- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.436
- 30
Benim transfer olduğum zamanda dondurulmuş için 26 Bin civarı diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam hatta resmen paket ücreti kadar diye şaşırmıştık . Canım dondurma ücretini dolar üzerinden alıyorlar, 5 yıl için alıyorlar 3 embryo ya kadar 480 dolar civarıydı ama sonradan ona da zam yapmışlardı eğer yıllık ödersen 100 dolar civarında ama tam net hatırlamıyorumO kadar olmuş mu yatransfer o kadar olduysa pakette 2 katı gibi düşünebiliriz o zaman. Bende dondurma ücretleri hakkında bilgisi olan varmıydı onu soracaktım. Saklama ücretleri hakkında yani.
Merhabalar ,biz Mayıs ayında 500 dolar vermistik. Döviz bazında da zam yaptılar mı inan bilmiyorum . Eğer dolar artışta ise önden de odeyebilirsin transferden önce yani . Biz 4 gün önce falan odemistik o zaman dolar artistaydi . Şimdi döviz kurlarından haberim yokO kadar olmuş mu yatransfer o kadar olduysa pakette 2 katı gibi düşünebiliriz o zaman. Bende dondurma ücretleri hakkında bilgisi olan varmıydı onu soracaktım. Saklama ücretleri hakkında yani.
495 dolar ben çok iyi hatırlıyorum çünkü bana çok gelmişti hatta sana sormuştumBenim transfer olduğum zamanda dondurulmuş için 26 Bin civarı diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam hatta resmen paket ücreti kadar diye şaşırmıştık . Canım dondurma ücretini dolar üzerinden alıyorlar, 5 yıl için alıyorlar 3 embryo ya kadar 480 dolar civarıydı ama sonradan ona da zam yapmışlardı eğer yıllık ödersen 100 dolar civarında ama tam net hatırlamıyorum
Ay olabilir Valla ben transfer öncesi hazırlandim çağırmalarını beklerken eşime git dedim sen ödeme yap , yoksa daha bize birşey söyleyen yoktu .Ama yıllik ödeseydık daha zararda olacaktık dolar aldı başını gidiyor.Birde şöyle birşey var eğer ki 1-2 yıl önce çözdürüp transfer oldun benim tek embriyo olduğu için geriye kalan parayı dolar usulü değil bizim verdiğimiz türk lirası üzerinden vereceklermış o da ayrı bir saçmalık, o zamanın dolar kuruna göre hesap yapmalari lazım Normalde495 dolar ben çok iyi hatırlıyorum çünkü bana çok gelmişti hatta sana sormuştum
Evet ,bizde birkaç gün önce odeme yapmistik .Benim de tek embriyo bize para iadesi yapacaklarını bile söylemediler . Bende senden öğrenmiştim o zaman . Alırken dövizle verirken TL ile hastane her türlü karini düşünüyor .Ay olabilir Valla ben transfer öncesi hazırlandim çağırmalarını beklerken eşime git dedim sen ödeme yap , yoksa daha bize birşey söyleyen yoktu .Ama yıllik ödeseydık daha zararda olacaktık dolar aldı başını gidiyor.Birde şöyle birşey var eğer ki 1-2 yıl önce çözdürüp transfer oldun benim tek embriyo olduğu için geriye kalan parayı dolar usulü değil bizim verdiğimiz türk lirası üzerinden vereceklermış o da ayrı bir saçmalık, o zamanın dolar kuruna göre hesap yapmalari lazım Normalde
Benim transfer olduğum zamanda dondurulmuş için 26 Bin civarı diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam hatta resmen paket ücreti kadar diye şaşırmıştık . Canım dondurma ücretini dolar üzerinden alıyorlar, 5 yıl için alıyorlar 3 embryo ya kadar 480 dolar civarıydı ama sonradan ona da zam yapmışlardı eğer yıllık ödersen 100 dolar civarında ama tam net hatırlamıyorum
Benimde 3 adet kalacak muhtemelen 500 dolar mı aman AllahımMerhabalar ,biz Mayıs ayında 500 dolar vermistik. Döviz bazında da zam yaptılar mı inan bilmiyorum . Eğer dolar artışta ise önden de odeyebilirsin transferden önce yani . Biz 4 gün önce falan odemistik o zaman dolar artistaydi . Şimdi döviz kurlarından haberim yok
Bu arada hayırlı olsun :) transfer ne zaman görünüyor ?
Evet maalesef o fiyatti . Birini transfer ettiler bir tane kalmıştı benim de yine de söylediğim şekilde aldılar .Benimde 3 adet kalacak muhtemelen 500 dolar mı aman Allahımdolar zaten her gün artıyor. Biz işte 2 hafta oldu Opu olalı da sonra da tatile çıktık yolda geldi aklıma aslında gidip ödemeyi yapsaydık keşke gittikçe artıyor dolar diye düşündüm.
Transfer belli değil ya. Yani şöyle adetim 23 Ağustos görünüyor ama gecikme durumu olursa ağustos sonunu bulur Eylül ortası gibi transfer olur sanırım benim için embriyo oluşumu önemliydio yüzden transferi hiç düşünmüyorum şimdilik bi şekilde olacağız nasılsa
Ben de dün arasım 26.50p bi de 5 yillik dondurma ucretim var 585 dolar yani ucuk fiyatlar ama el mecbur bu ay baslayacagim transfer surecineKızlar dün öğrendim transfer ücreti 26.500 TL olmuş . Yeni tedavi fiyatları hakkında bilginiz var mı ?
Amin inşallah. Aynen geç olsun güç olmasınEvet maalesef o fiyatti . Birini transfer ettiler bir tane kalmıştı benim de yine de söylediğim şekilde aldılar .
Geç olsun güç olmasın ne zaman gelirse reglin ona göre bakarsınız artık :) Güzel haberler alırsın inşallah
Merhaba, Bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım , Ön görüşme hazıran ayında yapmıştım Lale hoca ve Semra hoca da vardı. o gün eşimden tekrar sperm testi istemişlerdi, biz daha önce dışarda yaptırmıştık normal çıkmıştı ama Memorial da sayısı az çıkmış Semra hoca bize aşılamayla yada normal gebelik olmaz tüp bebekte ancak olur. Bende bu hafta çarşamba günü adetimin 3. günü başladım. Yine Lale hoca muyanne etti ve Gönül hoca, bende pco var bana gonalf ile tedavi başladılar , cumartesi günü kontrolüm var. Size aşılama yada ilişki önerdiler ise bence iyi bişey, inşallah tüp bebek ihtiyaç olmadan hamile kalırsınMerhaba hanimlar, Bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Ön görüşmede Semra hoca olmadığı için Salı günü (adetimin 3. Günü) Dr.Lale hanimla muayene ettiler. 1 tane 11 mm, 2 tane de küçük, 1 tanede çikolata kisti var dediler. Büyük olan yumurta daha hizli büyümesin diye klomen başlattılar ve o yumurtanın durumuna göre tüp bebek, aşılama ya da iliski önerebiliriz dedi.
Bugün de 5. Gün Dr. Gönül Hanım muayene etti. 11 mm olan 15 mm olmuş digerleri 8 mm boyutlarında. O bir yumurta klomene ragmen hizli büyüdüğü için bu ay aşılama ya da ilişki öneririz dedi.
Benim gibi bir durum yasayan oldu mu aranızda, hic bu şekilde ilerlemeyi beklemiyordum. Şaşırmış durumdayım.
Merhaba Durumunuza göre tedaviMerhaba hanimlar, Bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Ön görüşmede Semra hoca olmadığı için Salı günü (adetimin 3. Günü) Dr.Lale hanimla muayene ettiler. 1 tane 11 mm, 2 tane de küçük, 1 tanede çikolata kisti var dediler. Büyük olan yumurta daha hizli büyümesin diye klomen başlattılar ve o yumurtanın durumuna göre tüp bebek, aşılama ya da iliski önerebiliriz dedi.
Bugün de 5. Gün Dr. Gönül Hanım muayene etti. 11 mm olan 15 mm olmuş digerleri 8 mm boyutlarında. O bir yumurta klomene ragmen hizli büyüdüğü için bu ay aşılama ya da ilişki öneririz dedi.
Benim gibi bir durum yasayan oldu mu aranızda, hic bu şekilde ilerlemeyi beklemiyordum. Şaşırmış durumdayım.
Eşimden de sperm testi istediler, çok şükür iyi çıktı. 3 yıldır korunmasız ilişki, yine ilaçla ovulasyon takibi ve 2 başarısız aşılamadan sonra sanki başa döndük hissi oldu bir an.Merhaba, Bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım , Ön görüşme hazıran ayında yapmıştım Lale hoca ve Semra hoca da vardı. o gün eşimden tekrar sperm testi istemişlerdi, biz daha önce dışarda yaptırmıştık normal çıkmıştı ama Memorial da sayısı az çıkmış Semra hoca bize aşılamayla yada normal gebelik olmaz tüp bebekte ancak olur. Bende bu hafta çarşamba günü adetimin 3. günü başladım. Yine Lale hoca muyanne etti ve Gönül hoca, bende pco var bana gonalf ile tedavi başladılar , cumartesi günü kontrolüm var. Size aşılama yada ilişki önerdiler ise bence iyi bişey, inşallah tüp bebek ihtiyaç olmadan hamile kalırsın
Görüşmemizde Semra hanım da dedi, bu durumda direk tüp bebek demek yanlış olur, 1 yumurta hızlı büyüyor toplama günü çatlamış olursa aşılama ya da ilişki öneririz demişti. Baska ay yapalim desek bu durumdan farklı olacağının garantisi yok, zaman kaybetmiş olacaksınız dedi.Merhaba Durumunuza göre tedavi
Şekli önermişler aslında. Yani yumurtaların durumuna göre tedaviye başlama yöntemini belirlemişler.
Ama tabi siz şunun kararını vermelisiniz aşılama mı yaptırmalıyım yoksa dedikleri gibi ilişki önermelerini deneyip ona göre biraz daha bekleyip tüp bebek mi yaptırmalıyım buna maddi gücüm var mı diye düşünmelisiniz sanırım. Sonuçta inşallah aşılama ya da deneme yöntemi ile olmazsa tekrar tüp bebek başlamak zorunda kalabilirsiniz aşılama da tüp bebeğin yarısı fiyatında bildiğim kadarıyla.
Tabi ama size de tercih hakkı bırakırlar şu durumda sanki. Sonuçta aşılama tüp bebekten daha düşük bi ihtimal o şekilde de zaman kaybı olacaksa olacak yani tabi bilinmez ama bazen zaman kaybı olması daha iyi oluyor tüp bebekte sonradan anlıyor insan.Görüşmemizde Semra hanım da dedi, bu durumda direk tüp bebek demek yanlış olur, 1 yumurta hızlı büyüyor toplama günü çatlamış olursa aşılama ya da ilişki öneririz demişti. Baska ay yapalim desek bu durumdan farklı olacağının garantisi yok, zaman kaybetmiş olacaksınız dedi.
Onlar ne derse yine onu kabul edeceğiz.
Merhaba, evet diğer arkdin dediği gibi memorial pek takviye vs önermıyor falat ben size önereblrm birşy. Benm yumurtalarm önden gidiyordu bazısı. Ben advıctor duymuştum dr mfk nın. Yumurtaları eşit büyütme etkisi varmış. İnstgramda tüpbebek yaptıran bi bayan kullanmştı. Bende ona başladım opu öncesi adetimle birlikte. Gerçktne önceki ay gibi olmadı eşit büyüdülerMerhaba hanimlar, Bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Ön görüşmede Semra hoca olmadığı için Salı günü (adetimin 3. Günü) Dr.Lale hanimla muayene ettiler. 1 tane 11 mm, 2 tane de küçük, 1 tanede çikolata kisti var dediler. Büyük olan yumurta daha hizli büyümesin diye klomen başlattılar ve o yumurtanın durumuna göre tüp bebek, aşılama ya da iliski önerebiliriz dedi.
Ailemde erken menepoz var. Doktor benim kullandiklarima ek olarak omepa q10 alabilrsin ama kanıtlanmış degil demişti.Tabi ama size de tercih hakkı bırakırlar şu durumda sanki. Sonuçta aşılama tüp bebekten daha düşük bi ihtimal o şekilde de zaman kaybı olacaksa olacak yani tabi bilinmez ama bazen zaman kaybı olması daha iyi oluyor tüp bebekte sonradan anlıyor insan.
Sebep ne gördüler peki sizin şu durumda hani
Bi kaç ay takviyeler ile toparlanmaz mı acaba yumurtalarınız Gerçi memorialda böyle öncesinde takviye vitamin tarzı öneri gibi bişeyleride pek yokta.
Merhaba, not alıcam bu takviyeyi teşekkürlerMerhaba, evet diğer arkdin dediği gibi memorial pek takviye vs önermıyor falat ben size önereblrm birşy. Benm yumurtalarm önden gidiyordu bazısı. Ben advıctor duymuştum dr mfk nın. Yumurtaları eşit büyütme etkisi varmış. İnstgramda tüpbebek yaptıran bi bayan kullanmştı. Bende ona başladım opu öncesi adetimle birlikte. Gerçktne önceki ay gibi olmadı eşit büyüdüler
Omepa için bana da aynı şeyiAilemde erken menepoz var. Doktor benim kullandiklarima ek olarak omepa q10 alabilrsin ama kanıtlanmış degil demişti.
Aslında ara ara hep takviye kullandim mfk da dahil ama o ara eşimin sperm sonuçları da iyi değildi. Herseye dikkat edeyim, takviye kullanayim desemde olmuyor maalesef devamı gelmiyor. Cumartesi tekrar kontrolüm var bakalım ne önerecekler