pozitif olmadi canim hepsi kimyasal yada negatif ve umut tup bende hicbirsey asla arastirmadi habire iki uc ay ara ver gel sizde zaten erkek infertilitesi var dediler.. bu sekilde yillarim orada bosa gecti
( memoriala gectim semra hn hemen sol tupun yapisik ve sis oldugunu anladi rahmin dar oldugunu anladi gebe kalsamda dusuk olurmus, trombofili panelin testi yapildi Homozigot Mutasyonu saptandi gebe kalsamda dusuk yapan bi gene sahipmisim tum gebeligi clexan igne kullanarak gecirmek zorundayim.. ayrica bu Trombofili Panelini Semra hm istedi ama bizde yaptirma pahali olur universite hast. yaptir dedi cok iyi niyetliler Cerrahpasada yaptirdim.. para budalasi degiller... Memorial tum lenfosit testlerimi bile ucretsiz yapmis farkinda bile degilim.. benden kan almislardi ve odeme talep etmediler arastirma yapacagiz dediler baktim mailime 2 sayfa test mail atmislar... direk erkek infertlitesine endexlenmediler...
ayrica suda var umut tup benden yillarca hic rahim filmi bile istemedi gerek yok demislerdi orayi birakinca kendi kendime direk gidip rahim filmi cektirdim tonla sorun cikti.. suleymanada ulunada hakkimi helal etmiyorum...
memorialdada tutmayabilir ama en azindan gecmiste sorunu olan hastalari detayli inceliyorlar.. istanbul tup aret beydede iki tedavim var orasida gorunuste iyi ama icerik umutun kopyasi.. hic arastirmadan habire her ay gelip tedavi olacaksin biri kesin tutar diyor doktor... ama nereye kadar..