Hayrlı uzun ömür versn RabbmOğlum 1 yaşındahissetmeştim hatta hiç ağrım falan yok kesin negatif diye düşünmüştüm
Teşekkür ederim. Umarım tutunurBen 1 gün kalıp ertesi gün yola çıkmıştım bizim de 7 saatlik yoldu. Zaten hemşireler de bu şekilde öneriyor. Sağlıkla tutunsun
Amin hepsini Allah bağışlasın. Pozitif düşünün pozitif olsun inşallahHayrlı uzun ömür versn Rabbmbnde kızımda yaşadıgım ağrıyı yaşamaynca endişe ettm biraz ama içim yinede hep bi pozıtıf bilmiyorum inşllah öyledirr
Ben de il disindan gelecegim. Siz de mi uzaktan takip yaptiriyorsunuz. Bugun benim adrtimjn 3.gunu sadece folic asit kullaniyorum adetimin 9.gunu yasadigim yerde tekrar doktora gidip muayane sonuclarjmu hemsirelere atacagim sizin lde de mi oyle acab. Ilk 9 gun sadece folic asit mu kullandinizTransfer olduktan sonra kaç gün İstanbul'da kaldınız hanımlar? Ben il dışından geleceğim. Yol 7 saat sürüyor. Tecrübelerinizi bekliyorum :)
Başka arkadaşa sormuşsunuz ama ben de yanıtlamak istedim görünce .Ben de il disindan gelecegim. Siz de mi uzaktan takip yaptiriyorsunuz. Bugun benim adrtimjn 3.gunu sadece folic asit kullaniyorum adetimin 9.gunu yasadigim yerde tekrar doktora gidip muayane sonuclarjmu hemsirelere atacagim sizin lde de mi oyle acab. Ilk 9 gun sadece folic asit mu kullandiniz
Kesinlikle katiliyorum ben de özele gidiyorum o yüzdenBaşka arkadaşa sormuşsunuz ama ben de yanıtlamak istedim görünce .
Uzaktan takip işlemini ben ve burda birçok arkadaş yaptırdı . Ölçümleri özel bi hastanede yaptırmak daha cazip çünkü devlette bulunan cihazlar hem eski hem de üstünkörü baktıkları için güven hissi yaratmıyor .
Folic Asit kullanmaktan içim dışıma çıkmıştı benimde , unuttuğum günler bile oluyordu
Merhaba. Şu an 11. gündeyim ve sadece folik asit kullanıyorum. İlaçsız transfer olacağım ben. Dr. Kim?Ben de il disindan gelecegim. Siz de mi uzaktan takip yaptiriyorsunuz. Bugun benim adrtimjn 3.gunu sadece folic asit kullaniyorum adetimin 9.gunu yasadigim yerde tekrar doktora gidip muayane sonuclarjmu hemsirelere atacagim sizin lde de mi oyle acab. Ilk 9 gun sadece folic asit mu kullandiniz
Siz transfer oldunuz mu? Kaçıncı gün İstanbul'a çağırdılar sizi acaba?Başka arkadaşa sormuşsunuz ama ben de yanıtlamak istedim görünce .
Uzaktan takip işlemini ben ve burda birçok arkadaş yaptırdı . Ölçümleri özel bi hastanede yaptırmak daha cazip çünkü devlette bulunan cihazlar hem eski hem de üstünkörü baktıkları için güven hissi yaratmıyor .
Folic Asit kullanmaktan içim dışıma çıkmıştı benimde , unuttuğum günler bile oluyordu
Ipek hanim bakiyor ama degisiyor arada size kim bakiyor. 11inde adet oldum 12sindr folic baslattilar. 20sinde de bulunduugum yerde muayane olacagim yine sonra surec nasil olacak bilmiyorum. Sizin recetenize hangi ilaclari yazdilarMerhaba. Şu an 11. gündeyim ve sadece folik asit kullanıyorum. İlaçsız transfer olacağım ben. Dr. Kim?
Siz transfer oldunuz mu? Kaçıncı gün İstanbul'a çağırdılar sizi acab
Adetin 18 ile 20. günü arasında transferiniz olur .Siz transfer oldunuz mu? Kaçıncı gün İstanbul'a çağırdılar sizi acaba?
Benim ilaçsız olacak dediğim gibi. Benim doktorum Gönül Hanım.Ipek hanim bakiyor ama degisiyor arada size kim bakiyor. 11inde adet oldum 12sindr folic baslattilar. 20sinde de bulunduugum yerde muayane olacagim yine sonra surec nasil olacak bilmiyorum. Sizin recetenize hangi ilaclari yazdilar
Teşekkür ederim cevabınız için. Yarın tekrar muayene olacağım bakalım ne diyecekler.Adetin 18 ile 20. günü arasında transferiniz olur .
Transferde de çatlatma iğneniz olucak o da ortalama yine 12-13 gibi bi takvimde olur .
Benim 13 aylık bi oğlum var ama ben sayfayı vakit buldukça takip ediyorum
Yani transfer için 1 hafta öncesi arıcaklar evrakınızı whatsaptan yollayacaklar
Bakalim ne zaman transfere cagrilacagiz acaba adetin kacinci gunu transfere cagriliyoruz ortalamaBenim ilaçsız olacak dediğim gibi. Benim doktorum Gönül Hanım.
Ben adetin 14. Günü transfer oldum. 10 gün yumurtam çatlamştı.Bakalim ne zaman transfere cagrilacagiz acaba adetin kacinci gunu transfere cagriliyoruz ortalama
Benim ilk transferimi de o yapmıştı gerçekten tam de dediğiniz gibi. Bende o yüzden bi sonrakini özellikle onun yapmamasını isteyeceğim birde saçma sapan şansınız bol olsun gibi bi cümle kullanıyorlar genelde. Acayip sinir oluyorum. Yani belki çok basit bir cümle ama bana çok itici geliyor. hayırlı olsun demek daha iyi keşke her doktor besmele çekerek yapabilse bende çok istiyorum. İlkinde hiç bişey anlamadan bir soğuk bir negatif enerji varmış gibi o andaBen gönül hanımı begenmıyorum malesef bir an önce muayne bitsinde çıkıym kafasında. Oyuzdn ilk muayneme bu defa semra hanımı istedim yanınada lale hanımı yazdılar. Çok deneyimli değil diye anladım lale hanımı ama çok ilgili ve kibar bnce. Snrakı muayneleride onda oldm ama transferimi gönül hanım yaptı. Hiç birşy anlatmadı bile bi naslsnz dedi girdiğinde. Transfer sırasında anlatmitı bana semra hanım şöyle böyle konuşa konuşa olmuştu. Tek kelime etmedi embrıyologtu sanrm embrıyoyu getirdi besmele çekerek verdi gönül hanıma. Sarışın bi bayandı. O kdar hoşuma gittiki o davranışı. Hep istemiştim besmele çekmesini söylesem transfer anında doktora diye ama söyleyemedm hiç. O bayandan Allah razı olsun. Fakat gönül hanım hiç tepksizdi ben bayana gülümsedim oda bana. Şikayet ediceğim birkaç kişi var orada. Bi hayrlısı olsun bile demedi gönül hanım çıkarken
O transferiniz olumsuz mu sonuçlandı pekiBenim ilk transferimi de o yapmıştı gerçekten tam de dediğiniz gibi. Bende o yüzden bi sonrakini özellikle onun yapmamasını isteyeceğim birde saçma sapan şansınız bol olsun gibi bi cümle kullanıyorlar genelde. Acayip sinir oluyorum. Yani belki çok basit bir cümle ama bana çok itici geliyor. hayırlı olsun demek daha iyi keşke her doktor besmele çekerek yapabilse bende çok istiyorum. İlkinde hiç bişey anlamadan bir soğuk bir negatif enerji varmış gibi o anda
gönül hanımla o şekilde gerçekleşti o yüzden inşallah bir sonrakinde özellikle istemeyeceğim onu.
Şaşırdım yazdıklarınıza .Demek ki her an aynı olmuyorlar.Benim transferimi de gönül hanım yaptı, besmele çekip çekmediğini hatırlamıyorum ama transferi yaparken çok olumluydu hatta Embriyo o kadar hızlı ilerledi ki o bile şaşırdı, embriyon zaten gideceği yeri Kendi buldu inşallah tutunur, hayırlı olsun dedi . Lutinus bulabildin mi ne kullanıyorsun diye ilaçları bile sormuştu hatta transfer öncesindeBen gönül hanımı begenmıyorum malesef bir an önce muayne bitsinde çıkıym kafasında. Oyuzdn ilk muayneme bu defa semra hanımı istedim yanınada lale hanımı yazdılar. Çok deneyimli değil diye anladım lale hanımı ama çok ilgili ve kibar bnce. Snrakı muayneleride onda oldm ama transferimi gönül hanım yaptı. Hiç birşy anlatmadı bile bi naslsnz dedi girdiğinde. Transfer sırasında anlatmitı bana semra hanım şöyle böyle konuşa konuşa olmuştu. Tek kelime etmedi embrıyologtu sanrm embrıyoyu getirdi besmele çekerek verdi gönül hanıma. Sarışın bi bayandı. O kdar hoşuma gittiki o davranışı. Hep istemiştim besmele çekmesini söylesem transfer anında doktora diye ama söyleyemedm hiç. O bayandan Allah razı olsun. Fakat gönül hanım hiç tepksizdi ben bayana gülümsedim oda bana. Şikayet ediceğim birkaç kişi var orada. Bi hayrlısı olsun bile demedi gönül hanım çıkarken