- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.436
- 30
4 tane çok güzel Bir sayı canım, inşallah sana evlat olurlar.Yaşın genç, düşüğün vs . olmadığı için bence de PGT ye gerek yok, onun da garantisi yok çünkü.Bence de artık eskiyi düşünmeyelim , inşallah transferden sonra da buraya pozitif haberini yazacaksınSizde böyle deyince ve bizde 2. Tedavide biraz daha sanki üstüne düştüklerini görünce aslında biraz şey düşündük sanki bizi ilk tedavide umursamamışlar gibi düşündük ne yalan söyleyelim.
Kendimi çok suçlamıştım mesela yumurta kalitesi felan kötü diye blast olmadı diye. Ama belki de başka türlü bileydi bilemiyoruz işte. Kötü düşünmeyelim moralimizi bozmayalım napalım inşallah benimde sağlıkla sıhhatle güzel sona ulaşır Allah hepimizin kucağınızı sağlıklıca doldursun.
4 tane oluştu bu sefer çok şükür. Pgt olayını da yani öyle böyle gibi düşündüler bizde göndermeyi düşünmedik ya yani
Birazda ilk tedavi
Hiç olmamış gibi davranıyoruz o yüzden yaptırmadık işin Aslı herşey Allahtan artık napalım
İnşallah. Allahım pozitif görmeyi ve sonrasında sağlıkla ilerleyip kucağımıza almayı nasip etsin4 tane çok güzel Bir sayı canım, inşallah sana evlat olurlar.Yaşın genç, düşüğün vs . olmadığı için bence de PGT ye gerek yok, onun da garantisi yok çünkü.Bence de artık eskiyi düşünmeyelim , inşallah transferden sonra da buraya pozitif haberini yazacaksın
Anladım ama tutamıycak gibi olsa söylemezler mi, bize söylediler çozulunce dejenare oldu embrıyo çoo küçük tutma şansı dedi. Boşuna para ödemeyin dendi tutmaz dendi bzde transferi iptal ettikYok eğer ki 4aa 5aa gibi bişey dedilerse bilin ki blast olmuş oluyorlar. Çünkü bana ilk tedavimde 4 ün sonu 5 in başı gibi dediler ben sandım ki tecrübesizlikten 4aa heralde dedim ne bileyim işte cahillik. Sonra embriyolog transfer günü sizinle tekrar görüşme yapıyor bi odada imza alıyor felan. O arada bilgi verirken dedim ki 5aa gibi bişey diyorlar o kalitesi nedir dedim dedi ki sizin kalitesi gibi bi durum söyleyemeyiz o aşamaya gelemedi ki dedi biz tabi
Şok. Başımızdan kaynar su döküldü o an anladık ki o transfer zaten tutabilecek gibi değil.
Yani aslında öncesinde sanırım doktorlar da bilgi verirmiş ama biz görüşme yaparken hiç öyle şeylwrde konuşmamıştık biraz tuhaf oldu yani bizimki.
Benimde ikinci 20 güne çıkmıştı canım, sen bi genetiği arayıp sorsana sonuç belli oldu mu diye.Saglıklı gelmedi diye aramamazlık yapamazlar merak etme, bende öyle düşünmüştüm ama çok şükür güzel oldu sonu.Kızlar beni hala aramadılar. 17 gün oldu genetiğe gideli. İlk tedavimde 14 günde çıkmıştı sonuç. Onda bile arayacaktık, yoğunluktan arayamadık falan demişti Yücel Bey. Acaba hiçbiri sağlıklı gelmedi de o yüzden mi aramıyorlar diye düşünmeye başladım. Dün hemşire hattına yazdım. Çıkınca arayacaklar yazmışlar. Çok mu sabırsızım? Bu normal mi?
Benimde ikinci 20 güne çıkmıştı canım, sen bi genetiği arayıp sorsana sonuç belli oldu mu diye.Saglıklı gelmedi diye aramamazlık yapamazlar merak etme, bende öyle düşünmüştüm ama çok şükür güzel oldu sonu.
Biraz içinde kalır merak etmeyinSelam kızlar yardımınıza ihtiyacım var gonor 300 ilk defa düğünü Vuruldum doktor kontrolünde 150 ml Bugün de vurdum kendime acaba 300 olduğu için 2 defalık mı oluyor vurabildin mi acaba sıfıra getireceğim biraz karıştırdım sıvı birikti sanki ben 2 defalık diye düşündüm ama neden içi doldu yoksa vuramadımı
Anladım ama tutamıycak gibi olsa söylemezler mi, bize söylediler çozulunce dejenare oldu embrıyo çoo küçük tutma şansı dedi. Boşuna para ödemeyin dendi tutmaz dendi bzde transferi iptal ettik
Cevabınız için teşekür ederim ama 300 olduğu zaman 150 den saysak 2 defalıkmı oluyorBiraz içinde kalır merak etmeyin
Normalde öyle ama içinde biraz daha fazla oluyor onlarınCevabınız için teşekür ederim ama 300 olduğu zaman 150 den saysak 2 defalıkmı oluyor
Yani 1 defalık falanmı yoksa az biraz fazlamı artsın diye panikledim için de sıvı görünceNormalde öyle ama içinde biraz daha fazla oluyor onların
Genelde öyledir hepsinde kalır biraz merak etmeyin , kaç kere tedavi oldum bende aynı şeyleri yaşadımYani 1 defalık falanmı yoksa az biraz fazlamı artsın diye panikledim için de sıvı görünce
Genetiği de aradım iki gün önce. Tek dedikleri çıkınca doktorunuz arayacak. İsmimi sorup kontrol bile etmediler. Cevabın beni rahatlattı. Biraz daha sabır.Benimde ikinci 20 güne çıkmıştı canım, sen bi genetiği arayıp sorsana sonuç belli oldu mu diye.Saglıklı gelmedi diye aramamazlık yapamazlar merak etme, bende öyle düşünmüştüm ama çok şükür güzel oldu sonu.
Özellikle fazla koyuyorlar. Vurulmaya yarın da devam edecekseniz önce bu kalemde kalanı vurup daha sonra diğerine geçin. Mesela dozunuz 150 ise, siz yine 150’ye ayarlıyorsunuz, iğneyi sokup enjeksiyon yapınca ekrana bakın. Diğer kalemden vurulmanız gerekeni yazacak. 50 yazarsa kalemde 50 kaldı değil, 100 vuruldunuz, 50 ilave yapacaksınız demek. Bilmem anlatabildim mi?Cevabınız için teşekkür ederim biraz panik oldum korktum sıvı kaldığı için dedim herhalde vuramadım
Hadi ya eskiden kontrol ediyorlardı isimden çıkmiş mi diye bu bekleyişler çok yoruyor insanı ya bence çıkmış bile olabilir de doktor biraz geç ararGenetiği de aradım iki gün önce. Tek dedikleri çıkınca doktorunuz arayacak. İsmimi sorup kontrol bile etmediler. Cevabın beni rahatlattı. Biraz daha sabır.
Bizimkinde bozulma gibi bişey olmadığı için öyle bişey demediler ama netice de şansı yüksek bir embriyo da değildi embriyologl görüşünce o gün böyle ne diyeceğini bilemez bi halde konuştu iştw yavaş gelişme gösterdi yumurtalardan olduğunu düşünüyoruz felan gibi.Anladım ama tutamıycak gibi olsa söylemezler mi, bize söylediler çozulunce dejenare oldu embrıyo çoo küçük tutma şansı dedi. Boşuna para ödemeyin dendi tutmaz dendi bzde transferi iptal ettik
Anladım ama bazrn kalitesizlerde tutuyor deniliyor. En kalıteliyi koyuyorsun tutmuyor kalitesizi tutuyor ne blyim. Dünyaya hangısı gelicekse ondan pozıtıf sonuç alıcaz. Öyle dua ediyorum hangisi tutucaksa o transfer edilsin diyeBizimkinde bozulma gibi bişey olmadığı için öyle bişey demediler ama netice de şansı yüksek bir embriyo da değildi embriyologl görüşünce o gün böyle ne diyeceğini bilemez bi halde konuştu iştw yavaş gelişme gösterdi yumurtalardan olduğunu düşünüyoruz felan gibi.
Yani tam bir fiyaskoydu boşuna transfer ettiler. Grade compaction gibi haldetmiş çok hücreli demekmiş ama netice de blast değil mesela. Bozulma olsa dediğinizi bize de derlerdi. Böyle tuhaf bişey yaşadık.
Sağlıkla büyüsün evladınızAnladım ama bazrn kalitesizlerde tutuyor deniliyor. En kalıteliyi koyuyorsun tutmuyor kalitesizi tutuyor ne blyim. Dünyaya hangısı gelicekse ondan pozıtıf sonuç alıcaz. Öyle dua ediyorum hangisi tutucaksa o transfer edilsin diyeyoksa bu süreç çok yıpratıcı. Rabbm yardımıcısı olsun herkezin. 7 yıl en önce bir tane 5aa embrıyom vardı diğeri 5ab ydi yavaş ilerlemişti. En kalitelisi tuttu kızım dünyaya geldi. O zamn çok kolay olmuştu herşey, herkez için öyle olur umarım