Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Mfk yi esim de kullandı ben onda ise yaradığını düşünüyorum. Benimde amh düşük ve bir önceki tedavide 2 embriyo da orta kalitedeydi. Bakalim bu ay geçsin olumsuz olursa ari sütü propoliste alırım.

Mfk yi esim de kullandı ben onda ise yaradığını düşünüyorum. Benimde amh düşük ve bir önceki tedavide 2 embriyo da orta kalitedeydi. Bakalim bu ay geçsin olumsuz olursa ari sütü propoliste alırım.
Kesnlkle advıctoru kullanın derim ben önceki ay gittim dediler biri önde. Benm 7 yıl öncede aynısı olmuştu 1 embrıyom güzl kalite olarak dondurulmştu oda kızımdı amh epey yüksek ama farklı boyutta buyuyo yumurtalarım. Doktor bu norml dedi fakat tüpbebekte istemıycegmz bieşy dedi. Bana pach verdiler pek işe yaramadıgını söyledi herkez bende mfk ya sordum zaten blıyordum advıctoru. Elmde iki kutu var zannedıyodum. Başladım pachla birlkte advıctor içmeye. Hepsı aynı boydaydı çok iyydiler. Snra o ara bir kutu advıctor olunca elmde iknciyi aiprş ettm biraz geckti gelmesi. 3 gün kadar içemedm. O ara tekrr bazısı küçük kalıp bazısı hızlı büyüdü ama yinede başta kullandgm için aşırı fark olmadı. Gelnce tekrr devam ettm içmeye tabi bi kez büyümştü biri öndeydi. Ama yinede ilk tedavmden farklı oldu o zamn tek biri iyi kalıteyken şuan 3 iyi kalite embrıyom var ki yaşım o zaman daha genç olmasına ragmen

Önümüzdeki ay bende alip kullanicam umarim bende de ayni etkiyi gösterir.

herkese merhaba. Tüp bebek tedavisini tamamladık. Pgt’li 2 sağlıklı embriyomuz dondurulmuş durumda. Önümüzdeki ay transferim olacak allahın izniyle. İlk döngümde ilaç tedavisinden bahsetmişlerdi ancak doktora hangi ilaçları kullanmam gerektiğini sormayı unuttum. Transfer öncesi kullanılan ilaçlar hakkında bilgisi olan var mı? Birde maliyetini öğrenmek istiyorum. Teşekkürler

O kadar olmuş mu ya transfer o kadar olduysa pakette 2 katı gibi düşünebiliriz o zaman. Bende dondurma ücretleri hakkında bilgisi olan varmıydı onu soracaktım. Saklama ücretleri hakkında yani.
Merhaba eşim dün gitti görüşmek için embriyo dondurma yıllık 5600 tl yani 100 dolar demişler. 585 dolar olan tercihte var ama bize bu daha mantıklı geldi

Herkese farklı reçeteler veriyorlar ama adetten sonra kullanmaya başladım ben yani transferden önce mutlaka verirlerdi şimdi olsaydı

Merhaba eşim dün gitti görüşmek için embriyo dondurma yıllık 5600 tl yani 100 dolar demişler. 585 dolar olan tercihte var ama bize bu daha mantıklı geldi
585 dolar olan 5 senelik mi peki ? Ama şöyle bişey var sanırım şuan uygun gibi görünüyor bu ücret hani 5 senelik 500 gibi düşünüyoruz ancak kur gittikçe arttığı için baştan ödemek daha anlamlı sanırım. Yada sayıya da bağlı olabilir.

585 dolar dondurma ücreti 2 embriyo eğer siz diyelim 2 ay sonra denemek isterseniz içinden 5000 alıp 585 doların kalanını geri iade ediyorlar. Yazılı beyannameyle yıllık 100 dolar bize daha makul geldi.

Anladım evet ama bu 585 dolar 5 senelik dondurma ücreti doğru biliyorum değil mi ? demek istediğim işte 100 dolar daha makul geliyor haklı olarak ama mesela 1 sene sonra tekrar 100 dolar olmayacak 120 dolar olacak örneğin birde kur artışı da yansıyacak yerinde durmadığı için o yüzden biraz daha toplu ödemek mantıklı gibi geldi şuanda ama bidaha bi düşünmek gerekebilir. Sadece şu çok anlamsız atıyorum transfer olmak için dediğiniz gibi embriyoyu bozdunuz niye 5000 o zamanki kura göre 100 dolar olarak değilde niye 5.000 tl olarak sabitlemişler. Yani dolar bazında alıp yüksek tl olarak yansıtmaları saçma
585 dolar dondurma ücreti 2 embriyo eğer siz diyelim 2 ay sonra denemek isterseniz içinden 5000 alıp 585 doların kalanını geri iade ediyorlar. Yazılı beyannameyle yıllık 100 dolar bize daha makul geldi.

İşte yıllık 100 dolar diye imza ve belge istedi eşim. Öyle pisi pisine değil yani.

Kızlar merhaba 3. Gün embriyosu bugün 6. Günüm test yaptım biliyorum erken ve negatif :/// kaset testti sanırım acele ettim ama olsa çıkmaz mıydı ne dersiniz

selamlar herkese, dün opu oldu, sonrasında birkaç ilaç verdiler 4 gün devam edecek şekilde, biri antibiyotik diğeri progestan vs. Bana Gönül hoca dondurup sonraki ay transfer olur demişti, ama en son gören Umut hoca belli olmaz OPU sonrası yine de ilaçlara başlanır dedi, taze transfer olmayacağım herhalde ama telefonla arasam yarın söylerler mi? zaten kaç tane devam edecek o belirsiz bugun daha ilk gündü

Genelde taze transfer olup olmayacağına opudan önceki
Muayene de ki e2 değerine göre karar veriyorlar sizinki azsa uygun aralıktaysa demekki ondan taze yapabilirler. Gene de hemşre
Hattına felan yazarsanız belki yardımcı olurlar hani
Net bişey belli olmadı ona göre ilaç kullanacağım felan diye belirtirseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…