Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benimde transferden 1 hafta sonra 2.4 çıkmıştı, Çarşamba 2.6 çıkmış.Dahiliye ye sordum 2 hafta sonra tekrar ver yükseliş olursa başlarız dedi , çok sınırdaymiş çünkü Benim.Sende muhtemelen en düşük dozda kullanmaya devam edersin geç kalmadın tam zamanları aslında başlamak için

Ya sabahtan beri aramalarını bekliyorum aslında ona da ayrı gıcık oldum . Birşey soyleselerdi içim rahatlardi en azından . İlacı duzenlesinler de her hafta baktırırim .

Ya sabahtan beri aramalarını bekliyorum aslında ona da ayrı gıcık oldum . Birşey soyleselerdi içim rahatlardi en azından . İlacı duzenlesinler de her hafta baktırırim .
Bana da kan sulandırıcı konusunda Aysu hoca dönmedi, 2 kere hemşire hattına yazdım hâlbuki.Sinir oldum Birdaha da yazmadım , kendim başladım iğneye

Bana da kan sulandırıcı konusunda Aysu hoca dönmedi, 2 kere hemşire hattına yazdım hâlbuki.Sinir oldum Birdaha da yazmadım , kendim başladım iğneye
Ya zaten Aysu hanım aradi beni de iki kez üst üste . Bu konuyla alakalı değil. Artışla ilgili neyse aynı soruları sordu . Konuya da vakıf değil zaten . Niye o aradı onu anlamadım. İlk görüşme disinda gorusmemistik bile.

Canım Kusura bakma tekrar yazıyorum kayıt numarası istiyor ne oluyor acaba
Geçen seneki aile hekimliğinde hcg testimde “melis hasta sonuç” google a yazıp sonra verdikleri kayıt no.yu girip bakmıştım. Enabıza düşmesi için aile hekiminin önce sonucu görüp onaylaması gerekiyormuş. Yani canım senin sonuç pazartesiye kalmış olmasın ben istanbuldayım bu arada.

Bilmiyorum ki yarın çıkar diye düşünüyorum maalesef kayıt numarası alınıp bakıldığını bilmiyordum hiç demediler böyle bişey var diye sizlere çok teşekkür ederim öğrenmiş oldum bende İstanbul'dayım canım

Reactions: sbf
inşallah pozitifi görürüm canım bu söylediğin uygulama mı ben bilmiyordum nerden açabilirim
Evet benim 1 gece önce ve kan verdiğim günün sabahı testlerim negatif çıktı o kdar moralim bozuldu ki negatif die kan verdim eşimin mailine attırdım sonucu düşünda Allah ol derse olur ne olur kendini sıkıntıya sokma benimde ilk transferim negatif oldu hemde gene pgt li embriyoydu ilk transfer biraz bizleri etkiliyor sanırım…. Bu arada bebekkokusu bende İzmit’te yaşıyorum benim kadın doğum doktorum bilge öğütçü tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…