cok tesekkurler yorum icin, e2 degerine gore karar verdiklerini bilmiyodumGenelde taze transfer olup olmayacağına opudan önceki
Muayene de ki e2 değerine göre karar veriyorlar sizinki azsa uygun aralıktaysa demekki ondan taze yapabilirler. Gene de hemşre
Hattına felan yazarsanız belki yardımcı olurlar hani
Net bişey belli olmadı ona göre ilaç kullanacağım felan diye belirtirseniz.
E2 değeri çok yüksekse vücut ilaçlara çok tepki vermiş oluyor ve ohss riski oluşmuş oluyor. Bende o yüzden taze olamamıştı dinlendirme yoluna gittiler. Umarım hakkınızda hayırlısı olurcok tesekkurler yorum icin, e2 degerine gore karar verdiklerini bilmiyodumhastaneyi aradim, eger transfer olmayacaksa yarin sehir disina gitme gundemi de olustu, doktorunuzla konusup sizi arayalim dediler
Benim transferim ilaçsız olacak o yüzden sadece folikasit alıyorum.Merhaba arkadaslar bu ay 4 yıl önceki dondurulmus embriyom transfer edilecek yaŕın adetimun ilk gunu olacak neler kullandiniz neler yaptiniz kisaca anlatid misiniz
benim son tahlilimde 1750 lerde, ondan oncekinde 800 kusurdu. yucel beyle konustum dun, embiriyolarin gelisimine gore sizin icin taze transfer de olabilir ama tercihimiz dondurulmus, zaten 5. gun belli olur o ama ne olur ne olmaz ilaclarinizi alin dedi. tesekkurler yorumunuz icin, dediginiz gibi herhaldeE2 değeri çok yüksekse vücut ilaçlara çok tepki vermiş oluyor ve ohss riski oluşmuş oluyor. Bende o yüzden taze olamamıştı dinlendirme yoluna gittiler. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
3. Gün embrıyosu için kesinlkle çok erken çıkmaz gebelik varsada.Sürekli adet olacağım gibi bir sancım var. 3. Gün embriyosu transferin 6. Günü oluyor sanırım
Ben 1 gün kalıp ertesi gün yola çıkmıştım bizim de 7 saatlik yoldu. Zaten hemşireler de bu şekilde öneriyor. Sağlıkla tutunsunTransfer olduktan sonra kaç gün İstanbul'da kaldınız hanımlar? Ben il dışından geleceğim. Yol 7 saat sürüyor. Tecrübelerinizi bekliyorum :)
Sağlıkla tutunsun miniğinizBenımde bugun transferim olacak arkadaşlar çok hegecanlıyım
saglikla ilerlesin surec, bol sansBenımde bugun transferim olacak arkadaşlar çok hegecanlıyım
Benimde 2250 ydi son muayene de. Sizinde yüksek bence genelde bu tarz durumlarda rahim dinlendirmeyi tercih ediyorlar. Tabi tercihi size bıraktılarsa siz karar vereceksinizbenim son tahlilimde 1750 lerde, ondan oncekinde 800 kusurdu. yucel beyle konustum dun, embiriyolarin gelisimine gore sizin icin taze transfer de olabilir ama tercihimiz dondurulmus, zaten 5. gun belli olur o ama ne olur ne olmaz ilaclarinizi alin dedi. tesekkurler yorumunuz icin, dediginiz gibi herhalde
Merhaba, ben sordum eve gideblr miyiz diye gideblrsnz dediler verdkleri kagıttada öyle yazıyordu. Bizim yol 2 saat sürüyor. Ne bilym açkçası ben kalktım yarm saat snra tuvalete snra yemek yedm abdest aldm namaz kıldım normal hayattaki gibi biraz daha ağır yürüdüm. Arabadada uzanıyorum şuan. Yolumuz 2 saat sürüyor bizim trafk kaynaklı. Kocaeliye geçiyoruz.Ben 1 gün kalıp ertesi gün yola çıkmıştım bizim de 7 saatlik yoldu. Zaten hemşireler de bu şekilde öneriyor. Sağlıkla tutunsun
Ben 1 gün kalıp ertesi gün yola çıkmıştım bizim de 7 saatlik yoldu. Zaten hemşireler de bu şekilde öneriyor. Sağlıkla tutunsun
lk bikaç gün olur dediler bugun bana. Ama son günlerdede regl ağrısı olablr. Gebelktede oluyor regl günlerindeTransfer sonrası regl ağrısı ve bel ağrısı normal midir bugün şiddeti daha fazla olunca korktum açıkçası. 8. Günüm. Sadece fitil kullanıyorum sabah akşam olmak üzere
2 saat bişey değil zaten İstanbul içi de o kadar süren yerler varMerhaba, ben sordum eve gideblr miyiz diye gideblrsnz dediler verdkleri kagıttada öyle yazıyordu. Bizim yol 2 saat sürüyor. Ne bilym açkçası ben kalktım yarm saat snra tuvalete snra yemek yedm abdest aldm namaz kıldım normal hayattaki gibi biraz daha ağır yürüdüm. Arabadada uzanıyorum şuan. Yolumuz 2 saat sürüyor bizim trafk kaynaklı. Kocaeliye geçiyoruz.
Pozitif sonucunuz sanırım2 saat bişey değil zaten İstanbul içi de o kadar süren yerler varben de hiç yatmamıştım günlük hayatıma devam etmiştim
Oğlum 1 yaşındaPozitif sonucunuz sanırımpeki yerleşme gibi birşy hissettnz mi transferden 5 -10 dk sonra