- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.509
cogu yer kalcadan yaptiriyor bende cok tereddut etmistim AMA gobektende ayni etki
bende laparoskobiyi baska yerde yaptirdim gerci laparoskobik myomektomi oldu benimkisi Küçük miyom vardi o alindi, tuplerde sorun yoknus yapisik vs hicbirsey yok dendi, gerci semra hocada kesin sorun var dememisti oyle gorunuyor hsg de demisti.. Canin SEN laparoskobiden kac gun sonra gazli bezleri cikarip yikandin?? Benim islen sali gunu oldu 1 gun hastanede yattim 3 gun kotuydum AMA iyiyim cok sukur
bide hastanede sormayi unuttum 1 gun hafif mavi boya ve biraz kanama geldi sende oldu mu??
canım laparaskopimi oldun çok geçmiş olsun.. ya bendede hafif kanama gelmişti sonra geçti..ama ben kendim evde eczaneden pansuman malzemesi alıp pansuman yaptım geçti.. 1 hafta hergün pansuman yapıp gazlı bezi değiştirdim..
ben 1 hafta hiç yıkanmamıştım cnm çok acılı olmuştu benim rahimde genişletildiği için..
tamamen bezlerden 1 hafta sonra kurtuldum hastanede kontrolde nur hn çıkartmıştı..
birde 2 hafta sonra Contractubex kullanmaya başladım ben cnm yaraların üzerine günde iki defa..
iyi olmana sevindim..