- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.436
- 30
Bu arada canım ankarada hep fakültelerde ve şehir hastanelerinde Randevu rahat bulunuyor, İstanbul da bulunduğun ilçede yakınlarda şehir hastanesi yok mu , gerçekten özelde testler çok maliyetliYani bulunduğu şehir çok etkili bence Ankara'dan alacaksan denenebilir neden olmasın . Belki çok iyi bir doktor denk gelir gitmeden bilemezsin. Devlette takipli olmayı ben çok isterdim çünkü testler de bir maliyet . Evim çok kalabalık bı bölgede bana yakın hastanelerde randevu bulmak özellikle yaz dönemi çok zor . Bulduğumda da başıma gelen malum :) o yüzden benim umudum yok ama senin için pozitif bir muayene de olabilir .Tamamen benim sansizligimla da alakalı olabilir baksana
Sehir hastanesi bana çok yakın değil maalesef . Randevu bulabilirsem uzak da olsa gidebilirim aracla ama randevu bulmak mesele özellikle şu aralar .Bu arada canım ankarada hep fakültelerde ve şehir hastanelerinde Randevu rahat bulunuyor, İstanbul da bulunduğun ilçede yakınlarda şehir hastanesi yok mu , gerçekten özelde testler çok maliyetli
Yaa en iyi ben anlarım geçen hafta çarşamba ikili taramaya gittim . Bugün de hoca sonuçlar için çağırdı benim testlerime falan da baktı . Dedim ki muayene yapmayacak misiniz ? Yoo dedi . Gerek yok ben sizi sadece sonuc paylaşmak için çağırdım :)Gidersem cinsiyeti öğrenirim diye gitmek istemiyorum, eşim 10 güne gelecek birlikte öğrenmek daha güzel olur diye bekliyorumBir yandan da bebek iyi mi cok merak ediyorum halbuki daha geçen cuma ultrasona girdim ama gelde bana anlat
O kadar kayıptan sonra stresli olman çok normal ama bu sefer sağlıklıca kucağına alacaksın inşallah haftalar geçtikçe stresimiz azalacak inşallah.Bende beklemeye karar verdim, biraz daha merak ederim ne olcak sağlıklı olsunlar daYaa en iyi ben anlarım geçen hafta çarşamba ikili taramaya gittim . Bugün de hoca sonuçlar için çağırdı benim testlerime falan da baktı . Dedim ki muayene yapmayacak misiniz ? Yoo dedi . Gerek yok ben sizi sadece sonuc paylaşmak için çağırdım :)
Eşinin gelmesine on gün kaldıysa bekleyedebilirsin aslında beraber öğrenirsiniz ama merak etmeni de çok iyi anlıyorum tabiki
Doktor beni çok stresli buluyor . Artık ne kadar belli ediyorsam nefes egzersizi falan önerdi bugün hatta .
Hadi ya ben genelde 1 hafta sonraya bulabiliyorum randevu şehir hastanesi için, gazı üniversitesi için baktım yarına bile boşluk varSehir hastanesi bana çok yakın değil maalesef . Randevu bulabilirsem uzak da olsa gidebilirim aracla ama randevu bulmak mesele özellikle şu aralar .
Aaaa süpermis .Sen uzun süre kalicaksan degerlendirebilirsin aslinda . 10 gün sonra olmasa da ilerleyen günlerde takipli hasta olmak adına .Hadi ya ben genelde 1 hafta sonraya bulabiliyorum randevu şehir hastanesi için, gazı üniversitesi için baktım yarına bile boşluk var
Aynen bakalım olmadı birde fakülteye gideyim diyorum.Sende yine arada bak her an randevu açılabilirHahha süpermis .Sen uzun süre kalicaksan degerlendirebilirsin aslinda . 10 gün sonra olmasa da ilerleyen günlerde takipli hasta olmak adına .
Ben bugün hemataloji için baktım hiç yoktu İstanbul'da . Tekirdağ'da bugün ve yarına vardı mesela :) Kadın doğum için arasam uzun vaadede bulabilirim belki şimdiden alırsam bı daha test isterlerse yaptırabilirim . Ama benim bu konulardaki şansım da malum
Beklemek istiyorsan bekle tabiki birlikte öğrenirsiniz ay ne güzelO kadar kayıptan sonra stresli olman çok normal ama bu sefer sağlıklıca kucağına alacaksın inşallah haftalar geçtikçe stresimiz azalacak inşallah.Bende beklemeye karar verdim, biraz daha merak ederim ne olcak sağlıklı olsunlar da
Talep oluşturdum şehir hastanesi için gebe polikliniginden biraz önce açılırsa mesaj gelir . Bu aralar daha test isterler mi bilmiyorum . O da ayrı bi konu :)Aynen bakalım olmadı birde fakülteye gideyim diyorum.Sende yine arada bak her an randevu açılabilir
evett çok kötüyüm sabah aldım haberi inanamıyorum gerçekte. bu cumartesi görüşecektik....Mutlu1anne merhaba ,sabah bir haber gördüm ama umarım yanlıştır . Seninle konuştuğumuz bir perinatolog vardı . Prof .Dr. Ahmet Gül .Onunla ilgili vefat haberi paylasmislar. Haber doğru değildir umarım . Eğer öyleyse üzüldüm ...
Canim benim kendini çok uzmemeye çalış . Çok zor biliyorum tanımayan biri olarak ben bile üzüldüm . Aslında seni üzmek için de yazmamıştım . Sadece belki isim benzerliği de olabilir diye düşünmüştüm . Senin de başın sağolsun .evett çok kötüyüm sabah aldım haberi inanamıyorum gerçekte. bu cumartesi görüşecektik....
allah onun mekanını cennet etsin şu halimle bugün sadece buna dua edicem. o en zor zamanlarda hep benim yanımdaydı benim gibileri hep ferahlattı bi abi gibi. rabbim ahirette de onu ferahlatsın
allah ailesine sabırlar versinCanim benim kendini çok uzmemeye çalış . Çok zor biliyorum tanımayan biri olarak ben bile üzüldüm . Aslında seni üzmek için de yazmamıştım . Sadece belki isim benzerliği de olabilir diye düşünmüştüm . Senin de başın sağolsun .
Bende gördüm ama isim benzerliği galiba dedimallah ailesine sabırlar versintıp dünyası çok çok değerli bir hocayı kaybetti maalesef. mekanı cennet bahçeleri olsun.. elden ne gelir ki
Sen nasılsın canım neler yapıyorsun geçen yazdım ama göremedin sanırım. Merak ettim seniBende gördüm ama isim benzerliği galiba dedimrabbim sabır versin ailesine mekanı cennet olsun inşallah
O kadar olmuş mu yaKızlar dün öğrendim transfer ücreti 26.500 TL olmuş . Yeni tedavi fiyatları hakkında bilginiz var mı ?