Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ensuuu testi tekrarladin mi cnm?

tekrarladım cnm cumartesi yaptırdım 148.60 çıktı.. perşembe günkü 70.2 iki günde tam iki katına katlanmış ama ben biraz geçmişi sabıkalı bi tip olduğum için yarın tekrar kan vereceğim bakalım yükselmişmi.. buda olumlu olursa seni 1 hafta içinde erken ultrasona çağıracağım dedi Nur Hn..

dün gece sabaha karşı idrar testi yaptım 8 yılda ilk kez çift çizgiyi gördüm çok duygulandım.. umarım devam eder..
sen nasılsın canımm

Daha dun canim doktorum Nur hanimin yanindaydim.onu hem akrabam sayesinde iyi taniyorum sahsen 3-4kere gorusmus olmama ragmen muptelasi oldum adeta.daha tedaviye baslamadan guveni gerçekten icten hissettim.daha onceki tedavilerimde doktorun dediklerini sorgular arastirirdim.cunku zerre kadar guvenemezdim.ama Nur hanim ne dese yapiyorum asla sorgulamiyorum. Arkadaslarin dedigi gibi odada yeterince vakit ayirir ve sormak istediğim bisey olup olmadigini sorar yok derim yine de istediginde arayabilirsin der. Ablam diye hitap eder. Gayet guler yüzlü ve sicak kanlidir. Odadan gayet mutlu ve umutlu ayrilirsiniz. Bundan once bi tedavimdeki doktor 3de gorustugum doktor var hicbiri Nur hanim gibi değildi. Iyi ki onu tanimisim iyi ki onunla tedaviye baslayacagim. Olmasada yine kendisinde devam edecegim. Karalamalar gercegi degistirmez giden herkes durumun ne oldugunun farkında zaten

tekrarladım cnm cumartesi yaptırdım 148.60 çıktı.. perşembe günkü 70.2 iki günde tam iki katına katlanmış ama ben biraz geçmişi sabıkalı bi tip olduğum için yarın tekrar kan vereceğim bakalım yükselmişmi.. buda olumlu olursa seni 1 hafta içinde erken ultrasona çağıracağım dedi Nur Hn..

dün gece sabaha karşı idrar testi yaptım 8 yılda ilk kez çift çizgiyi gördüm çok duygulandım.. umarım devam eder..
sen nasılsın canımm
Canim devam edecegine cani gonulden inanıyorum ben Rabbim tamamina erdirsin inşallah maşallah sana senin guzel haberlerini dort gozle bekliyorum :KK19:

sen nasılsın canımm

masallah diyelim guzel katlanmis cok sevindim gercekten dua ediyorum sana.. Idrar testleri aslinda genelde dogru benim 18 cikan hcg mi bile gostermisti cok silik bir sekilde bazen hatali cikabiliyor tabi.
bende iyiyim simdilik cnm sukur diyelim kasim aralik gibi basliycam bende, nur hanimla ilgili okadar olumlu seyler yazdiki bende umarim degostorebilirim doktorumu.aslinda basta nur hnm istemistim AMA cok doluydu sanirim baskasina yonlendirdiler bakalim kismet insallah bende olumlu sonucu aliriz, 5. Deneme olucak benimde

Canim cok sevindim. Insallah katlanarak artacak. Dua edelim bol bol
Nur hoca ne dedi sonuca ??

cnm biraz geç cevap verdim kusura bakma Nur hn pazarteside test al ona göre konuşalım 1 haftaya erken ultrasona çağırırım herşey yolundaysa dedi.. bakalım inşallah cnm herşey yolundadır çok sağol duların için çok öptüm..

sen nasılsın canımm

Endişeni çok iyi anlıyorum. Ağzı sütten yanan yoğurdu üfleyek içermiş. Korkunun sevincini bölmesine izin verme. İn şeeAllah bu sefer her şey çok farklı olur ve güzel biter. Maşallah, değerin çok güzel.

Endişeni çok iyi anlıyorum. Ağzı sütten yanan yoğurdu üfleyek içermiş. Korkunun sevincini bölmesine izin verme. İn şeeAllah bu sefer her şey çok farklı olur ve güzel biter. Maşallah, değerin çok güzel.

ay inşallah canım Allahtan test verdiğim yerde 08.30 da veriyorum kanı 09.00 da test çıkıyor hemen mail atıyorlar yoksa günü geçiremezdim:))
yarını bir atlatsam içim rahatlayacak.. perşembeden bu yana sanki zaman durdu hiçbirşey yapmadan tüm düzenimi kan vermeye göre ayarladım.. desteğiniz için sağolun canlarr..

ay inşallah canım Allahtan test verdiğim yerde 08.30 da veriyorum kanı 09.00 da test çıkıyor hemen mail atıyorlar yoksa günü geçiremezdim:))
yarını bir atlatsam içim rahatlayacak.. perşembeden bu yana sanki zaman durdu hiçbirşey yapmadan tüm düzenimi kan vermeye göre ayarladım.. desteğiniz için sağolun canlarr..

yesim28post: 36908261 .!.:
[/QUO. Bız bu topıkde dertlerımızı bıldıklerımızı paylaşıyoruz bırbırımıze umut oluyoruz sızın yapmak ıstedıgınızı anlayamadım dıger memorıl topıgındede böyle bır olay oldu kapandı memorılda tedavı olmak kısının kendı elinde
I

ensu..bende yumurta rezerv azlığı sitesinde seni sordum..yeni test yaptın mı diye..çok sevindim ya..bu kez herşey güzel olur inşallah..rabbim kucağına almayıda nasip etsin..

cnm biraz geç cevap verdim kusura bakma Nur hn pazarteside test al ona göre konuşalım 1 haftaya erken ultrasona çağırırım herşey yolundaysa dedi.. bakalım inşallah cnm herşey yolundadır çok sağol duların için çok öptüm..
Cok sevindim canim yaa.. inşallah saglikli bi sekilde kucagina alir kokusunu icine cekersin.. senin degerler yukselince sanki ben hamileymisim gibi sevindim :) bana da umut oldun valla. Sabirsizlikla kendi test gunumu bekliyorum :)

Cok sevindim canim yaa.. inşallah saglikli bi sekilde kucagina alir kokusunu icine cekersin.. senin degerler yukselince sanki ben hamileymisim gibi sevindim :) bana da umut oldun valla. Sabirsizlikla kendi test gunumu bekliyorum :)

canımm sende benim aklımdasın kendim kadar senide merak eder oldum.. sağol canımm
nezamandı test günün inşallah güzel haberlerin gelir:)

ensu..bende yumurta rezerv azlığı sitesinde seni sordum..yeni test yaptın mı diye..çok sevindim ya..bu kez herşey güzel olur inşallah..rabbim kucağına almayıda nasip etsin..

sağol canım bir kaç gün mesajlara pek cevap veremedim sadece beğendi yaptım çok ağrım vardı şimdi daha iyiyim..
inşallah hepimiz için güzel olur cnm..

canımm sende benim aklımdasın kendim kadar senide merak eder oldum.. sağol canımm
nezamandı test günün inşallah güzel haberlerin gelir:)
Benim sali gunu ama anca aksama alirim sonucu. Memoriala gidemeyecem test icin, sonra gebzeye ise donerken yollarda harab oluyorum :) bizim burdaki poliklinik de aksama veririz sonucu diyor. Onden idrar testi yapsam belli olur mu acep yoksa cok mu erkendir

Kezban ve Nurgül, bu forum sizin gibi üyelik alır almaz atıp tutan ve sonra ortadan kaybolanlardan çok gördü. Nur Hanım hakkında yazdıklarınızın tek bir kelimesi dahi doğru değil bunu bu topiktekiler de çok iyi bilir biz eski hastaları da çok iyi biliriz ha keza sonradan fikir almak için bu sayfaları okuyup Nur Hanım'a gidecekler de onun nasıl mükemmel bir insan olduğunu göreceklerdir. O sadece bir doktor değil hastasına bir anne, bir abla, bir dost gibi davranan, yakınlığını hiç bir zaman esirgemeyen, her derdimize koşan, tedavilerimiz bitse de çocuklarımız doğsa da bizi bırakmayan, kocaman harika yüreği olan biri. 3 tedavimi de onunla oldum, onun olduğu her muayeneye her işleme güle oynaya gittim. O olmadığı zamanlar içim sıkılırdı. O bitmeyen enerjisi, her zaman gülen yüzüyle o zorlu dönemlerde en büyük destekçilerimdendi canım hocam.
Bu kadar seveni olan, işini çok iyi yapan, hastasını hasta gibi değil ailesinin bir parçası gibi gören birini karalamaya kalkmayın. Kalkarsanız cevabınızı alırsınız.

sen nasılsın canımm
Canım değerin çok güzel artmış maşallah ya inşallah bu kez vakti saati gelmiştir çok çok dua ediyorum sana inşallah bu kez mutlu son yakın bitanem

Ensuu hamilesin :) cok sevindim hadi inşallah Rabbim devamini göstersin hayirli ugurlu olsun inşallah kucaginda gorursun :KK70:

ensu...
nasıl gidiyor gebelik..umarım herşey yolundadır..şimdi en taze hamilemiz olarak seni soru bombardımanına tutsak kızarmısın?
bende bugün adet oldum..çarşamba için randevu aldım memorialden..fsh bakıp başlayıp başlamamaya karar veririz demişlerdi..hem heyecanlıyım..hem korkuyorum..inşallah bu kez herşey güzel olur..
sana hangi tedavi başlamışlardı..gonal f mi..

Arkadaslar bende 2hafta once basladim tedaviye nur hanima gidiyorum.Bi konuda bilgi almak istiyorum sizden.Nur hanim benden sadece prolaktin ve hbs g tahlili istedi hemogram testi ve diger testleri istemedi.Tedaviye baslayinca mi onlar istenicek?

X