- 21 Şubat 2014
- 528
- 108
- 34
Canım senin de doğuma az kalmış Allah kurtarsın:)) Sen kaçıncı denemende hamile kaldın bi de sizde problem neydi canım?Hamilelik sürecin nasıl geçiyo ilk aylar ve sonraları umarım sorularımla seni sıkmamışımdır!Ensu cifte transfer olmus. Cok sevindim canim. Dualarim seninle. Insallah guzel haber alacagiz senden.
Estafurullah canim. Deneyimlerimizi paylasiyoruz burada. Benim genetik bir hastaligim var. Bu hastalik bebege gecmesin diye pgt li tup bebek yaptirdik. Ilk denememde hamile kaldim ancak bebegi kaybettik. 2.denemede hamilelik olusmadi. 3.denememde donmus embriyo ile kizima hamile kaldim. Cok sukur 33+1 olduk. Hamileligim iyi geciyor. Sorun yasamadim. Su son gunleri de atlatip sag salim kizima kavusmayi umuyorum. Darisi dileyen isteyen tum arkadaslarima olsun. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.Canım senin de doğuma az kalmış Allah kurtarsın:)) Sen kaçıncı denemende hamile kaldın bi de sizde problem neydi canım?Hamilelik sürecin nasıl geçiyo ilk aylar ve sonraları umarım sorularımla seni sıkmamışımdır!
Canım ne güzel az kalmış doğuma, minik prensesini RABBİM size bağışlasın ne heyecan vardır şimdi sende dimi su gibi geçsin son ayların :))Tatlım sen 3 denemeni de memorialda mı denedin peki?Estafurullah canim. Deneyimlerimizi paylasiyoruz burada. Benim genetik bir hastaligim var. Bu hastalik bebege gecmesin diye pgt li tup bebek yaptirdik. Ilk denememde hamile kaldim ancak bebegi kaybettik. 2.denemede hamilelik olusmadi. 3.denememde donmus embriyo ile kizima hamile kaldim. Cok sukur 33+1 olduk. Hamileligim iyi geciyor. Sorun yasamadim. Su son gunleri de atlatip sag salim kizima kavusmayi umuyorum. Darisi dileyen isteyen tum arkadaslarima olsun. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.
Sanırım senin için uzun protokol planlamışlar. Pgt yaptıranlar için daha iyi yöntem. Hem daha çok hem de daha kaliteli yumurta toplamayı hedefliyor. 15 gün daha uzun olacak. Memorialde tedavi gören İnci tanesi ve Akasya arkadaşımızda da son tedavileri uzun protokol ile oldu, pgt yapıldı. Dilerim senin için de sonucu güzel olur.arkadaşlar ben ağustosun 13 ünde memoriala gittim cumhur beyle görüştük set up için kan verdik.doktorum ayşe hanım.izmirde yaşıyorum.size sormak istediğim bugün ayşe hanım telefonda set up sonucun çıktıktan sonra ilk adet gününde ararsın ön tedavi içinde ilaçlar vericem buraya gelmezsin hemşireler tarif eder kullanırsın dedi.sonraki adetinde gelirsin asıl tedavine başlarız dedi. ben ilk adette başlıycaz sanıyordum şimdi dahada uzadı sanki uzadıkça stres oluyorum sizlerde nasıl oluyor süreç aynımı?bana bilgi verirmisiniz?
arkadaşlar ben ağustosun 13 ünde memoriala gittim cumhur beyle görüştük set up için kan verdik.doktorum ayşe hanım.izmirde yaşıyorum.size sormak istediğim bugün ayşe hanım telefonda set up sonucun çıktıktan sonra ilk adet gününde ararsın ön tedavi için ilaçlar vericem buraya gelmezsin hemşireler tarif eder kullanırsın dedi.sonraki adetinde gelirsin asıl tedavine başlarız dedi. ben ilk adette başlıycaz sanıyordum şimdi dahada uzadı sanki uzadıkça stres oluyorum sizlerde nasıl oluyor süreç aynımı?bana bilgi verirmisiniz?
sümeyye008 maşallah sen de yeni hamilelerdesin sanırım.senin kaçıncı denemende oldu vede probleminiz neydi?Sanırım senin için uzun protokol planlamışlar. Pgt yaptıranlar için daha iyi yöntem. Hem daha çok hem de daha kaliteli yumurta toplamayı hedefliyor. 15 gün daha uzun olacak. Memorialde tedavi gören İnci tanesi ve Akasya arkadaşımızda da son tedavileri uzun protokol ile oldu, pgt yapıldı. Dilerim senin için de sonucu güzel olur.
anladım canım evet bizde pgt yaptırıyoruz tek gen hastalığından dolayı .teşekkür ederim inşallah hepimiz için allah emeklerimizin karşılığını verirSanırım senin için uzun protokol planlamışlar. Pgt yaptıranlar için daha iyi yöntem. Hem daha çok hem de daha kaliteli yumurta toplamayı hedefliyor. 15 gün daha uzun olacak. Memorialde tedavi gören İnci tanesi ve Akasya arkadaşımızda da son tedavileri uzun protokol ile oldu, pgt yapıldı. Dilerim senin için de sonucu güzel olur.
canım tahlillerim iyi çıktı amh 3,66 rahim filmide sorunsuz çok iyi dedi ayşe hanım. ama böyle uzaması strese sokuyor beni.biz pgt yaptırıyoruz tek gen hastalığından dolayı benim 6 yaşında joubert sendromlu bir kızım var.tek çaremiz riske atmamak adına pgt yaptırmaktı.set up o yüzden yapılan bir test...arkadaşım değerlerinde bi sıkıntı varsa ona göre baskılama yada ek hormon tedavisi uyguluyo.takipte tutuyolar hemen başlamıyolar aceleci değiller yani.bu iyi birşey.set up kanı nedir bende onu anlamadım.genel kan tetkiki mi demek istedin?
sümeyye008 maşallah sen de yeni hamilelerdesin sanırım.senin kaçıncı denemende oldu vede probleminiz neydi?
Canım ne güzel az kalmış doğuma, minik prensesini RABBİM size bağışlasın ne heyecan vardır şimdi sende dimi su gibi geçsin son ayların :))Tatlım sen 3 denemeni de memorialda mı denedin peki?
arkadaşlar ben ağustosun 13 ünde memoriala gittim cumhur beyle görüştük set up için kan verdik.doktorum ayşe hanım.izmirde yaşıyorum.size sormak istediğim bugün ayşe hanım telefonda set up sonucun çıktıktan sonra ilk adet gününde ararsın ön tedavi için ilaçlar vericem buraya gelmezsin hemşireler tarif eder kullanırsın dedi.sonraki adetinde gelirsin asıl tedavine başlarız dedi. ben ilk adette başlıycaz sanıyordum şimdi dahada uzadı sanki uzadıkça stres oluyorum sizlerde nasıl oluyor süreç aynımı?bana bilgi verirmisiniz?
anladım canım sanırım banada o zaman uzun protokol uygulanacak...valla insan işin içine girince öğreniyor biz eşimle yaz tatilinde hallederiz diyorduk ama öyle olmuyormuş bir sürü aşamadan geçiliyormuş...Allahtan herkes için hayırlısını diliyorum....Evet canim.3 tedavim de Memorial'da oldu. Semra hocadan, Nur hanimdan , genetik bolumunden laboratuvardan cok memnun oldugum icin değiştirmeyi hic dusunmedim. 10 kere de denesem orda devam ederdim.
Canim ben de tek gen hastasiyim. O nedenle pgt li tup bebek yaptirdik. Bana da Amerika'da set up yapildi. Son tedavimde uzun protokol uygulandi. Uzun protokol yumurta sayisini arttiriyor. 14 yumurtam toplandi.8 embiryo 5.gune gitti.4 u saglikli cikti. Bir tane transfer oldu. Digerleri donduruldu. Ilk transferde tutmadi. Dondurulmus embiryo ile kizima hamile kaldim.
mrb arkadaşlar.bende önümüzdeki aya kısmetse şişli memorialde başlıcagım. bu benim 7.denemem olacak.semra hocaya 2 ay öncesi muayene olup tüplerimi bağlatmamı söyledi.geçen ay laparoskopi ile bağlattım.ilk adetimle fsh yüksekliğinden 15.6 idi başlayamadık.cylo verdi nur hanım sanırım düşüş sağlanacak sonrası ver elini istanbul.inşallah burda güzel haberlerimizi yazarız artık.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu gün büyük gün. Senden güzel haberler bekliyorum. Dilerim bu sefer hasretin son bulur.kızlar merhaba yarın son günüm perşembe sabah erkenden test yaptırırım sabah 10.30 gibi belli olmuş olur..
hiçbirşey hissetmiyorum ve zaman çok çabuk geçti.. hiç evden dışarı çıkmadım:))) oturduğum semt çok dik yokuşlu bi yerleşime sahip yürüyüş için dışarı çıksam devamlı çok uzun dik yokuşlar çıkmam gerekecekti bende evde yaptım gündüz yürüyüşlerimi..
negatif olursada çok yoğun üzülmeyeceğim hayırlısı buymuş diyeceğim, hemen bu ayki adetle tekrar tedaviye başlayacağım.. Semra hn olumsuzluk olursa bu ay gelme çok erken dedi ama e2 baktıracağım uygun derlerse hızla tekrar tedaviye başlayacağım..
hepinizi özledim..
kızlar merhaba yarın son günüm perşembe sabah erkenden test yaptırırım sabah 10.30 gibi belli olmuş olur..
hiçbirşey hissetmiyorum ve zaman çok çabuk geçti.. hiç evden dışarı çıkmadım:))) oturduğum semt çok dik yokuşlu bi yerleşime sahip yürüyüş için dışarı çıksam devamlı çok uzun dik yokuşlar çıkmam gerekecekti bende evde yaptım gündüz yürüyüşlerimi..
negatif olursada çok yoğun üzülmeyeceğim hayırlısı buymuş diyeceğim, hemen bu ayki adetle tekrar tedaviye başlayacağım.. Semra hn olumsuzluk olursa bu ay gelme çok erken dedi ama e2 baktıracağım uygun derlerse hızla tekrar tedaviye başlayacağım..
hepinizi özledim..