Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaslar bu ay 4 yıl önceki dondurulmus embriyom transfer edilecek yaŕın adetimun ilk gunu olacak neler kullandiniz neler yaptiniz kisaca anlatid misiniz

cok tesekkurler yorum icin, e2 degerine gore karar verdiklerini bilmiyodum hastaneyi aradim, eger transfer olmayacaksa yarin sehir disina gitme gundemi de olustu, doktorunuzla konusup sizi arayalim dediler

cok tesekkurler yorum icin, e2 degerine gore karar verdiklerini bilmiyodum hastaneyi aradim, eger transfer olmayacaksa yarin sehir disina gitme gundemi de olustu, doktorunuzla konusup sizi arayalim dediler
E2 değeri çok yüksekse vücut ilaçlara çok tepki vermiş oluyor ve ohss riski oluşmuş oluyor. Bende o yüzden taze olamamıştı dinlendirme yoluna gittiler. Umarım hakkınızda hayırlısı olur

Transfer olduktan sonra kaç gün İstanbul'da kaldınız hanımlar? Ben il dışından geleceğim. Yol 7 saat sürüyor. Tecrübelerinizi bekliyorum :)

E2 değeri çok yüksekse vücut ilaçlara çok tepki vermiş oluyor ve ohss riski oluşmuş oluyor. Bende o yüzden taze olamamıştı dinlendirme yoluna gittiler. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
benim son tahlilimde 1750 lerde, ondan oncekinde 800 kusurdu. yucel beyle konustum dun, embiriyolarin gelisimine gore sizin icin taze transfer de olabilir ama tercihimiz dondurulmus, zaten 5. gun belli olur o ama ne olur ne olmaz ilaclarinizi alin dedi. tesekkurler yorumunuz icin, dediginiz gibi herhalde

Transfer olduktan sonra kaç gün İstanbul'da kaldınız hanımlar? Ben il dışından geleceğim. Yol 7 saat sürüyor. Tecrübelerinizi bekliyorum :)
Ben 1 gün kalıp ertesi gün yola çıkmıştım bizim de 7 saatlik yoldu. Zaten hemşireler de bu şekilde öneriyor. Sağlıkla tutunsun

Benimde 2250 ydi son muayene de. Sizinde yüksek bence genelde bu tarz durumlarda rahim dinlendirmeyi tercih ediyorlar. Tabi tercihi size bıraktılarsa siz karar vereceksiniz
Rica ederim bu ara da umarım hayırlısı olur sizin için

Merhaba hanımlar, tedavi sürecinde bir klomene rağmen yumurtam hızlı geliştiği için pazartesi yumurta toplama işlemim yapıldı. Tek bir yumurta geliştiği için de havuz yapariz demişlerdi ama opu günü transfer olabilir dediler ve bugün de yumurtanın transfere uygun olduğunu söylediler.
Yumurta icinde söyledikleri; bugün istediğimiz 6 hucreli olması, sabah baktığımızda 5 hucreliydi gün icinde 6 hucreli olmasini bekliyoruz dediler.
Bugun transferim yapılacak cok heyecanlıyım.

Merhaba, ben sordum eve gideblr miyiz diye gideblrsnz dediler verdkleri kagıttada öyle yazıyordu. Bizim yol 2 saat sürüyor. Ne bilym açkçası ben kalktım yarm saat snra tuvalete snra yemek yedm abdest aldm namaz kıldım normal hayattaki gibi biraz daha ağır yürüdüm. Arabadada uzanıyorum şuan. Yolumuz 2 saat sürüyor bizim trafk kaynaklı. Kocaeliye geçiyoruz.

Ya birde şunu merk ediyorum pozitif sonuç almış arkadaşlar trnasfer sonrası bi sızı hssettnz mı? Ben kızımda öyle hissetmiştim bu defa birşy hissetmedim. Adet agrısından farklı ama sanki yerleşme gibi hissetmiştim. Bu defada haff agrılar var ama sanki o gün ki gibi değil. Transferden çıkıp sedyede beni odaya getirmelerini beklerken o sızıyı hissetmiştim

Transfer sonrası regl ağrısı ve bel ağrısı normal midir bugün şiddeti daha fazla olunca korktum açıkçası. 8. Günüm. Sadece fitil kullanıyorum sabah akşam olmak üzere

İ
Transfer sonrası regl ağrısı ve bel ağrısı normal midir bugün şiddeti daha fazla olunca korktum açıkçası. 8. Günüm. Sadece fitil kullanıyorum sabah akşam olmak üzere
lk bikaç gün olur dediler bugun bana. Ama son günlerdede regl ağrısı olablr. Gebelktede oluyor regl günlerinde

2 saat bişey değil zaten İstanbul içi de o kadar süren yerler var ben de hiç yatmamıştım günlük hayatıma devam etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…