Mide yanması ,ekşimesi çok zor ya geçmişten biliyorum . Çok geçmiş olsun . Belki birkaç güne geçer .Evet canım zaten tatlı canım hiç istemiyor, tuzlu yiyorum genelde bende .Ara ara geliyor bulantı, yanma zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mide yanması ,ekşimesi çok zor ya geçmişten biliyorum . Çok geçmiş olsun . Belki birkaç güne geçer .Evet canım zaten tatlı canım hiç istemiyor, tuzlu yiyorum genelde bende .Ara ara geliyor bulantı, yanma zaten
Kan testi verdim. Pozitif. Rakamı takip etmemiz lazım tabi . Hemşire hattına yazdım . Doktorunuz arayacak dediler . Kan sulandırıcı baslamalari lazım hemen başlarlar umarım. Haber vermek istedim sizlere de ...
Kızlar bu sabah çok yoğun bi kanamayla uyandım. Bildiğiniz regli gibi kırmızı ve yoğun kanamam oldu. Doktora gittim hemen çok ufak bi kanama alanı var ama bundan olduğunu düşünmüyorum plasntaya bağlı kanamalar bu hafta olaviliyor ve plesanta kanamaları yoğun oluyor dedi. Bir sıkıntı endişe edecek bir şey yok progestana devam et dedi. Normalde bugün 10+0 bırakıcaktım ama 2 hafta daha devam edelim dedi. Bebek iyiydi bi sıkıntı yoktu
Benim de aynen mide bulantısı ve yoğun baş dönmesi oldu ilk haftalarda, şu anda 8+6 dayım hafifledi. Baş dönmeleri kansızlıktan mı bakıldı, tansiyon düşüklüğüymüş, ilk haftalarda sıklıkla olurmuş, vücut artık rahimle meşgul ne de olsaAyy anlamadım ki ya , acaba diyorum kendi kendime mi bulandırıyorum psikolojik olarak ama bildiğin çok farklı midem, basım da dönüyor dünde böyleydi.Bugün transfere göre daha 5+4 üm .Senin ne Zaman başlamıştı canım
Öyle canım, bakalım nasıl devam edecek benimde.Yarın kese muayenesine gideceğim ama çok endişeliyim daha önce yaşadığım olumsuzluktan dolayı, kafamda binlerce soru işareti varBenim de aynen mide bulantısı ve yoğun baş dönmesi oldu ilk haftalarda, şu anda 8+6 dayım hafifledi. Baş dönmeleri kansızlıktan mı bakıldı, tansiyon düşüklüğüymüş, ilk haftalarda sıklıkla olurmuş, vücut artık rahimle meşgul ne de olsa
Değerlerin çok güzel başlamıştı, pgt li embriyo, iyi düşün iyi olsun benim de yarın kontrolüm var, bir sonraki kontrole kadar günler geçmek bilmiyor. inşallah güzel sonuçlarla gelelim yarın burayaÖyle canım, bakalım nasıl devam edecek benimde.Yarın kese muayenesine gideceğim ama çok endişeliyim daha önce yaşadığım olumsuzluktan dolayı, kafamda binlerce soru işareti var
Merhaba en son paket ücreti 36 bindi.1 yumurta toplama ve 1 transfer var içinde.Embriyo dondurma dahil değil.Pgt ücreti embriyo başına 295 dolar.Eger yaşınız gençse zaten ve daha önce düşüğün yoksa İlk denemede önermiyorlar pgt yi.herkese merhaba. 1 yıllık bebek planlamamız sonuçlanamadığı için artık tüp bebeğe geçiş yapmak istiyoruz. önümüzeki hafta semra hoca ile ön görüşmemiz var. ancak sizlere danışmak istediğim bir kaç soru var.
pgt tarama test ücretleri hakkında bilginiz var mı acaba? embriyo başına ortalama ne kadar bir fiyat veriliyor memorial'da? ilk denemede pgt yaptırmayı önerir misiniz? son sorum ise, tetkikler, tüp bebek ücreti ve ilaçlarla birilikte tahmini ne kadarlık bir ödeme yaptınız?
şimdiden teşekkür ederim. allah hepimizin yardımcısı olsun bu zorlu süreçte. sevgiler
Ay ne tatlı ya Cook sevindim senin adınaKızlar bugün 5+5 günlüğüm transfere göre.Devlet hastanesine gittim.Karından baktı kesenin içinde Bebek oluşmuş, kalp sesini dinlenmeye çalıştı, çok derinden bir ses geldi gibi oldu.Daha çok küçük dedi.FKA pozitif dedi, kalp atışı başlamış çok şükür tam duyamasam da vajinal de bakmıyorlar Zaten 2 dk sürdü muayene
Teşekkür ederim canım Normalde gitmek istemiştim ama bana uzak kalıyor ya tekrardan 3-4 saatlik yol çekmek istemedim.Ay ne tatlı ya Cook sevindim senin adına
Memorialdeki muayeneye de gidicek misin ?
3 4 saat yol da yorucu evet . Ben İstanbul'da olduğum halde herşey yolunda giderse semtime yakın bir doktor bulmak istiyorum .Teşekkür ederim canım Normalde gitmek istemiştim ama bana uzak kalıyor ya tekrardan 3-4 saatlik yol çekmek istemedim.
Gözün aydın, devamı gelsin, gümbür gümbür kalp atışlarını duy inşallah, kalp atışı karından duymak için biraz erken tabi.Kızlar bugün 5+5 günlüğüm transfere göre.Devlet hastanesine gittim.Karından baktı kesenin içinde Bebek oluşmuş, kalp sesini dinlenmeye çalıştı, çok derinden bir ses geldi gibi oldu.Daha çok küçük dedi.FKA pozitif dedi, kalp atışı başlamış çok şükür tam duyamasam da vajinal de bakmıyorlar Zaten 2 dk sürdü muayene
Pgt embriyo başına 295 dolar. Diğer sorular cevaplanmış zaten. Yaş gençse, düşük yoksa pgt gerekmiyor. Doktorlar yönlendirir zaten.herkese merhaba. 1 yıllık bebek planlamamız sonuçlanamadığı için artık tüp bebeğe geçiş yapmak istiyoruz. önümüzeki hafta semra hoca ile ön görüşmemiz var. ancak sizlere danışmak istediğim bir kaç soru var.
pgt tarama test ücretleri hakkında bilginiz var mı acaba? embriyo başına ortalama ne kadar bir fiyat veriliyor memorial'da? ilk denemede pgt yaptırmayı önerir misiniz? son sorum ise, tetkikler, tüp bebek ücreti ve ilaçlarla birilikte tahmini ne kadarlık bir ödeme yaptınız?
şimdiden teşekkür ederim. allah hepimizin yardımcısı olsun bu zorlu süreçte. sevgiler
tamam o zaman. teşekkür ederim.Vitamin olmadı. Çatlatma iğnesi olduktan sonra fitil ve iğneye başlıcaksınız. Çatlatma iğnesi gününe kadar sadece folik asit kullanılıyor.
çok teşekkür ederimTransferden dört beş gün önce başlaman için bir ilaç listesi veriliyor . İğne ,fitil ,antibiyotik gbi şeyler bazılarını kullanıp kesiceksiniz bazıları devam edicek. Detaylı anlatıyorlar. Vitamin bana verilmedi .
Güncel fiyat listesi pgt için 395 dolar denmişti bize embriyo başı . Ama en iyisi hastaneden fiyat almak . Çünkü kişinin gereksinimine özgü oluyor . Eşimin testleri iyi olmasına rağmen yine de spermiyogram falan da istendi bizden. Dondurma ücreti için de 485 dolar verdik. İlaçlar da 10 ile 15 bin civarıydı hatırladigim kadariyla .herkese merhaba. 1 yıllık bebek planlamamız sonuçlanamadığı için artık tüp bebeğe geçiş yapmak istiyoruz. önümüzeki hafta semra hoca ile ön görüşmemiz var. ancak sizlere danışmak istediğim bir kaç soru var.
Bende çok sevindim Saglikla gelsin inşallah ...Selamlar, şimdi doktordan çıktım, geçen hafta kalp atışı 152 düşük artmış diye üzülmüştüm, bugün 187 çıktı, gelişim iyi. Çok şükür Allah’ım Sevincimi paylaşmak istedim sizlerle de, darısı sizlere