Kesinlikle iyi yapmışsınız memorialdan çok çeken biri olarak gücümün yettiği her yerde yazıcam paylasıcam saçma sapan bir hastaneCevabınız için çok teşekkür ederim. Eşim bugün aradı hastaneyi. Kendisininde sağlık çalışanı olduğunu, testin hiçbir yerde yapılmadığını, bu yönetmelik demiş. Onlarda prosedür boyle demisler ilk ama esim ısrar edince, halkla iliskiler birimine yönlendirmisler. Oradan da geri dönüş yaptılar. Uygulamanin artik zorunlu olmadığını geçen hafta kaldırıldığını söylemişler.
Şu an bu şekilde söylediler bakalım, islem günü bir sorun cikarmazlar umarımHastaneye gittiğimde tekrar konuşmayı düşünüyorum.
Çok saçma olmuş hemşirenin öyle demesi, menekşe hanım öyle demedi ama belki hemşireye öyle söylendiyse. Çok değil yani normlde 500 tl imiş covid testi tüpbebekten yönlendirilince düşüyor fiyatı 250 ödedim. Başka yerlerdede öyle ödiycektm. Biz bi defa devlte gittik yaptırmaya amelyt öncesi deyince yapmadılar. Böyle işler için yapmıyorz dediler tekrr özele gidince ben bi daha hep özele gittin. Size iyi yapmşlar devlette. Hastalık beliritisi oldugunu söylemem gerekıyordu yadaZaten sabahında formaliteden test verdiriyorlarsa kendileri de anlamsız olduğunun farkındalar ki operasyonu da yapıyorlar. Ama direk beni hemşirenin arayıp testinizi yaptırın operasyonu yapmıyorlar demesi çok garip.
Ama bende inadına gidip devlette verdim. Biraz stres oldum aslında ama param cebime kaldıAllah bilir kaç para olmuştur hastanenin testi
Başka neyden dolayı memnun kalmadınız, bir tek covid testinden dolayı mı böyle düşünüyosunuz. Malesef bahçecide de çok kötü şeyler yaşanmış. Telafısı olamıcak şeyler. Tabiki aynı şeyler memorialdede başımıza gelebilir. Rabbm yardmcımız olsun, yanlışlardan uzak tutsun hepimiziKesinlikle iyi yapmışsınız memorialdan çok çeken biri olarak gücümün yettiği her yerde yazıcam paylasıcam saçma sapan bir hastaneBize de 2 transferde zorunlu tuttular mecburen orda verdik başka yerle upradmak istemedik eşim de söyledi ama dümdüz bu prosedür yaptırmanız zorunlu diyorlar simdi bahçecidegm asla böylr bisiy istemediler hiç bi işlemde memorial koca bir sıfır
Henüz konuşmadım. Yarın eşim gidecek yüz yüze görüşecek.
Hayır sadece bu değil hangi birini sayayım inanın orda geçen zamanıma çok acıyorum 2 aşılama 2 tüp bebek denemesi hepsi kocaman hüsran, Gönül /Aysu hoca ikilisi bilgi açısından yeterli değiller asla. 5.gün AB kalite embriyo genetiğe gitti güzel geldi yapay zekayla bakalım dediler ona da okey dedik %90 tutma ihtimali bar çok iyi dediler sonuç sıfır tutmadı BİLe nedenini sorduğumda saçma sapan seyelrle geçiştirdi forumda simdi okuduğum yorumları keske geçen sene okusaydım bende asla gitmezdim. Semra hanım lafı geçiyor ben bırakın muayeneni yüzünü BİLe görmedim.. ikimci transfer icin umıt verdiler ama o da sıfır kisiue özel bir tedavi değil strandart ilaçlarla gidiyorlar bu yanlış bence.. Naçizane fikrim şimdiki aklım olsa asla tercih etmezdim lab olarak daha iyi yerler var .. Bahceci konusunda ima ettiğiniz şeyi anladım bende burda okumuştum sok oldım Allah kimseye yaşatmasın düşünmek bile kötü bilemiyorum orasınıBaşka neyden dolayı memnun kalmadınız, bir tek covid testinden dolayı mı böyle düşünüyosunuz. Malesef bahçecide de çok kötü şeyler yaşanmış. Telafısı olamıcak şeyler. Tabiki aynı şeyler memorialdede başımıza gelebilir. Rabbm yardmcımız olsun, yanlışlardan uzak tutsun hepimizi
Doğrudur ben 7 yıl önce kızım zamanında gittim çok memnun kalmıştım. Oyuzdnn ıkıncıye tekrr direk burada başladık herşeyımı biliyorlar diye düşünerek. Bir dondurulmuşum vardı zaten transferr için gittm polip var dendi amelıyata girdim çıktıgımda hiç birşy olmadıgını yanlış gördük dediler bazen rahim katlanıyor dediler orayı düzelttk dediler snraki ay trasfere gititm embrıyom çözülünce bozulmuştu. Transferm iptal oldu şok yaşadık yeni tedavıye ancak bır buçuk yıl sonrabaşlama psikoljısı bulabldım. Şuandada bazı şeylere şaht oldum hemşirelerle ilgili vs hiç bişy yaşamadım inşllah yaşamam ama. Asansörde yemek problemnden vs bahsediyolardı bence 7 yıl önce böyle değildi. Şuandada 3 dondurulmuşum var bıkaç güne muayeneye gidicem reglimin 2. Günü transfer için. Rabbm güzel şeyler yaşatsın inşllah herkezeBakın aklıma geldikçe sinirimi bozuyorlar , orası devlet hastanesi depil oraya özel bir muamele görmek için gidiyoruz temelde yani biraz ilgilenmeleri gerekir ki asla doktoru darlauan bir insan değilim ancak whatsapptan bisiy sorduğumda BİLe akşamına cevap veriyor biraz doktorun ilgisi olması lazım hadi yoğundur falan bunu geçtim 12 gün geçti transferden sınra test yaptırmadım olumsuz olduğunu biliyordum cünkü ikinci denemede evime yakın yere gittim beni tam 5 gğn sonra aradılar AA sizden dönüş olmamış da acaba nasılsınız test yaptırdınız mı diye ilgilenmiyorlar anlatabildim mi derdimi bilemiyorumSuan bahcecideyim evet sonucu ne olur bilmşyorum ancak doktor bilgisi ilgi alaka olarak kesinlikle tercih edilir naçizane görüşüm ( buarada ben sadece gittiğim şube ve doktor icin söylüyorum Bahçeciyi övmek değil amacım ben kendi deneyimime göre karşılaştırdığımda burdan memnun kaldım )
Bakın mesala konuştukça aklıma geliyor inanın aynen ikimci transferimde basiretim mi bağlandı nedir genetiğe gönderdik kalanları bir tanesi kötü elendi diğer kalan ise genetiğe bakılamadı diyip parayı iade ettiler ve buna rağmen ( bozuk embriyo) olmasına rağmen ikimci transferde umutlandırdırlarDoğrudur ben 7 yıl önce kızım zamanında gittim çok memnun kalmıştım. Oyuzdnn ıkıncıye tekrr direk burada başladık herşeyımı biliyorlar diye düşünerek. Bir dondurulmuşum vardı zaten transferr için gittm polip var dendi amelıyata girdim çıktıgımda hiç birşy olmadıgını yanlış gördük dediler bazen rahim katlanıyor dediler orayı düzelttk dediler snraki ay trasfere gititm embrıyom çözülünce bozulmuştu. Transferm iptal oldu şok yaşadık yeni tedavıye ancak bır buçuk yıl sonrabaşlama psikoljısı bulabldım. Şuandada bazı şeylere şaht oldum hemşirelerle ilgili vs hiç bişy yaşamadım inşllah yaşamam ama. Asansörde yemek problemnden vs bahsediyolardı bence 7 yıl önce böyle değildi. Şuandada 3 dondurulmuşum var bıkaç güne muayeneye gidicem reglimin 2. Günü transfer için. Rabbm güzel şeyler yaşatsın inşllah herkeze
Bana başta genetiğe gönderelim dediler sonra ilk muayne için gidince yaş genç gerek yok dediler. Bende istemiyordm zaten. Direk tamam dedim. Ama her sefernde genetiğe bakılcak vs dedi hemşireler dedim yok öyle birşy istemediler. Biz emin olmak için yinede diyoruz vs dediler. 2 kişi bana yumurta toplanıp gelişim hakknda bilgi verirken böyle dedi. Sanki para almak için yani ben desemki evet gönderecekler hemen. Ben 1 bucuk yıldır ozon tedavısı görüyorum alerjılermden kaynaklı. Hayatmda paketli ürün yok, gluten süt yok. Buyuzden iyi olduklarına inanıyorum. Ozon insanı dahada gençleştiriyolar hücreleri yani 25 yaşımdaki gibidir yumurtalarm diye düşünüyorum. Şuan 29 yaşndaym. İçim rahattı ondan inatla istemedim ama tabi Allah bilir. Dünyaya geliceklerse gelicekler.Bakın mesala konuştukça aklıma geliyor inanın aynen ikimci transferimde basiretim mi bağlandı nedir genetiğe gönderdik kalanları bir tanesi kötü elendi diğer kalan ise genetiğe bakılamadı diyip parayı iade ettiler ve buna rağmen ( bozuk embriyo) olmasına rağmen ikimci transferde umutlandırdırlarUmarım sizin için güzel ilerler süreç ben genel olarak memnun kalmadım hastaneden ancak herseyde bir hayır var diye düşünüyorum ikinci transfer olmasaydı belki orda yeniden yumurta toplatacakfım eşimle kendimizi öyle avutuyoruz artık..
Anladım evet ne güzel bir yaşam tarzıBana başta genetiğe gönderelim dediler sonra ilk muayne için gidince yaş genç gerek yok dediler. Bende istemiyordm zaten. Direk tamam dedim. Ama her sefernde genetiğe bakılcak vs dedi hemşireler dedim yok öyle birşy istemediler. Biz emin olmak için yinede diyoruz vs dediler. 2 kişi bana yumurta toplanıp gelişim hakknda bilgi verirken böyle dedi. Sanki para almak için yani ben desemki evet gönderecekler hemen. Ben 1 bucuk yıldır ozon tedavısı görüyorum alerjılermden kaynaklı. Hayatmda paketli ürün yok, gluten süt yok. Buyuzden iyi olduklarına inanıyorum. Ozon insanı dahada gençleştiriyolar hücreleri yani 25 yaşımdaki gibidir yumurtalarm diye düşünüyorum. Şuan 29 yaşndaym. İçim rahattı ondan inatla istemedim ama tabi Allah bilir. Dünyaya geliceklerse gelicekler.
Bende sizin gibiydim ya pozitif çıkar tüm işlem, ilaçlar boşa giderse diye tedirgindim. Eşim bugün tüp bebek birimindeki sekreterler ile görüşmüş. Tüp bebek tedavisinde artik istenmeyecekmiş Ameliyatlarda istenebilir demişlerperestu var mı gelişme? Bu arada Memorial da hastanede yapılacak diye zorunlu kilmadilar bende özelde yaptırmıştım ben sadece yaptırmayı sevmediğim ve ya birşey çıkar gerginliği sebebi ile istemiyorum arkadaşlar
bilmem ben direk derdimi anlattım nöbetçi olan hocaya yumurta toplama işlemim var diye oda Yardımcı oldu sağolsunÇok saçma olmuş hemşirenin öyle demesi, menekşe hanım öyle demedi ama belki hemşireye öyle söylendiyse. Çok değil yani normlde 500 tl imiş covid testi tüpbebekten yönlendirilince düşüyor fiyatı 250 ödedim. Başka yerlerdede öyle ödiycektm. Biz bi defa devlte gittik yaptırmaya amelyt öncesi deyince yapmadılar. Böyle işler için yapmıyorz dediler tekrr özele gidince ben bi daha hep özele gittin. Size iyi yapmşlar devlette. Hastalık beliritisi oldugunu söylemem gerekıyordu yada
Hemşirelerle ilgili ne gibi bişeylere şahit oldunuz acaba diğer yorumda bahsettiğiniz pgt ile ilgili zorlama konusunda mı diyorsunuz ?Doğrudur ben 7 yıl önce kızım zamanında gittim çok memnun kalmıştım. Oyuzdnn ıkıncıye tekrr direk burada başladık herşeyımı biliyorlar diye düşünerek. Bir dondurulmuşum vardı zaten transferr için gittm polip var dendi amelıyata girdim çıktıgımda hiç birşy olmadıgını yanlış gördük dediler bazen rahim katlanıyor dediler orayı düzelttk dediler snraki ay trasfere gititm embrıyom çözülünce bozulmuştu. Transferm iptal oldu şok yaşadık yeni tedavıye ancak bır buçuk yıl sonrabaşlama psikoljısı bulabldım. Şuandada bazı şeylere şaht oldum hemşirelerle ilgili vs hiç bişy yaşamadım inşllah yaşamam ama. Asansörde yemek problemnden vs bahsediyolardı bence 7 yıl önce böyle değildi. Şuandada 3 dondurulmuşum var bıkaç güne muayeneye gidicem reglimin 2. Günü transfer için. Rabbm güzel şeyler yaşatsın inşllah herkeze
Ben de bahsettiğiniz hocalarla ilk tedavimde sıkıntı yaşadım. Açıkçası o konuda katılıyorum. Ancak ikincide değiştirdim. Ve ikincide bana 3 hoca tedavi süresince baktı yani ipek hanımla başladık umut hoca ve en son Yücel hoca baktı o yüzden biraz içim rahat etti. Değilse ilk tedavim kesinlikle benimde çöptü çok tecrübesiz olduğum için kalitesini bile anlamadığım embriyo transferi oldum bi baktım meğer blast bile olmamış ve bana yeniden yumurta toplama embriyo oluşturma gibi bi yönlendirme yapılmadı mesela. Ben bilmiyordum nasıl böyle bi yönlendirme yapmazsınız deyince oluşan her embriyoya şans veririz dediler. Aysu hocanın iletişimini ilgilisi çok iyiydi seviyorum kendisini ama onun kıdemlisi gönül hocaydı. Tabiri caizse sallamadı yani.Hayır sadece bu değil hangi birini sayayım inanın orda geçen zamanıma çok acıyorum 2 aşılama 2 tüp bebek denemesi hepsi kocaman hüsran, Gönül /Aysu hoca ikilisi bilgi açısından yeterli değiller asla. 5.gün AB kalite embriyo genetiğe gitti güzel geldi yapay zekayla bakalım dediler ona da okey dedik %90 tutma ihtimali bar çok iyi dediler sonuç sıfır tutmadı BİLe nedenini sorduğumda saçma sapan seyelrle geçiştirdi forumda simdi okuduğum yorumları keske geçen sene okusaydım bende asla gitmezdim. Semra hanım lafı geçiyor ben bırakın muayeneni yüzünü BİLe görmedim.. ikimci transfer icin umıt verdiler ama o da sıfır kisiue özel bir tedavi değil strandart ilaçlarla gidiyorlar bu yanlış bence.. Naçizane fikrim şimdiki aklım olsa asla tercih etmezdim lab olarak daha iyi yerler var .. Bahceci konusunda ima ettiğiniz şeyi anladım bende burda okumuştum sok oldım Allah kimseye yaşatmasın düşünmek bile kötü bilemiyorum orasınıAma memorilda sayamayacağım kadar olumsuzluk var hemşire hattı var bisiy soruyorum doktoruna sorun diyor siz neden ozaman bıraya yazın dediniz digorım cvp vermiyor , hemşire transfer günümü telefonla bildirmek için aradı yanlış gün söylemiş tekrar arayıp düzelttiler daha neler neler yoruldum bu tür küçük pürüzler bile yetti soğumama umarım tercih ederseniz güzel sonuç alırsınız Ancak şuanki aklım olsa oraya gitmezdim …
Benimde ilk tedavim fiyasko oldu, boşa gitti param emeğim Neyse ki sonu güzel oldu da düşünmek istemiyorum.Hayırlı Olsun canım kaç embriyon oluştu bu sefer, güzel gebelik haberlerini de bekliyorumBen de bahsettiğiniz hocalarla ilk tedavimde sıkıntı yaşadım. Açıkçası o konuda katılıyorum. Ancak ikincide değiştirdim. Ve ikincide bana 3 hoca tedavi süresince baktı yani ipek hanımla başladık umut hoca ve en son Yücel hoca baktı o yüzden biraz içim rahat etti. Değilse ilk tedavim kesinlikle benimde çöptü çok tecrübesiz olduğum için kalitesini bile anlamadığım embriyo transferi oldum bi baktım meğer blast bile olmamış ve bana yeniden yumurta toplama embriyo oluşturma gibi bi yönlendirme yapılmadı mesela. Ben bilmiyordum nasıl böyle bi yönlendirme yapmazsınız deyince oluşan her embriyoya şans veririz dediler. Aysu hocanın iletişimini ilgilisi çok iyiydi seviyorum kendisini ama onun kıdemlisi gönül hocaydı. Tabiri caizse sallamadı yani.
Yani gönül hocadan memnun olanlar olabilir ama ben kesinlikle hiç memnun kalmadım.
İnşallah 2. Tedavimde bi sıkıntı yaşamam. Şuanda daha iyi oluşan embriyolarım mesela. Eğer ilk tedaviden sonra tekrar yumurta toplama olsaydı mesela maddi manevi zaman kaybetmeyebilirdim.
Sizi o yüzden çok iyi anlıyorum.
Ben başka bi skıntı yaşamadım aksine hemşirelerden oldukça memnunum. Opu sonrası vs damarıma bayıltmak için damar tolu açarken bile o kdar kibardılardı ki çıktım yine aynı çok hassasiytle ilgilenildi. Hatta eşimle konştuk özel eğitim alanları alıyorlardır bu hastaneye diye. Sadece asansörde karşılaştım mesela yemekler buara hep sorun diyordu görevli kişi. Refakatçiye gelmemiş diye birilerini arıyordu. Ona şaşırdım böyle bi hastanede. Sonra gönül hanımın bana yanlş teşhisi oldu oda şaşkınlık meselesi polip var dendi fakat yoktu. Öncesinde ben burada başka doktora gitmiştim oda yok demişti ama illa amelıyt dediler. Belkide semra hanım görseydı anlayacaktı bilemiyorumHemşirelerle ilgili ne gibi bişeylere şahit oldunuz acaba diğer yorumda bahsettiğiniz pgt ile ilgili zorlama konusunda mı diyorsunuz ?
Sizin yazınıza aklım takıldı blast olmamış dediniz. Embrıyologta bana 5. Gün aradıgında 4aa kalitede dedi ıkı tanesini. Dedim ki ama bugun 5. Gün. 5 olması gerekmıyor mu dedim. 4 ve 5 arasında pek fark yok dedi. Blastokist değil mi demek sonradan aklıma geldi kapattktan snra. O anda pek fark yok deyince dırek ben 5 gibidir diye düşündüm. Eğer 4 se o zaman blastokist olmuyorlar mıBen de bahsettiğiniz hocalarla ilk tedavimde sıkıntı yaşadım. Açıkçası o konuda katılıyorum. Ancak ikincide değiştirdim. Ve ikincide bana 3 hoca tedavi süresince baktı yani ipek hanımla başladık umut hoca ve en son Yücel hoca baktı o yüzden biraz içim rahat etti. Değilse ilk tedavim kesinlikle benimde çöptü çok tecrübesiz olduğum için kalitesini bile anlamadığım embriyo transferi oldum bi baktım meğer blast bile olmamış ve bana yeniden yumurta toplama embriyo oluşturma gibi bi yönlendirme yapılmadı mesela. Ben bilmiyordum nasıl böyle bi yönlendirme yapmazsınız deyince oluşan her embriyoya şans veririz dediler. Aysu hocanın iletişimini ilgilisi çok iyiydi seviyorum kendisini ama onun kıdemlisi gönül hocaydı. Tabiri caizse sallamadı yani.
Yani gönül hocadan memnun olanlar olabilir ama ben kesinlikle hiç memnun kalmadım.
İnşallah 2. Tedavimde bi sıkıntı yaşamam. Şuanda daha iyi oluşan embriyolarım mesela. Eğer ilk tedaviden sonra tekrar yumurta toplama olsaydı mesela maddi manevi zaman kaybetmeyebilirdim.
Sizi o yüzden çok iyi anlıyorum.
5.güne gelince blast oluyor veya 6.güne.Başındakı sayı embriyonun dış kabuğundaki inceliğini gösteriyor yanı 4 deyince 4.gün embriyosu olmuyor, yine blastokist oluyor.4,5 ve 6 istedikleri büyüklük aslında,Sizin yazınıza aklım takıldı blast olmamış dediniz. Embrıyologta bana 5. Gün aradıgında 4aa kalitede dedi ıkı tanesini. Dedim ki ama bugun 5. Gün. 5 olması gerekmıyor mu dedim. 4 ve 5 arasında pek fark yok dedi. Blastokist değil mi demek sonradan aklıma geldi kapattktan snra. O anda pek fark yok deyince dırek ben 5 gibidir diye düşündüm. Eğer 4 se o zaman blastokist olmuyorlar mı
Yok eğer ki 4aa 5aa gibi bişey dedilerse bilin ki blast olmuş oluyorlar. Çünkü bana ilk tedavimde 4 ün sonu 5 in başı gibi dediler ben sandım ki tecrübesizlikten 4aa heralde dedim ne bileyim işte cahillik. Sonra embriyolog transfer günü sizinle tekrar görüşme yapıyor bi odada imza alıyor felan. O arada bilgi verirken dedim ki 5aa gibi bişey diyorlar o kalitesi nedir dedim dedi ki sizin kalitesi gibi bi durum söyleyemeyiz o aşamaya gelemedi ki dedi biz tabiSizin yazınıza aklım takıldı blast olmamış dediniz. Embrıyologta bana 5. Gün aradıgında 4aa kalitede dedi ıkı tanesini. Dedim ki ama bugun 5. Gün. 5 olması gerekmıyor mu dedim. 4 ve 5 arasında pek fark yok dedi. Blastokist değil mi demek sonradan aklıma geldi kapattktan snra. O anda pek fark yok deyince dırek ben 5 gibidir diye düşündüm. Eğer 4 se o zaman blastokist olmuyorlar mı
Sizde böyle deyince ve bizde 2. Tedavide biraz daha sanki üstüne düştüklerini görünce aslında biraz şey düşündük sanki bizi ilk tedavide umursamamışlar gibi düşündük ne yalan söyleyelim.Benimde ilk tedavim fiyasko oldu, boşa gitti param emeğim Neyse ki sonu güzel oldu da düşünmek istemiyorum.Hayırlı Olsun canım kaç embriyon oluştu bu sefer, güzel gebelik haberlerini de bekliyorum