Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok canım cumartesi günü Tedirginim olmadıysa diye düşünmeden edemiyorum bakalım bekliyorum
O tedirginlik hep var ya bu sabah beta HCG verdim . Artış var ,güzel dendi . Yürüyüşe çıkmıştım dönene kadar aklım çıktı ya bişi olduysa . Dün kasik ağrım vardi bugün niye yok diye . Yani bilmiyorum bu kadar evham da iyi değil ama engel olamıyorum kendime . Geçmişte de kayıplarım var o yüzden böyleyim .

İyi düşünelim ,iyi olsun ben pozitif olduğuna inanıyorum . Sende bebise güzel enerjiler gönder

Çok güzel canım senin adına sevindim inşallah sağlıkla ilerler dediğin gibi insan daha önce kayıp yaşayınca sürekli davranışlarını kontrol edicek hale geliyor seni çok iyi anlıyorum güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler veririm

Herkese çok sağlıklı, stressiz gebelikler diliyorum . Tek dileğim bu gerçekten

Güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba kizlar ,dün sağlık ocağında hem şeker hem TSH baktırdım . TSH 3.14 çıkmış. Normal sınırlar içinde evet ama sanırım yüksek . Hemşire hattına yazdım ses yok henüz . İnternette de 2.5 tan yukarısı tehlikeli denmiş

Üzme canım kendini dahiliyeye gitmen gerekir tiroit ilacı başlanacak. İlk trimesterda 2.5 altı olması isteniyor. Aile hekimliğinde de değerler bazen bir tık yüksek çıkabiliyor. Ama hiç sıkma canını geç kaldım mı diye üzülme ben taa kese görüldüğünde farkedip başlamıştım ilk kızımda. Aylık düzenli tsh bakılıp ilaç dozlarım ayarlandı ve hiçbir sıkıntı yaşamadım

Transferden 2 ay önce kullandım aslinda düzene girince bırakmıştım. Yine yüksek çıkınca geri dönerler ilaca diye düşünüyorum . En düşük dozu vermişlerdi. Evet geç kaldım mi diye üzüldüm açıkçası.

Merhabalar kızlar benim ümidim iyice tükendi bu gün 8 ci günüm aşırı adet ağrılarım var dünde erken gebelik testi yaptım çıkmadı bu gün kan tahlili verdim ama aile hekimliğinde yapılan tahliller ertesi gün çıkıyor aslında çok ümid doluydum olucak diye burda da her pozitif gördüğümde seviniyordum daha çok olucak diye düşünüyordum şu an piskolojim Çok kötü inşallah pozitif olan arkadaşlar hayırlısıyla bu süreci en güzel şekilde geçirirsiniz sadece içimi dökmek istedim tekrar nasıl başlanır bilmiyorum

Üzme kendini geç kalmadın. Sadece hemen ilaca başlaman gerekiyor, ben de hashimatoyum, ayda bir tiroidlerine baktır dediler, 1.trimesterde tsh <2,5 serbest t4 0,9-1,5 olması gerekiyor . 2. Ve 3. Trimesterde tsh <3 olmalıymış, yine t4 de değişiyor.

Hemen vazgeçme Erken gebelik testlerinin bazen markaya göre hassaslığı düşük olabiliyor klasiklere kıyasla, bnmki öyleydi. Umutla yarınki sonucu bekle. Pgt li değilmiydi, inşallah tutunacak annesine

Hemen vazgeçme Erken gebelik testlerinin bazen markaya göre hassaslığı düşük olabiliyor klasiklere kıyasla, bnmki öyleydi. Umutla yarınki sonucu bekle. Pgt li değilmiydi, inşallah tutunacak annesine
Ewet testlerde yanılma payı var ama benim ağrılarım çok daha önce devlet Hastanesi'nde bir negatifim var aynı ağrılar olmuştu pgt li embriyo kalitesi gayet güzel dendi

Hala aramadilar . İlacın eski dozunda mi devam edicem yoksa yükselmesi mi lazım bilmiyorum .Bilgilendirme için çok tşk ederim .

Ben kaset test yapmaya karşıyım . Geçmişte negatif görüp gebe olduğum oldu . O yuzden de yapmıyorum . Biliyorum süreç çok zor ama iyi düşünelim iyi olsun ...

Canım burda bir arkadaşın da idrar negatifti , kan pozitifti hiç belli olmuyor yalancı negatif göstermiş olabilir.Bu arada bulunduğun ilin il sağlık müdürlüğü sitesinden tahlil sonuçlarına bakınca aile hekimliği sonuçları çıkıyor.Benim akşam olmadan çıkmıştı 2 seferde , e nabız a düşmesi çok geç oluyor

inşallah pozitifi görürüm canım bu söylediğin uygulama mı ben bilmiyordum nerden açabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…