Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pgt önceki transfermdede yaptırmadık o zman yaşım 23 tü. Şuanda yaptıralım demediler. Sanrm 30 yaş üstü yapılıyor. Yaptırın doğru demişler iyi olan net çıkıyor. Benm şuan 3 tane var belki yaptırsam kötü gelicekti bazısı bilemiyorum. Ben birazda ozon,biorezenans vs gördüğüm ve dıyet yaptıgım için güveniyorum embrıyoların sağlıklı olduguna

Şart değil ama imkanınız varsa yaptırın içiniz rahat olsun dediler. Bir çok yorum okudum. İyi ihtimalle 3 te biri sağlıklı geliyor çoğu kişinin. Embriyo kalitesi, annenin yumurta kalitesinden kaynaklanmıyormuş sadece. Sperm kaliteside çok önemliymiş. Benim amh değerim 3,3. Yaşıma göre rezervimin çok iyi olduğunu söylemişlerdi. Herkes için hayırlısı

Merhaba aslında yaşınız daha gençmiş, ilk denemeniz daha önce düşüğünüz yokmuş, eşinizle sizde de genetik bir hastalık yoksa İlk denemelerde önermiyorlar aslında ama yine de siz bilirsiniz maddi olarak karşılayabilirsiniz güzel birşey pgt embriyoları elemek için ama gerçekten dolarda arttığı için çok maliyetli .Bu arada pgt den gelen her embriyo tutmayabiliyor maalesef ya da canlı doğumla sonuçlanamıyor . Sağlıklı embriyonun tutma oranı tabi kalitesine de bağlı olarak %65-70 arası canlı doğum oranı da %60 civarıymış.Ben transfer olurken 6ab kalitesinde 5.gün pgtli embriyoma embriyolog %65 civarı oran vermişti.Umarım ilk denemede sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz

Sma dışında herhangi bir genetik tarama testi yaptırmadık. O da temiz geldi çok şükür ki. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olur umarım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Dilerim, sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

Merhabalar ,tahminim bugün yarın ararlar. Sağlıklı gelmedi de aramiyorlar diye düşünmeyin lütfen :)

Benim embriyolardan haber geldi. Üçü de sağlıksızmış. Ben aldığım yüksek dozda ilacın da etkisi olduğunu düşünüyorum. Daha önce düşükle sonuçlansa da kendiliğinden bir gebeliğim olmuştu. Şimdi akışa teslim oluyorum. Kendiliğinden olursa olur, olmazsa dünyanın sonu değil. Siz de öyle düşünün lütfen. Ben elimden geleni yaptım. İlkinde pgt’den sağlıklı gelmiş 6AA kalitede embriyom tutunamadı. Şimdiyse yine kalitelilerdi ama sağlıklısını bulamadık. Herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. 4 tane 4 ayaklı evladım var zaten. Biri şu an koynumda yatıyor. Sizin için de gönlünüzden geçeni dilerim. Ama lütfen saplanıp kalmayın, kendinizi yıpratmayın. Şu hayatta şükredecek çok şey var. Hepinize kocaman sarılıyorum.

Lütfen hemen vazgeçme. Benim ilk tedavide pgt den hiçbiri sağlıklı gelmedi, ikinci tedavide tek yumurta toplandı, 5. güne gidemedi, 3. tedavide 3 tane pgt ye gitti sadece 1 tane sağlıklı geldi ve tuttu çok şükür. Hiç pes etmedim hiç ara vermedim, kendimi şartlamıştım, bunda da olmazsa, sırada 4. 5. tedaviler vardı. Ben de senin gibi 2. Tedavide pes etseydim şu anda hamile olamayacaktım
Tedavilerin vücuda birikimli etkisi oluyormuş, ara vermeden üst üste yumurta toplanması gerek gibi bir görüş de var ve ben de çalıştı. Vücudun ilaçlardan iğnelerden dinlenmeye ihtiyaç var görüşüne katılmıyorum. 1. Tedavimden sonra pgt yi bekleyince 1 adet dönemi ara vermiş oldum, sonuç tek yumurta toplanmasıydı. Ama 2. Tedaviden sonra hemen ilk adetimle 3. Tedavime başladım ve sağlıklıyı bulduk, pgt çok erken sonuçlandı, ilk adetimle transfer oldum.
Kısacası canım lütfen pes etme, ara verme, ivf ile gebelikte ortalama 5 tedavi ile hamile kalınıyormuş. Kendine eşine ailene biraz daha şans ver

Merhaba ne diyeceğimi pek bilemesem de size yazmak istedim. Şuan ki duygularınızı da anlamamız da mümkün değildir ama biraz geçince sizde yeniden başlamak istersiniz umarım.
Maddi olarak gücünüz var ise pes etmeyin
Başka merkezlere bir göz adın isterseniz onlarda sizin durumunuzda başarı oranı yüksek olan var mı mesela o şekilde bir araştırma yapın isterseniz.

Çok üzüldüm ancak asla pes etmeyin. İnternette araştırma yaparken böyle bir video’ya denk gelmiştim. Size de umut olsun

Çok güzel ve umut verici bir hikaye. Kullanılan vitaminlerle doğal yolla elde edilmiş bir gebelik. Herşeyin bir zamanı var. Belkide sizin için hayırlısı şuan değilmiş. Asla pes etmeyin elbet allah bir gün size de nasip edecektir. Sonuç olarak hala yumurta üretebiliyor vücudunuz. Doğal yolla da hamile kalmışsınız daha önceden. Öyle çok hikaye var ki, hepsi size umut olsun. Bu süreç hepimiz için çok yıpratıcı ancak herşey Allah’tan. Sabır ve tevekkülle isyan etmeden hayatımıza devam etmemiz gerekiyor. Sabredene de allah mükafatını veriyor ben böyle düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Çok teşekkür ederim

Merhaba arkdşlar, bende dün transfer için ilk muayneye gittim, natural tedavı verdiler nedense estrofem yazmadılar. Bende üzerine düşmedim açıkçası Allah a tevekkül ettm sonçta o dilerse olur yada olmaz. Bir ilaçla ne olucak diye dşnüyorm. Ama garip geldi yani öncekinde ben istememiştim kullanmasam demiştim aa olmaz demişlerdi şmdi vermemeleri enteresan

Hayirli olsun tedaviniz . Estrofem ve ona benzer ilaçlarin yan etkileri olabiliyor. Çok nadir de olsa bu etkileri yasiyor hastalar. Birebir yaşadım maalesef. Natural siklus çok güzel bir tedavi yöntemi bence . Güzel haberler alırsınız inşallah :)

İnşllah çok teşekkür ederim önceki iki tedavidede vermişlerdi estrofem benmde süt alerjım var ve estrofemin içindedr var. Bende çok sevndm bu duruma tabiki. Birse sürekli ilaç içmek insanı strese sokuyor sürekli hatrlatıyor tedavi sürecinde oldugunuzu, böyle unutuyorum

İyiyim çok şükür şuan adetin düzene girmesini bekliyorum
Sayfaya girdim bayadır girmemiştim cinsiyetiniz belli olmuş çok sevindim kaç haftalık oldu şuan
Güzel haberlerini alalım inşallah toparlamana çok sevindim. 20 haftalık olduk darısı sağlıkla hayırla tüm bekleyen arkadaşlarıma inşallah

Güzel haberlerini alalım inşallah toparlamana çok sevindim. 20 haftalık olduk darısı sağlıkla hayırla tüm bekleyen arkadaşlarıma inşallah
Sağol Allah razı olsun önce hiç anneliği tatmayana sonra da bize nasip etsin Yaradan Büşra vardı ikiz gebelik olan onu naptı hiç göremedim haberin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…