Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Biraz daha sabır ve gayret inşallah Rabbim bizimde gönlümüze göre hayırlısını tez zamanda nasip eder 🤲 sizin serum hakkında ki fikriniz nedir taktırıp taktırmamak konusunda tam emin değilim açıkçası
Ben ne gerekiyorsa yapılması taraftarıyım. İşe yarayıp yaramadığından emin değilim. Belki almasam da olurdu, bilemiyorum ama zararı yok en azından. Denemekte fayda var. Tekrar transfer düşünürsem isterdim sanırım.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yarın kan vereceğim tekrar. Bakalım kaç çıkacak. Kimyasal gebelikte sizin değeriniz kaçtı hatırlıyor musunuz? Bir de 2bb 2. gün embriyosu demek mi?
Kalitesi orta kalite 2bb diye geçiyor yoksa 5.gun embriyoları aynı şekilde

Ben böyle düşünmüyorum. Bu başlık altında tüm tedavi süreci konuşuluyor. Transfer öncesi ve sonrası insanlar yaşadıklarını paylaşıyorlar ve bir çözüm arıyorlar. Belki birileri bir şeyler önerirler ve bir umut kapısı açılır. Benim başıma gelen herkesin başına gelecek diye bir durum yok ama böyle bir riskin olduğunu tüm tüp bebek tedavisi görenler bilmeli. PGT'li embriyo kimyasal gebelik olmaz, diye biliyordum mesela ve bunu diğerleri de bilmeli bence. Çok hassas olan kişilerin de bu tarz forumları takip etmemeleri gerektiğini düşünüyorum çünkü her an karşılarına olumsuz bir durum çıkabilir. Ben durumum hakkında yazmaya devam edeceğim, dilerseniz benim mesajlarımı es geçin. Üzmek istemem kimseyi. Sevgiler.
PGT sonucu nasıl geliyor? Doktor kimyasala olmaz mı demişti ?
Benimde dün toplandı yumurtalar ve bu süreci merak ediyorum, bahsederseniz çok sevinirim.

PGT sonucu nasıl geliyor? Doktor kimyasala olmaz mı demişti ?
Benimde dün toplandı yumurtalar ve bu süreci merak ediyorum, bahsederseniz çok sevinirim.
PGT sonucu 1 hafta sürmedi bile. Doktorum aradı ve sonucu telefonda söyledi. Doktor kimsayal gebelikle ilgili bir şey söylemedi o zamanlar. Kimyasal gebelikte genellikle şu söyleniyor ya: embriyo sağlıksız olduğu için tutunma olmamış diye. Ben de sağlıklı embriyoda da olabileceğini düşünmedim. Ayrıca kimyasal gebelik geçiren kadınlarda PGT yöntemini öneriyorlar. Benimki embriyo kaynaklı değildi, rahim duvarım ince ondan oldu muhtemelen.

PGT sonucu 1 hafta sürmedi bile. Doktorum aradı ve sonucu telefonda söyledi. Doktor kimsayal gebelikle ilgili bir şey söylemedi o zamanlar. Kimyasal gebelikte genellikle şu söyleniyor ya: embriyo sağlıksız olduğu için tutunma olmamış diye. Ben de sağlıklı embriyoda da olabileceğini düşünmedim. Ayrıca kimyasal gebelik geçiren kadınlarda PGT yöntemini öneriyorlar. Benimki embriyo kaynaklı değildi, rahim duvarım ince ondan oldu muhtemelen.
Semra Hoca ile durum değerlendirmesi yaptınız mı yada doktorunuzla , kim doktorunuz?

Ücret ne kadardı acaba?

Hanımlar tekrardan merhabalar son zamanlarda transfer olan varsa bilgi edinmek istiyorum progestan dex artık verilmiyormuş transfer günü progesteron tahlili isteniyor eğer değer düşük olursa veriyorlar değer istenildiği seviyede çıkarsa sadece progestan fitil kulanılıcak daha önce böyle değildi şimdi verilmeyince takıldım biraz ya sonucu etkilerse diye fikir verirseniz sevinirim bide transfer sonrası metrobüsle gitmek doğru olurmu sizce

Hanımlar tekrardan merhabalar son zamanlarda transfer olan varsa bilgi edinmek istiyorum progestan dex artık verilmiyormuş transfer günü progesteron tahlili isteniyor eğer değer düşük olursa veriyorlar değer istenildiği seviyede çıkarsa sadece progestan fitil kulanılıcak daha önce böyle değildi şimdi verilmeyince takıldım biraz ya sonucu etkilerse diye fikir verirseniz sevinirim bide transfer sonrası metrobüsle gitmek doğru olurmu sizce
Merhaba ayın 9 unda transfer oldum. Dediğiniz gibi ilk transferim ocaktaydı o zaman hem fitil Lutinus hem de progestan dex iğne kullanıyordum. Lutinus zaten üretimden kalkmış progestan 200 mg veriyorlar. Onu kullandırıyorlar sorunuza gelecek olursakta benim kan sonucuma göre yeterli geldi
Değerim iğne vermediler
Ve açıkçası şuanda çok daha rahatım iğne beni mahvetmişti bide yağlı bir iğne göbekte sertlik yapmıştı felan. Yetersiz olacağını düşünseler doktorlar riske atmaz verirler zaten. Öncekinde çok fazla yan etkiye maruz kalmıştım mesela şuanda çok rahatım kaygılanmayın değeriniz iyi çıksrsa kullanmamak çok rahatlık emin olun.

Geçmişte transfer olan biri olarak ne kadar az ilaç o kadar iyi diyorum ben :)

Merhaba ayın 9 unda transfer oldum. Dediğiniz gibi ilk transferim ocaktaydı o zaman hem fitil Lutinus hem de progestan dex iğne kullanıyordum. Lutinus zaten üretimden kalkmış progestan 200 mg veriyorlar. Onu kullandırıyorlar sorunuza gelecek olursakta benim kan sonucuma göre yeterli geldi
Değerim iğne vermediler
Ve açıkçası şuanda çok daha rahatım iğne beni mahvetmişti bide yağlı bir iğne göbekte sertlik yapmıştı felan. Yetersiz olacağını düşünseler doktorlar riske atmaz verirler zaten. Öncekinde çok fazla yan etkiye maruz kalmıştım mesela şuanda çok rahatım kaygılanmayın değeriniz iyi çıksrsa kullanmamak çok rahatlık emin olun.
inşallah sonuç güzel olsun ben iğneleri göze alıyorum ama sanırım artık süreç böyle ilerliycek sizin sonuç belli oldumu

inşallah sonuç güzel olsun ben iğneleri göze alıyorum ama sanırım artık süreç böyle ilerliycek sizin sonuç belli oldumu
Yok daha belli değil pazartesi test günüm. 🌸
inşallah güzel sonuçlarımız olsun 🙏🏻🥰 gene siz isterseniz doktorla da görüşürsünüz belki kullanmanıza izin verirler içiniz rahat olması adına. Ben hiç görüşmedim bu konuda hemşirelere sormuştum sadece.

Yok daha belli değil pazartesi test günüm. 🌸
inşallah güzel sonuçlarımız olsun 🙏🏻🥰 gene siz isterseniz doktorla da görüşürsünüz belki kullanmanıza izin verirler içiniz rahat olması adına. Ben hiç görüşmedim bu konuda hemşirelere sormuştum sadece.
Aynen sormayı düşünüyorum bakalım inşallah sizde güzel haber verirsiniz 🙏

Hadi bakalım bu sefer de böyle olucak hayırlısı metrobüsle yolculuk konusunda fikrin ne daha önceki transferde taksiyle ewe döndüm onda da sarsıldım ☺️
Metrobus kısmına transferden bagimsiz olumsuz bakıyorum çünkü hep ayakta kalıyorum ve yoruluyorum :) Tedavide iken hep metrobüs kullanıyordum .Transfer olunp binince tedirgin olucaksin öle hissettim. Taksi kullanicaksan sakin kullanmasını rica edebilirsin . Rahatsızim vs gbi umarım Cook güzel geçer . Güzel haberlerini paylaşırsın bizle.

Metrobus kısmına transferden bagimsiz olumsuz bakıyorum çünkü hep ayakta kalıyorum ve yoruluyorum :) Tedavide iken hep metrobüs kullanıyordum .Transfer olunp binince tedirgin olucaksin öle hissettim. Taksi kullanicaksan sakin kullanmasını rica edebilirsin . Rahatsızim vs gbi umarım Cook güzel geçer . Güzel haberlerini paylaşırsın bizle.
inşallah canım güzel haberler veririm fikrini paylaştığın için teşekkür ederim 😊

X