Hayır sadece bu değil hangi birini sayayım inanın orda geçen zamanıma çok acıyorum 2 aşılama 2 tüp bebek denemesi hepsi kocaman hüsran, Gönül /Aysu hoca ikilisi bilgi açısından yeterli değiller asla. 5.gün AB kalite embriyo genetiğe gitti güzel geldi yapay zekayla bakalım dediler ona da okey dedik %90 tutma ihtimali bar çok iyi dediler sonuç sıfır tutmadı BİLe nedenini sorduğumda saçma sapan seyelrle geçiştirdi forumda simdi okuduğum yorumları keske geçen sene okusaydım bende asla gitmezdim. Semra hanım lafı geçiyor ben bırakın muayeneni yüzünü BİLe görmedim.. ikimci transfer icin umıt verdiler ama o da sıfır kisiue özel bir tedavi değil strandart ilaçlarla gidiyorlar bu yanlış bence.. Naçizane fikrim şimdiki aklım olsa asla tercih etmezdim lab olarak daha iyi yerler var .. Bahceci konusunda ima ettiğiniz şeyi anladım bende burda okumuştum sok oldım Allah kimseye yaşatmasın düşünmek bile kötü bilemiyorum orasını
Ama memorilda sayamayacağım kadar olumsuzluk var hemşire hattı var bisiy soruyorum doktoruna sorun diyor siz neden ozaman bıraya yazın dediniz digorım cvp vermiyor , hemşire transfer günümü telefonla bildirmek için aradı yanlış gün söylemiş tekrar arayıp düzelttiler daha neler neler yoruldum bu tür küçük pürüzler bile yetti soğumama umarım tercih ederseniz güzel sonuç alırsınız
Ancak şuanki aklım olsa oraya gitmezdim …