Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

O transferiniz olumsuz mu sonuçlandı peki
Evet ama çok iyi kalitede değildi embriyom. Ve Opu sürecinde de o vardı hani yönlendirmeyi yanlış yaptığını yeniden Opu yapmayıp havuz gibi bir sistem uygulamayıp bize sırf transfer yapmış olmak için yaptırdığını düşünüyorum kesinlikle gönül hanımı sevmiyorum o yüzden…

Hasta seçiyor öyleyse. Yani gönül Hanım gerçekten benimde transferimde çok soğuktu çok ilgisiz tepkisiz. Sadece göstermelik sırf yapmak zorunda oldukları için merhaba işte nasılsınız sorusundan öteye geçememişti.
Tamamen işte başarı gördüğü hastaya ilgileniyor gibi bi durum var belki de.

Bilemedim ki kendi doktorumda değil halbuki, bir kere muayenesine denk geldim orda da güleryüzlüydü ilk opumu da o yapmıştı ama çok az yumurta toplandı fakat yumurtalarım olgunlaşmamıştı onla alakası yoktu yani.Belki de iyi saatine denk geldim o gün çok transfer yoktu ikinci olarak beni almışlardı

Kesinlikle onunda etkisi var. Çok transfer olunca artık yorgunluktan da herkese aynı tavrı göstermiyor olabilir.

Teşekkür ederim cevabınız için. Yarın tekrar muayene olacağım bakalım ne diyecekler.
Az çok sizde tahmin edersiniz zaten .
Eğer sağ veya sol yumurtalığınızda ki folikül 15mm üzerindeyse ve rahim kalınlığı da ona bağlı olarak doğru orantılıysa misal 10 gibi , o zaman çatlatma iğnesi için gün veriyorlar.

Benim o zamanlar 17 mm yumurtam vardı .
Rahim kalınlığımda 10du mesela .
Tabi bu kişiden kişiye değişir . Bazen rahim kalınlaşmaz ama folikül büyür veya tam tersi .. Bu durumlarda erteleme olur .

Anladım. Semra hanımın herşeyden haberi oluyor dye blıyorum ben ama öyle değil mş acaba. Kararları o vermıyor mu. Ben birde eklemeyi nasıl unuttum yaa benım transferi yaparken yerleştirdiği aparat sonrası kanamam oldu dediki rahiö girişinde bi kanama meydana heldi embrıyoyu etkiliycek bi yer degl çok başı dedi. Tamm evet etkilemiycektir belki ama bence sert oldugu için oldu daha önce neden yaşamadm böyle birşy. Yaşayann var mı acaba. Gazlı bezle sildi bana gösterdi bak böyle diye. Snrasında kan görürsen endişe etme dedi. Hemen görmedm kan bidaha baya sonra çok haff kahve rengimsi gördüm o kdar

Msjnızı sonradan farkettim. Saat geç oldu benm transferm bana şöylr geldi yani keşke onu seçmeseymişimde başka doktor yapsaymş oda rahat evine gitseymiş yada bilemıyorum odasında takılsaymış

Bendede başarı gördüğünü düşünüyorum ondan öyle olmuş olsa bana da farklı olurdu diye düşünüyorum. Bı kızım var zaten ilk denemede tutmuş olan buda ıkıncı iyi kalitede bi embrıyo zaten öyle demişti buda tutar gibilerinden. Opudan snra öyle söylemişti. Allah bilir. Mevla neylerse güzel eyler. Şu süreçte insan daha farklı olsun istiyo bişyler nasıl zorlu yollardan geçiyorz ve dünya para ödüyoruz

Gönül hanımla ilgili burdaki yorumlara hayret ettim. Ben kronik bir hasta idim. Kürtaj sonrası ne yapılırsa yapsın kalınlaşmayan bir rahmim vardı. Yaş faktörü de vardı. Defalarca tedavi gödüm. 4 pgtli embriyo transferimde bile negatif aldım. Çok umutsuzdum. Depresyon tedavisi gördüm. Gönül hanım benden bile umutlu idi. Bana çok cesaret ve güç verdi. 7. Embriyo transferimle hamile kaldım. Yıllarca tedavi gördüm orda.Umut gördüğü hastadan ilerlese idi benim gibi bir hasta ile ne işi olurdu? Bazıları da yok besmele çekmedi bol şans diledi yazmış. Kadın ne yapsın? Herkesin inancı kendine. Kimin dini inancını nerden bilsin? İyi ve güzel dileklerini iletmiş işte. .

Ondan bişey olmaz muhtemelen ya dediği gibi aparat ister istemez o kısmı tahriş ettiyse kısa süreli ondan olmuştur

Bazıları derken hanımefendi benim o bazısı eğer bana ithafen yazdıysanız direk bana karşı yazabilirsiniz sorun yok.
Ben kendi düşüncemi dile getirdim saçma olabilir belki çok basit bir cümledir ama bana göre diyerek özellikle de belirttim kimsenin inancıyla da en ufak şekilde ilgilendiğim de yok açıkçası basit bir cümle olabilir ama hayırlısı olsun demek daha iyi sanki dedim. Ki benim gönül hanımı tavsiye etmemem kesinlikle bundan değil arkadaş oradaki cümleden bahsettiği için kalben ne istediğini dile getirdiği için bende o şekilde olmasını isterdim diye de söyledim o kadar.
Ki Diğer konuya gelirsekte burası herkes kendi yaşadığını bilir. Herkesin hikayesi farklıdır siz memnun olabilr sevebilirsüniz ben memnun değilim. Sizin sevmenizi ben yargılamıyorsam niye seviyorsunuz şöyle böyle diyerek sizinde Benim düşüncemi yargılama hakkınız yoktur.. burası böyle bir platformsa herkes yaşadığını hissettiğini sile getiriyorsa size olduğu gibi memnun hastaları varsa memnun olmayan hastaları da yazacaktır.
Yok bazısı şöyle demiş böyle demiş yerine direk mesaj alıntılayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yaşadıklarınızı yazabilirsiniz ama kendinizin tercih ettiği şekilde konuşmuyor, davranmıyor vs diye değil. Söylediğiniz komik. Besmele çekmemiş hayırlı olsun dememiş. Siz öyle demeyi tercih edersiniz başkası iyi şanslar ya da şansın bol olsun diyebilir. Bu eleştirilebilecek bişi değildir. Kişinin kendi tercihidir. Benimle İlgilenmedi dersiniz ama hamile kalma olasılığı yüksek olanlar ile ilgileniyor gibi bir yargıda bulunamazsınız. Çünkü ben hamile kalma çocuk doğurma olasılığı çok az olan bir hasta idim. Ben bile kendimden vazgeçmiştim. Benimle ilgilendiğini öyle biri olmadığını yazdım. Yoksa her Dr dan memnun kalan da var kalmayan da. Bu arada sizi alıntılamadım birkaç mesaj vardı ona istinaden yazdım. Bu yol çok zorlu bazısı bir transferle gebe kalırken bazısı için çok zorlayıcı ve çetrefilli yollar olabiliyor. Size iyi gelen drlarla merkezlerle devam edersiniz.

Her doktordan herkez memnun olucak diye birşy yok. Birine farklı davranmış diğerine başka demekki. Semra hanım öyle mi kadından herkez memnundur dıye düşünüyorum. Doktor dediğin öyle olur. Zaten çoğumuz oraya o var dıye gidiyoruz

Ondan da memnun olmayan var.

Bugece tıpkı adet oldugum aylardaki gibi bi durum yaşadım çok üzüldüm. Bana gece aniden üşüme gelir adete yakın sıkı sıkı örtünme isteği. Örtündükten bi süre sonrada ateş basması olur onları yaşadım olmadı mı acaba diye üzüldüm. Kızımda estrofem kullanıyodum onu kullanırken adet belirtileri vs oluşmuyodu oyuzden hiç yaşamamıştım. Fakat 4. Ayımda hatrlıyorum sık sık ateş basması oluyodu vucut adet olmak istiyodu biriken kirli kan sebebiyle sanırım. Zamanla geçmişti. Ama şmdi üşümede yaşadım bilmiyorum. Ateş seviyesi yüksek oluyor diye biliyorum hamileyken. Gerçi baktım bu durumu yaşamadan önce ateşim 36.9 du şmd 36.8 pek farklı değil

Kullanılan progestan fitil yapıyor o üşüme hissini siz üzülmeyin hayırlısıyla tutmuştur inşallah. Bir de her gebelik farklıdır belirtisi farklıdır siz kafaya takmayın

Kullanılan progestan fitil yapıyor o üşüme hissini siz üzülmeyin hayırlısıyla tutmuştur inşallah. Bir de her gebelik farklıdır belirtisi farklıdır siz kafaya takmayın
Gerçkten mii belki adetlerimdede progestan hormonu artş gösterdiği için yaşıyorumdur sanırım rahim kalınlaştığı için yüksek oluyor adetle düşüyor. ( yanlş biliyor olablirim) bi doktora sormuştum ben bunu yükselen hormonlar nedeniyle yaşıyosunuz demişti.

Benim yumurtalar 11 olmuş. Rahmim ince kalmış 5.6

Tabi tabi ondandır. hatta ben ilk transferimde burda gezinirken pozitif olan çoğu arkadaşta ayaklarında sürekli üşüme olduğunu felan yazanlar çoktu.

Tabi tabi ondandır. hatta ben ilk transferimde burda gezinirken pozitif olan çoğu arkadaşta ayaklarında sürekli üşüme olduğunu felan yazanlar çoktu.
Herkez farklı şeyler yaşıyor, adet zamanları adet belirtileri olması norml sanırım. Bazıları hamileliğin ilk ayları her adet dönemi belirti yaşıyor. Bende öyle avutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…