana sanki zaman durdu hiçbirşey yapmadan tüm düzenimi kan vermeye göre ayarladım.. desteğiniz için sağolun canlarr..
yesim28post: 36908261 .!.:[/QUO. Bız bu topıkde dertlerımızı bıldıklerımızı paylaşıyoruz bırbırımıze umut oluyoruz sızın yapmak ıstedıgınızı anlayamadım dıger memorıl topıgındede böyle bır olay oldu kapandı memorılda tedavı olmak kısının kendı elinde
I
Cok sevindim canim yaa.. inşallah saglikli bi sekilde kucagina alir kokusunu icine cekersin.. senin degerler yukselince sanki ben hamileymisim gibi sevindim :) bana da umut oldun valla. Sabirsizlikla kendi test gunumu bekliyorum :)cnm biraz geç cevap verdim kusura bakma Nur hn pazarteside test al ona göre konuşalım 1 haftaya erken ultrasona çağırırım herşey yolundaysa dedi.. bakalım inşallah cnm herşey yolundadır çok sağol duların için çok öptüm..
Cok sevindim canim yaa.. inşallah saglikli bi sekilde kucagina alir kokusunu icine cekersin.. senin degerler yukselince sanki ben hamileymisim gibi sevindim :) bana da umut oldun valla. Sabirsizlikla kendi test gunumu bekliyorum :)
ensu..bende yumurta rezerv azlığı sitesinde seni sordum..yeni test yaptın mı diye..çok sevindim ya..bu kez herşey güzel olur inşallah..rabbim kucağına almayıda nasip etsin..
Benim sali gunu ama anca aksama alirim sonucu. Memoriala gidemeyecem test icin, sonra gebzeye ise donerken yollarda harab oluyorum :) bizim burdaki poliklinik de aksama veririz sonucu diyor. Onden idrar testi yapsam belli olur mu acep yoksa cok mu erkendircanımm sende benim aklımdasın kendim kadar senide merak eder oldum.. sağol canımm
nezamandı test günün inşallah güzel haberlerin gelir:)
Canım değerin çok güzel artmış maşallah ya inşallah bu kez vakti saati gelmiştir çok çok dua ediyorum sana inşallah bu kez mutlu son yakın bitanemtekrarladım cnm cumartesi yaptırdım 148.60 çıktı.. perşembe günkü 70.2 iki günde tam iki katına katlanmış ama ben biraz geçmişi sabıkalı bi tip olduğum için yarın tekrar kan vereceğim bakalım yükselmişmi.. buda olumlu olursa seni 1 hafta içinde erken ultrasona çağıracağım dedi Nur Hn..
sen nasılsın canımm