Bende histereskopi olmuştum kızımdan önce transfer olmadan. Fakat polip vardı hemde çizik atarız demişlerdi. Bir sorun yoksa histereskopi yapmıyolar dıye biliyorum. Yada bikaç sefer transfer olup negatıf sonuç aldıysanızdq çizik için histereskopi önereblirlerMerhaba yılı fark ediyor mu yani her dondurulmuş transfer öncesi histeroskopi isteniyor mu ?
Anladım teşekkürler peki hsg istiyorlarmi ?Bende histereskopi olmuştum kızımdan önce transfer olmadan. Fakat polip vardı hemde çizik atarız demişlerdi. Bir sorun yoksa histereskopi yapmıyolar dıye biliyorum. Yada bikaç sefer transfer olup negatıf sonuç aldıysanızdq çizik için histereskopi önereblirler
Cinsiyet nedir aynı dönemiz?Merhaba ikiside doktorumdu ikiside çok iyidir gerçekten. 6 sene önce opu sürecimi ikisi yönetti ilk transferimi yücel hoca yaptı kızım şimdi 4.5 yaşında.
Bu sene mart ayında 2. Transferimi gönül hanım yaptı 17 haftalık gebeyim. Allah sizlerede gönlünüzce nasip etsin lab. Çok iyi doktorlar çok iyi. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız
ErkekCinsiyet nedir aynı dönemiz?
Bu tarife göre gittik. Çok teşekkür ederiz. Sevgiler.Taksim Havabüs'üne binin ama Taksim'e kadar gitmeyin. Zincirlikuyu Metrobüs durağında inin. Oradan Metrobüs'e binip, Darülaceze Perpa durağında inin. Bu duraktan Şişli Memorial yürüyerek 5 dakika uzaklıkta.
Bana üç ay denmişti . Üç ayim da dolmadi açıkçası o yüzden tekrar sormadım. Kişiye göre de değişiyor olabilir.Kızlar merhabalar transfer sonrası ilişki yasağı var mı? Bir de pozitif sonuç sonrası ne kadar süre ilişki yasak? Hemşire hanım kısıtlama yok dedi ama bilemedim açıkçası
Çoğu hastane transfer sonrası ilişkiyi yasaklıyor ama Şişli Memorial öyle bir sınırlama koymadı, Benim gittiğim takip doktorum da herhangi bir şey söylemedi 13 hafta bitecek ama ben cesaret edemedimKızlar merhabalar transfer sonrası ilişki yasağı var mı? Bir de pozitif sonuç sonrası ne kadar süre ilişki yasak? Hemşire hanım kısıtlama yok dedi ama bilemedim açıkçası
Bende hiç cesaret edemeyeceğim gibi hissediyorumÇoğu hastane transfer sonrası ilişkiyi yasaklıyor ama Şişli Memorial öyle bir sınırlama koymadı, Benim gittiğim takip doktorum da herhangi bir şey söylemedi 13 hafta bitecek ama ben cesaret edemedim
Evet rahim filmi istenmişti trasfer öncesi. Süresi vardı 6 ay yada bır yıl içinde bir kez yaptırmış olmak yeterliydiAnladım teşekkürler peki hsg istiyorlarmi ?
Canım sorduğun soruyu çok sonradan gördüm.Ne yaptın, tedavin nasıl ilerliyor?Yakın zamanda opu olup devlet hastanesinde covid testi veren var mı aranızda acaba. ? Sonuçlar 24 saatte çıkıyor mu devlette bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
MerhabaCanım sorduğun soruyu çok sonradan gördüm.Ne yaptın, tedavin nasıl ilerliyor?
Bebiş iyi büyüyor şimdilik çok şükürMerhabaopu işlemi oldum yarın tam olarak netleşecek embriyo durumlarım. Gene e2 değerim yüksek olduğu için de taze transfer olamadım maalesef o yüzden beklemek zorundayız 2 ay kadar. şimdilik böyle. Siz nasılsınız bebiş nasıl
Canım benim biraz geç çıkmıştı geç dediğim 20 gün civarı, Benim embriyolar sonraki gruba yetişmiş çünkü.Ama ben sürekli arayarak öğrenmiştim, 15 gün olduysa sende bir ara istersen genetik bölümünü.Eğer çıktı derslerse hemşire hattına yaz , doktorun daha hızlı arar bazen geciktiriyorlar çünkü yoğunluktanMerhaba. Pgt sonucunuz kaçıncı gün çıktı? Onlar arıyorlar, değil mi?
Yarın 15 gün olacak. Yarın da aramazlarsa Salı sabahı arayayım. TeşekkürlerCanım benim biraz geç çıkmıştı geç dediğim 20 gün civarı, Benim embriyolar sonraki gruba yetişmiş çünkü.Ama ben sürekli arayarak öğrenmiştim, 15 gün olduysa sende bir ara istersen genetik bölümünü.Eğer çıktı derslerse hemşire hattına yaz , doktorun daha hızlı arar bazen geciktiriyorlar çünkü yoğunluktan
İnşallah inşallahBebiş iyi büyüyor şimdilik çok şükürYa Olsun geç olsun güç olmasın.Hadi bakalım bu sefer güzel embriyoların olsun, bebiş getirsin inşallah sana
Size neden pgt Önermişlerdi ? Benim dosyaya da yazmışlar ama herhangi bir öneri gelmedi doktorlardan sonra telefonda görüşme sağladım yani yaşınız küçük yaptırsanız hani sağlıklı gebeliği bulma olasılığı artar ama kesin değil tabi felan dediler bizde istemedik açıkçası. Yaşım 28 olunca bide herhangi bir genetik sorun geçmiş yoktu bizde. İnşallah da bi sıkıntı çıkmazCanım benim biraz geç çıkmıştı geç dediğim 20 gün civarı, Benim embriyolar sonraki gruba yetişmiş çünkü.Ama ben sürekli arayarak öğrenmiştim, 15 gün olduysa sende bir ara istersen genetik bölümünü.Eğer çıktı derslerse hemşire hattına yaz , doktorun daha hızlı arar bazen geciktiriyorlar çünkü yoğunluktan
Eşimde de bende de genetik bozukluk yok ama üst üste başarısız denemelerim var , birde ikiz gebelik kürtajım oldu tüp bebekle.Bizde Ciddi sperm sorunu olduğu için embriyolarda bozukluk olabiliyormuş o yüzden hatta mutlaka yaptıralım gibi birşey demişlerdi ama semra hoca muayeneye girdiğinde yaş genç daha çokta gerek yok gibi demiştiSize neden pgt Önermişlerdi ? Benim dosyaya da yazmışlar ama herhangi bir öneri gelmedi doktorlardan sonra telefonda görüşme sağladım yani yaşınız küçük yaptırsanız hani sağlıklı gebeliği bulma olasılığı artar ama kesin değil tabi felan dediler bizde istemedik açıkçası. Yaşım 28 olunca bide herhangi bir genetik sorun geçmiş yoktu bizde. İnşallah da bi sıkıntı çıkmaz