- 11 Ağustos 2013
- 424
- 143
cnm memorial ozellikle erkek infertilitesinde cok iyi.. hem labort. hemde doktor konusunda... cok gecmis olsun umarim son negatifin olur..
Benim eşimde de sperm sorunu var. sizin sperm sayınız nedir? ne dediler size?
Benim eşimde de sperm sorunu var. sizin sperm sayınız nedir? ne dediler size?.
Cnm çok teşekkür ederim cvp verdiğin için iki gündür bu topiği baştan sona okudum . Hüzünlü bir Bayram geçiriyoruz Rabbim herkese çoçuklarıyla geçireceği bayramlar nasip etsin âmin. Bayram sonrası önce Umut'a gidicez sonucu değerlendirmek için sonrasında mutlaka memorıala gidicez ön görüşmeye hangisi hayırlısı ise Rabbim onunla devam etmeyi nasip etsin. Çok karışığım aynı yerde iki kez denemelimiyim yoksa hep aklımda olan memoriala mı gitmeliyımbizim durumumuz o kadar zor ki eşim azosperm ameliyatla sperm bulundu şimdi tekrar bulunabilecek mi hiç bilmiyorum
canimm tedavin nasill gidiyor.. :)
Canım ben de sana bayram mesajı yazmaya girdim:) şimdi 6. İğnemi vurdum(gonal f), birazdan da cetrotide ı vuracağım. 2 günde 1 kontrol. Çokça yumurtam var ama 3 yumurtam cevap vermiş, dozum 137,5. Nur hanım çok yumurta istemediklerini söyledi, bu da çok hoşuma gitti, fazladan hormon yüklenmiyor. Her gün farklı Dr kontrol ediyor. Çok şiddetli başağrım varilk evlendiğimde hipofiz adenomu(13mm) atlatmıştım, sanırım iğneler tetikledi uyuyamıyorum yarın eşimin de murad beyle görüşmesi var. Şimdilik gelişmeler bunlar
Herkesin nice mutlu bayramlara ulaşmasını niyaz ederim
canimm benimm cok sevindimm herseyin guzelll gelismesine.. yumurta sayinda cok iyiymis bence masallah..insallah hep boyle guzelll gelisir herseyy canim benim.. bu igneler bendede cok bas agrisi yapiyordu(
canim igne dozajini az vermeleri daha iyi kalitesi dusmez..
bu arada senin esin azospermmiydi canim yoksa sperm cikisi azda olsa varmiydi..
Allahım sana da bol bol kalitelş versinçok dua ediyorum.
Bizim azospermilk kez mikrotese olacak, inşallah bulunur, inşallah.
insallah canimm bulunacakkk.. bebisine kavusacaksin..
Canımm bu akşam çatlatma iğnesi vurulacakmışım, çok heyecanlıyım
yaaa ne cabuk zaman gectii ne guzell.. harika az kaldi opuna.. canim bolca kaliteli yumoslarin olsun... hepsi dollensin
.
Evet biz de anlamadık. Bugün 7. Günüm5 yumurtam gelişmiş, Dr 2 tane olsa yeterli dedi.
Yarın eşimi 8:30da alıyorlar, öncesinde Murad hoca tekrar sperm analizi verin bir ümit dedi. Daha sonra 11:00de benim kontrolum var ve inşallah yumurta toplatma. Çok dua edin kızlar, inşallah canlı sperm bulunur, inşallah
Slm kizlar hayırlı günler imsi teknigiyle Memorial Hastanesi'nde hamile kalan varmii
.
aleykum selam. Biz yaptırdık mart ayında, imsi kullanıldı. İlk denemede olmadı, dondurulmuşlarla Allahın izni ile yeni hamileyim.
Yarın eşimi 8:30da alıyorlar, öncesinde Murad hoca tekrar sperm analizi verin bir ümit dedi. Daha sonra 11:00de benim kontrolum var ve inşallah yumurta toplatma. Çok dua edin kızlar, inşallah canlı sperm bulunur, inşallah