Etiketleyemedim onu adını hatırlıyorum ama geriye bakmak lazımHiç yazmıyor bende haber alamadım ne zamandır. İnşallah girince yazar bize.
AA süt mu varmış içinde . Benim de inek sütüne alerjim var . Hiç bilmiyordumİnşllah çok teşekkür ederimönceki iki tedavidede vermişlerdi estrofem benmde süt alerjım var ve estrofemin içindedr var. Bende çok sevndm bu duruma tabiki. Birse sürekli ilaç içmek insanı strese sokuyor sürekli hatrlatıyor tedavi sürecinde oldugunuzu, böyle unutuyorum
Teşekkür ederim inşallah görür de cevap verir
Merhabalar , nasılsınız ? Sizle konuşmuştuk Factor 5 heterezigotunuz vardı . Benim de aynı şekilde bı de mthfr lardan biri heterezigot . 0.4luk oksapar kullanıyordum . Bugün doktor hanım onu 0.6 Lik yapalım . Artık kilo almaya başlarsın dedi yavaştan . Normalde zayıf değilim zaten de oraya girmicem:) Neyse kutunun içinde sadece iki adet var . Sasirdim .Bana hematolojiden rapor cikarman gerekiyor . Biz rapor veremiyoruz dedi . Ki Memorial da aynısıni solemisti . Siz rapor mu almistiniz ? Yoksa sık sık yazdiriyor muydunuz ? Benim tekrarlı düşük öyküm olduğu için kan sulandiricinin üzerinde çok duruyor olabilir. Böle bir öykün olmasa idi farklı dusunebilirdik dedi .Güzel haberlerini alalım inşallah toparlamana çok sevindim. 20 haftalık oldukdarısı sağlıkla hayırla tüm bekleyen arkadaşlarıma inşallah
Merhabalar, bende kilodan dolayı 0.6 kullanıyordum. İlk gebeliğimde doğumdan bir gün önceye kadar kullanmıştım. Bu gebelikte 12. Haftada perinatologum hiç gerek yok ecopirin 100 kullan hatta ona bile gerek yok da için rahat etsin hemde biraz kilon fazla yatarken ecopirin 100 iç dedi. Yani ben bu gebelikte oksaparı 13. Haftada bırakıp ecopirine döndüm. Haftaya tekrar perinatologa gidicem bakalım bunada gerek yok derse bunuda bırakcam. Ama senin tekrarlyan öykün var kullanmanı isteyeceklerdir. Rapor kısmına gelirsek evet rapor çıkarttım ama kadın doğumcum çıkardı özel hastanede. Hemstolojiye gerek kalmadı.Merhabalar , nasılsınız ? Sizle konuşmuştuk Factor 5 heterezigotunuz vardı . Benim de aynı şekilde bı de mthfr lardan biri heterezigot . 0.4luk oksapar kullanıyordum . Bugün doktor hanım onu 0.6 Lik yapalım . Artık kilo almaya başlarsın dedi yavaştan . Normalde zayıf değilim zaten de oraya girmicem:) Neyse kutunun içinde sadece iki adet var . Sasirdim .Bana hematolojiden rapor cikarman gerekiyor . Biz rapor veremiyoruz dedi . Ki Memorial da aynısıni solemisti . Siz rapor mu almistiniz ? Yoksa sık sık yazdiriyor muydunuz ? Benim tekrarlı düşük öyküm olduğu için kan sulandiricinin üzerinde çok duruyor olabilir. Böle bir öykün olmasa idi farklı dusunebilirdik dedi .
Benim takip doktorum da perinatalog aslında . Görüştüğüm iki hastanede hematolojiden rapor çıkarın diyince bilemedim . Hoş daha önce görüştüğüm hematalog kullanmasan da olur demişti. Tekrarlı düşük oykum küçük haftalarda ve birinde hem asprin hem kan sulandırıcı kullanmıştım yine düşük olmuştu . O yüzden anamoliden kaynaklı diye düşünüyor . Ben tekrar bir hematoloji randevusu oluşturayim . Zaten devlette bulmam imkansiz . Özel hastanede yardımcı olurlar umarım . Benim tek korkum kanama yapar mı diye . Yoksa 0.4 yerine 0.6 Lik vururum . Sorun değil. Yanıtınız için de çok tşk ediyorum :)Merhabalar, bende kilodan dolayı 0.6 kullanıyordum. İlk gebeliğimde doğumdan bir gün önceye kadar kullanmıştım. Bu gebelikte 12. Haftada perinatologum hiç gerek yok ecopirin 100 kullan hatta ona bile gerek yok da için rahat etsin hemde biraz kilon fazla yatarken ecopirin 100 iç dedi. Yani ben bu gebelikte oksaparı 13. Haftada bırakıp ecopirine döndüm. Haftaya tekrar perinatologa gidicem bakalım bunada gerek yok derse bunuda bırakcam. Ama senin tekrarlyan öykün var kullanmanı isteyeceklerdir. Rapor kısmına gelirsek evet rapor çıkarttım ama kadın doğumcum çıkardı özel hastanede. Hemstolojiye gerek kalmadı.
Benim takip doktorum da perinatalog aslında . Görüştüğüm iki hastanede hematolojiden rapor çıkarın diyince bilemedim . Hoş daha önce görüştüğüm hematalog kullanmasan da olur demişti. Tekrarlı düşük oykum küçük haftalarda ve birinde hem asprin hem kan sulandırıcı kullanmıştım yine düşük olmuştu . O yüzden anamoliden kaynaklı diye düşünüyor . Ben tekrar bir hematoloji randevusu oluşturayim . Zaten devlette bulmam imkansiz . Özel hastanede yardımcı olurlar umarım . Benim tek korkum kanama yapar mı diye . Yoksa 0.4 yerine 0.6 Lik vururum . Sorun değil. Yanıtınız için de çok tşk ediyorum :)
Eczacı ile görüştüm biraz önce artık kadın dogumcularin verdiği rapor devlet tarafından geçerli olmuyor dedi . Kadın dogumcunuza yazdirsaniz bile raporu ilaçlarınızı veremeyiz dedi . En garanti yöntem hematolojiden almanız diye de ekledi . Raporda tanınan hastalıklar arastiriliyormus ,birkaç eczacıya da sorayım ona göre yine hastane yolları göründü anlaşılan :)) Tekrar tşk ediyorum bu arada ....Kaç kilosunuz bilmiyorum ama 80 kg üstü genelde 0.6 kullanıyo gördüğüm kadarıyla. Ben ilk gebeliğimde de kadın doğumcumdan almıştım oksapar raporunu hiç sorun yaşamadım
Canım bana daha 3 hafta önce çıkarttılar Raporu kadın doğumdan hatta eczaneden de aldım oksaparıEczacı ile görüştüm biraz önce artık kadın dogumcularin verdiği rapor devlet tarafından geçerli olmuyor dedi . Kadın dogumcunuza yazdirsaniz bile raporu ilaçlarınızı veremeyiz dedi . En garanti yöntem hematolojiden almanız diye de ekledi . Raporda tanınan hastalıklar arastiriliyormus ,birkaç eczacıya da sorayım ona göre yine hastane yolları göründü anlaşılan :)) Tekrar tşk ediyorum bu arada ....
Çok ilginç değil mi biri öyle diyor diğeri bi başkaCanım bana daha 3 hafta önce çıkarttılar Raporu kadın doğumdan hatta eczaneden de aldım oksaparı
Acaba gittiğin yer SGK ile anlaşmalı değil filan mı anlamadim bende yoksa daha yeni mi bu uygulama getirildiÇok ilginç değil mi biri öyle diyor diğeri bi başkaHematalog bulmaktansa kadın dogumcu bulmak çok daha kolay aslında benim için .
Gittiğim yerde SGK geçiyor . Özel bir universite hastanesi aslında ben belki doktor bilmiyordur diye düşündüm .Bugün alışveriş yaptığım eczaneyi arayıp sordum ama o da biraz önce yazdiklarimi söyledi. Yarın kendi eczaneme sorucam bakalım o ne diyecek.Bu arada oksapar 0.6 Likta sadece 2 tanecik var . Rapor cikartmam şart yani .Sana da çok tşk ediyorum açıklama için ...Acaba gittiğin yer SGK ile anlaşmalı değil filan mı anlamadim bende yoksa daha yeni mi bu uygulama getirildi
Aynen bencede en kötü özelde hematolojiden rapor çıkarırsın, devletler biraz sıkıntılı oluyorGittiğim yerde SGK geçiyor . Özel bir universite hastanesi aslında ben belki doktor bilmiyordur diye düşündüm .Bugün alışveriş yaptığım eczaneyi arayıp sordum ama o da biraz önce yazdiklarimi söyledi. Yarın kendi eczaneme sorucam bakalım o ne diyecek.Bu arada oksapar 0.6 Likta sadece 2 tanecik var . Rapor cikartmam şart yani .
Devlete randevu bulamam İstanbul'da hele de hematolojiden asla daha bugün kontrol ettimAynen bencede en kötü özelde hematolojiden rapor çıkarırsın, devletler biraz sıkıntılı oluyor
Kötü olmuş ya Bende devlette hastane işlerini hiç sevmiyorum ama bazen mecbur kalıyoruz.Bende devletten üniveriste hastanesinden randevu mu alsam diyorum orda da takipli olayım diye gerçi genelde asistanlar bakiyormus ama bilemedim gitsem mi gitmesem mi ya da diyorum bazen boşver bekle kendi randevunuDevlete randevu bulamam İstanbul'da hele de hematolojiden asla daha bugün kontrol ettimKadın doğum randevusu almıştım geçen hafta evime yakın poliklinikten test yaptırmak için sabahın köründe gittim doktor izine çıkmış . Başka da doktor yokmuş yardımcı olamayız dediler. Sabah tam 1 saat taksi aradigima mı yanayım yoksa tıpış tıpış özelde test vermeye gidisime mı yanayım bilmiyorum .
Yani bulunduğu şehir çok etkili bence Ankara'dan alacaksan denenebilir neden olmasın . Belki çok iyi bir doktor denk gelir gitmeden bilemezsin. Devlette takipli olmayı ben çok isterdim çünkü testler de bir maliyet . Evim çok kalabalık bı bölgede bana yakın hastanelerde randevu bulmak özellikle yaz dönemi çok zor . Bulduğumda da başıma gelen malum :) o yüzden benim umudum yok ama senin için pozitif bir muayene de olabilir .Tamamen benim sansizligimla da alakalı olabilir baksanaKötü olmuş ya Bende devlette hastane işlerini hiç sevmiyorum ama bazen mecbur kalıyoruz.Bende devletten üniveriste hastanesinden randevu mu alsam diyorum orda da takipli olayım diye gerçi genelde asistanlar bakiyormus ama bilemedim gitsem mi gitmesem mi ya da diyorum bazen boşver bekle kendi randevunu
Allah allah çok ilginç daha 1.5 ay çnceye ksdar sorunsuz alıyodum neyse artık bir kere uğraşırsın ama sonra rahat edersin.Eczacı ile görüştüm biraz önce artık kadın dogumcularin verdiği rapor devlet tarafından geçerli olmuyor dedi . Kadın dogumcunuza yazdirsaniz bile raporu ilaçlarınızı veremeyiz dedi . En garanti yöntem hematolojiden almanız diye de ekledi . Raporda tanınan hastalıklar arastiriliyormus ,birkaç eczacıya da sorayım ona göre yine hastane yolları göründü anlaşılan :)) Tekrar tşk ediyorum bu arada ....
Yanlis bir bilgi de olabilir o yüzden öğrenince net bir şekilde yazıcam .Telefonda görüştüm çünkü eczacı ile . Evet halledersem kafam rahat edicek en azından .Allah allah çok ilginç daha 1.5 ay çnceye ksdar sorunsuz alıyodum neyse artık bir kere uğraşırsın ama sonra rahat edersin.
Gidersem cinsiyeti öğrenirim diye gitmek istemiyorum, eşim 10 güne gelecek birlikte öğrenmek daha güzel olur diye bekliyorumYani bulunduğu şehir çok etkili bence Ankara'dan alacaksan denenebilir neden olmasın . Belki çok iyi bir doktor denk gelir gitmeden bilemezsin. Devlette takipli olmayı ben çok isterdim çünkü testler de bir maliyet . Evim çok kalabalık bı bölgede bana yakın hastanelerde randevu bulmak özellikle yaz dönemi çok zor . Bulduğumda da başıma gelen malum :) o yüzden benim umudum yok ama senin için pozitif bir muayene de olabilir .Tamamen benim sansizligimla da alakalı olabilir baksana