2ab embriyoya pgt işlemi mi yapıldı bahçecide? Blastosist 6 aşama olur ve pgt için 4-5-6 aşamasına gelmesi gerekir. Zaten sağlıksız sonuçlanmış demişsiniz ama sağlıklı gelseydi de tutunamazdı. Laboratuvar çok önemli.Merhaba bana da 2ab dediler kaliteli dediler de neye göre kalite ? Bana da kaliteli gelmedi hiç zira pgt den de sınıfta kaldılar. Bu kaliteyi nereden okuyabiliriz siz bilgiye sahip misiniz? Ben bulamadım bu bilgiyi
Merhaba.benim doktorum gönül hanımdı.kendisinden çok memnun kaldım.her konuda yardımcı oldu bana.telefonla da ulaşabiliyordum.mesaj atıyordum müsait olunca bana dönüş yapıyordu sağolsun.benim tedavim olumlu sonuçlandı.inşallah dualarım sizinleMerhaba arkadaşlar
Gönül Özer hakkında bilginiz var mı? Temmuz'da nasipse başlamak istiyorum. Hastane olarak karar verdik ama Dr olarak düşünüyoruz. Kimi tavsiye edersiniz? Sorunumu da belirtmek isterim. Tüplerim yok ve rahim duvarı çok ince. Embriyo tutunamıyor.
5. Gün 2ab embriyolarıydı.acıbademde yaptırmıştım2ab embriyoya pgt işlemi mi yapıldı bahçecide? Blastosist 6 aşama olur ve pgt için 4-5-6 aşamasına gelmesi gerekir. Zaten sağlıksız sonuçlanmış demişsiniz ama sağlıklı gelseydi de tutunamazdı. Laboratuvar çok önemli.
Benim 4ab, 5ab, 6ab embriyolarıma pgt yapıldı Memorial da. Konuyla ilgili Hakan beyle konuşmuştum. 1-2-3 genişlikte blastosistlere pgt uygun değil. 5 yada 6. Gün farketmez. 2ab 6. Güne hatta 7. Güne bile bırakılabilir, eğer pgt yapılacaksa.5. Gün 2ab embriyolarıydı.acıbademde yaptırmıştım
Teşekkür ederim cevabınız için. Şimdi randevu almak istedim ama ne telefon numarasından ulaşabiliyorum ne de online randevu alabiliyorum. Siz nasıl randevu aldınız?Merhaba.benim doktorum gönül hanımdı.kendisinden çok memnun kaldım.her konuda yardımcı oldu bana.telefonla da ulaşabiliyordum.mesaj atıyordum müsait olunca bana dönüş yapıyordu sağolsun.benim tedavim olumlu sonuçlandı.inşallah dualarım sizinle
Ben Memorial danışmayı aramıştım onlar tüp bebek için dediğimde ilgili bölüme aktarıyorlarTeşekkür ederim cevabınız için. Şimdi randevu almak istedim ama ne telefon numarasından ulaşabiliyorum ne de online randevu alabiliyorum. Siz nasıl randevu aldınız?
Aldım sonundaBen Memorial danışmayı aramıştım onlar tüp bebek için dediğimde ilgili bölüme aktarıyorlar
Taksim Havabüs'üne binin ama Taksim'e kadar gitmeyin. Zincirlikuyu Metrobüs durağında inin. Oradan Metrobüs'e binip, Darülaceze Perpa durağında inin. Bu duraktan Şişli Memorial yürüyerek 5 dakika uzaklıkta.Arkadaşlar Sabiha Gökçen'den hastaneye nasıl gidilir? Bilginiz var mı? İl dışından geleceğim hiç bir fikrim yok. Google'da aradım ama anlayamadım.
aaa şuan çok şaşırdım kesin bilgimi 2 yi pgt ye gerçekten göndermiyorlar mı bir yabancı sitede şu bilgiye ulaşmıştım ama emin olamamıştım ekte gönderiyorum.Benim 4ab, 5ab, 6ab embriyolarıma pgt yapıldı Memorial da. Konuyla ilgili Hakan beyle konuşmuştum. 1-2-3 genişlikte blastosistlere pgt uygun değil. 5 yada 6. Gün farketmez. 2ab 6. Güne hatta 7. Güne bile bırakılabilir, eğer pgt yapılacaksa.
2 konusunda bir bilgim yok açıkçası ama sonradan gelişen 4aa bir embriyom vardı. Göndermekte serbestsiniz ama bize göre orta kalite sayiliyor tercihi size bırakıyoruz dedi embriyolog. Biz göndermiştik ne olur ne olmaz diye . Semra hanım başka merkezdeki 5aa embriyomun fotoğrafına bakıp incelemek lazım tabiki ama bizim merkezimizde bu embriyoya daha farklı bir numaralandırma da yapilabilirdi diye konuştu . Kurumdan kuruma değişiyor sanırım bu durumlar.aaa şuan çok şaşırdım kesin bilgimi 2 yi pgt ye gerçekten göndermiyorlar mı bir yabancı sitede şu bilgiye ulaşmıştım ama emin olamamıştım ekte gönderiyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için. Ulaşım kartına ihtiyaç var mı? Orada temin edebilir miyiz?Taksim Havabüs'üne binin ama Taksim'e kadar gitmeyin. Zincirlikuyu Metrobüs durağında inin. Oradan Metrobüs'e binip, Darülaceze Perpa durağında inin. Bu duraktan Şişli Memorial yürüyerek 5 dakika uzaklıkta.
Ben embriyolog yada doktor değilim ama yapılan bilimsel çalışmalara göre söylüyorum. Sizin gönderdiğiniz embriyo derecelendirme. Pgt olsun olmasın embriyo kalitesi hakkında, iyi orta kalite gibi tanımlamalar için bir çizelge. Pgt de embriyonun parça koparmaya uygun büyüklüğe gelmesi beklenir. Bu da en az 4 genişlikte olur. 1-2-3 iken küçük.aaa şuan çok şaşırdım kesin bilgimi 2 yi pgt ye gerçekten göndermiyorlar mı bir yabancı sitede şu bilgiye ulaşmıştım ama emin olamamıştım ekte gönderiyorum.
4aa orta kalite değildir aslında. I ilm12 nin gönderdiği çizelgede iyi kalite oluyor. Ama abc derecelendirmesi embriyologun gözünden yani subjektif biraz. Memorial da notlar biraz kıtmış. 123456 büyüklük oluyor, o pek değişmez bence.2 konusunda bir bilgim yok açıkçası ama sonradan gelişen 4aa bir embriyom vardı. Göndermekte serbestsiniz ama bize göre orta kalite sayiliyor tercihi size bırakıyoruz dedi embriyolog. Biz göndermiştik ne olur ne olmaz diye . Semra hanım başka merkezdeki 5aa embriyomun fotoğrafına bakıp incelemek lazım tabiki ama bizim merkezimizde bu embriyoya daha farklı bir numaralandırma da yapilabilirdi diye konuştu . Kurumdan kuruma değişiyor sanırım bu durumlar.
Evet diğerleri 6aa gbi rakamlandirmadiydi sonradan da gelişince 4aa yi begenmedi bence embriyolog . Biz yine göndermiştik :)Ben çok takılmiyorum aslında çünkü bu konular tamamen kader ,kısmet meselesi .
Kader kısmet evet canım ama doğru laboratuvar seçmek gerekiyor. Memorial lab gerçekten çok iyi. Yurtdışı ivf lab. lara eğitimler bile veriyorlar, o kadar aşmışlar yani. Şu an takip doktorum da kendisi için Şişli Memorial tercih etmiş, oranın lab.ı çok iyi demişti bana.Evet diğerleri 6aa gbi rakamlandirmadiydi sonradan da gelişince 4aa yi begenmedi bence embriyolog . Biz yine göndermiştik :)Ben çok takılmiyorum aslında çünkü bu konular tamamen kader ,kısmet meselesi .
Hatırladığım kadarıyla Havabüs ücreti araçta da ödenebiliyor. Istanbul karta gerek yok. Metrobüs icin kartiniz olmali. Galiba dolum makinalarından alınabiliyor.Teşekkür ederim cevabınız için. Ulaşım kartına ihtiyaç var mı? Orada temin edebilir miyiz?