- 9 Ağustos 2014
- 359
- 300
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/36872805/kızlar ensudan haber yok mu?hayırlı haber inşallah...
Ben de yazmasını bekliyorum. Umarım sevindiğinden buraya yazmayı unutmuştur.Akasya78 .!.:Ben de merak ettim. Sumeyye senin haberin var mi ????
Bu her kesin karşılaştığı bir durum. Hiç merak etme. Orda zaten ekip işi yapılıyor. Dr.un gelince yine onunla devam edersin.Merhaba arkadaşlar sayfada .. Ayşe hanımın hastasıyım ama yarın Ayşe hanım izinli olduğu için Yücel beye gidicem. Kendi doktorum olmadığı için çok üzüldüm . Sizce sıkıntı olur mu?
canm bende ayşe hanımın hastasıyım fakat eşim ilaç kullanmaya başladığı için yaklaşık bir 3 ayımız var tedaviye başlamak için ama hala kararsızım ayşe hanım mı nur hanım mı diye.sen şuan hangi aşamadasın ne durumdasın.ayşe hanım hakkında biraz düşüncelerini yazarsan sevinirim.teşekkürler.
canlar günaydın..
dün 11. gündü test sonucum 70.02 di, bugün 12. gün test sonucum 118,60...
umarım böyle katlanır geçmişten çok fazla kimyasal gebeliğim olduğu için şimdilik hiçbirşeyden emin değilim.... çok şiddetli ağrılarım var ve devamlı titreme ateş basması yaşıyorum nedenini anlamadım devamlı yatıyorum..
çok öptüm hepinizi...
canlar günaydın..
umarım böyle katlanır geçmişten çok fazla kimyasal gebeliğim olduğu için şimdilik hiçbirşeyden emin değilim.... çok şiddetli ağrılarım var ve devamlı titreme ateş basması yaşıyorum nedenini anlamadım devamlı yatıyorum..
çok öptüm hepinizi...
canlar günaydın..
çok öptüm hepinizi...
Canım hamileliğin hayırlı olsun çok sevindim senin takipçindim aynı problemler var bizde de sayı düşüktü umut oldun bana zamanın su gibi geçiceği bi hamilelik olması dileğiyle :)) Benim bi arkadaştada o da tüp bebekle 7. Denemede hamile kalmıçtı onda da şiddetli ağrılar vardı rahim hamile olunca ağrı yapabiliyomuş korkma yani o doğum yaptı 1 ay önce inşallah senin de doğum haberlerini alıcaz bizlerden dualarını esirgeme tatlım Rabbim küçük meleğini korusuncanlar günaydın..
çok öptüm hepinizi...
canm bende ayşe hanımın hastasıyım fakat eşim ilaç kullanmaya başladığı için yaklaşık bir 3 ayımız var tedaviye başlamak için ama hala kararsızım ayşe hanım mı nur hanım mı diye.sen şuan hangi aşamadasın ne durumdasın.ayşe hanım hakkında biraz düşüncelerini yazarsan sevinirim.teşekkürler.
Korkunu çok iyi anlıyorum. Allah korkularından emin eylesin. Kendini hiç yorma ve rahatsızlıklarınla ilgili Nur hanıma bilgi ver. Allah yardımcın olsun. Değerin çok güzel ve güzel katlamış maşallah. Allah bebişlerine can versin.canlar günaydın..
umarım böyle katlanır geçmişten çok fazla kimyasal maşaeliğim olduğu için şimdilik hiçbirşeyden emin değilim.... çok şiddetli ağrılarım var ve devamlı titreme ateş basması yaşıyorum nedenini anlamadım devamlı yatıyorum..
çok öptüm hepinizi...
Hakkında hayırlı olsun. Doktoruna güvenmek ve istediğin zaman ulaşmak gibisi yoktur.Ben bugün Allah'ın izni ile tedaviye başladım kan verdik akşam ilaçlara başlıyorum ... AYşe hanımın hastasıydım fakat bugün izinli olduğu için kendisi yoktu ben çok memnun kaldım daha öncesinde birkaç yerde tedaviyi yarım bırakmış Dr içime sinmediği için fakat Ayşe Hanım'dan çok farklı elektrik aldım . Çok güzel ilgileniyor uzun uzun muhabbet ediyor anlatıyor. Cep telefonundan rahatlıkla ulaşıyorum kendisine . Msj larıma cevap veriyor . Ben çok memnun kaldım bügünde not düştürdüm ayse hanımı mutlaka tedavi sırasında istiyorum diye ilgileceklerini söylediler
Bende öyle olduğunu düşünüyorum insanın morale çok ihtiyacı var. Birde Dr den istediği ilgiyi göremeyince insan huzursuz oluyor. Bursa'dan geliyorum bursada ünlü 3 yerle görüştüm fakat en son ayse hanım içime sindi. Artık hayırlısı.. Rabbimde çok Rabbim isteyen herkese versin ... Dua ile...Hakkında hayırlı olsun. Doktoruna güvenmek ve istediğin zaman ulaşmak gibisi yoktur.
canlar günaydın..
çok öptüm hepinizi...
canım bende ayşe hanımın hastasıyım izmirden geliyorum pgt tüp bebek bizimkisi..bende çok memnunum çok sevecen ve nazik bir doktor allah sonuna kadar öyle nasip etsin inşallah...hepimiz için hayırlısı olsunBen bugün Allah'ın izni ile tedaviye başladım kan verdik akşam ilaçlara başlıyorum ... AYşe hanımın hastasıydım fakat bugün izinli olduğu için kendisi yoktu ben çok memnun kaldım daha öncesinde birkaç yerde tedaviyi yarım bırakmış Dr içime sinmediği için fakat Ayşe Hanım'dan çok farklı elektrik aldım . Çok güzel ilgileniyor uzun uzun muhabbet ediyor anlatıyor. Cep telefonundan rahatlıkla ulaşıyorum kendisine . Msj larıma cevap veriyor . Ben çok memnun kaldım bügünde not düştürdüm ayse hanımı mutlaka tedavi sırasında istiyorum diye ilgileceklerini söylediler