- 25 Şubat 2016
- 5.766
- 9.838
Ben rapor aldım mecburenAy bide çalışıyorum inşallah artmaz ya , yoksa çok zorlanırım .Neyse bebiş iyi olsun da hepsinden önemlisi o , mecbur dayanacagız
Benim daha çok küçük ama ben bu tüp bebekte hesaplama yapamadım regli ye göre 5+3 ama büyük ihtimalle daha büyük ben geçen sefer bu zamanlar kese şekli bozularak kaybettim 15 gün sürdü hamileliğim düşün hemen düştü onun için korkuyorum haftaya kalp atışı için çağırdılar bakalım ama ben zaten her hafta doktordayımKaçıncı haftadasın canım sen ?
Benim kesede bi bozukluk görmedi bebekte gayet iyiydi. Kalp atımlarıda düzenli dedi. Kanama alanıda çok çok küçük dedi
Maşallah, sende endişe etme inşallah sağlıcakla kucağına alıcaksın. Sağlıklı bebek ne yaparsan yap tutunup devam ediyor buna inanıyorum. İçeriside bi kapalı kutu neticede bazen kanamaların sebebi bilinmeyebiliyor doktorlar tarafından. Ve benim doktoruma göre kanama olduğunda sürekli hiçbir şey yapmadan yatmanın hiçbir faydası olmadığını ekstra yorulmadan normal hayatımıza devam etmemiz gerektiğini söylüyo.Benim daha çok küçük ama ben bu tüp bebekte hesaplama yapamadım regli ye göre 5+3 ama büyük ihtimalle daha büyük ben geçen sefer bu zamanlar kese şekli bozularak kaybettim 15 gün sürdü hamileliğim düşün hemen düştü onun için korkuyorum haftaya kalp atışı için çağırdılar bakalım ama ben zaten her hafta doktordayımsenin baya büyümüş maşallah benim arkadaşımda 3-4 aylıkken şakır şakır kanaması olmuştu şükür birşey olmadı şimdi kucağında 4 yaşına girecek neredeyse
Geçmiş olsun canım. Benim de çok fazla bulantim ve baş ağrım olduğu için çok zorlanıyorum. Tansiyonum da beni çok zorluyor. Birde ben devamlı uyuyorum ,kafam da kalkmıyor.Kızlar bu sabah çok yoğun bi kanamayla uyandım. Bildiğiniz regli gibi kırmızı ve yoğun kanamam oldu. Doktora gittim hemen çok ufak bi kanama alanı var ama bundan olduğunu düşünmüyorum plasntaya bağlı kanamalar bu hafta olaviliyor ve plesanta kanamaları yoğun oluyor dedi. Bir sıkıntı endişe edecek bir şey yok progestana devam et dedi. Normalde bugün 10+0 bırakıcaktım ama 2 hafta daha devam edelim dedi. Bebek iyiydi bi sıkıntı yoktu
Çok geçmiş Olsun ya , tansiyon düşüklüğü de ayrı bir durum zaten resmen hiçbir şey yapamıyorsun.Mecbur çok kötü olursam Bende alırımBen rapor aldım mecburenbir gün işyerinde tansiyonum 7/3 oldu bayıldım o günden beri raporluyum. İnşallah senin öyle olmaz böyle hafif devam eder.
Özeldeki rapor geçiyor mu ben geçmiyor diye biliyorum o yüzdenBen kadın doğum doktoruma yazdırdım raporu çok kolay çıkarması.
Köyü yapraklı bitkiler pıhtılaşmaya sebep olmuyormuş çok tüketme demişti diyetisyenKizlar merhaba . Kan sulandırıcı kullanırken yemememiz gereken birşey var mı ? Bu konuda doktoruna danışan var mı ?
Koyu yapraklı yazmak istedim, klavye değiştirmişKöyü yapraklı bitkiler pıhtılaşmaya sebep olmuyormuş çok tüketme demişti diyetisyen
Mide bulantısı iyiye işaret aslında ama senin açından kötü tabiEvet ya birde Benim daha önce kese tüpe yakın yerleşmişti , o yüzden korkuyorum.Bu arada benim 2 gündür midem sallanıyor ya çok değişik
Anladım ben evet roka ,ıspanak gibi şeyler sanırım . Neyse ki onların mevsimi değil zaten . Marul salatası ya da çoban salata yerim ne yapayımKoyu yapraklı yazmak istedim, klavye değiştirmiş
Çok güzel soru ama cevabı bende yok :)) aile hekimine gidersem bu hafta sorayım yazarım sana da .Canım raporu hangi doktor çıkartıyor acaba inşallah pozitif olursa bende kullanıcam
Ay inşallah herkesin sağlıklı bir süreci olsun istiyorumHayırlı olsun canım çok sevindim darısı benim ve bekleyenlerin başına inşallah
Geçiyor yani ben sorun yaşamıyorumÖzeldeki rapor geçiyor mu ben geçmiyor diye biliyorum o yüzden
Anladım canım teşekkürlerGeçiyor yani ben sorun yaşamıyorum
Çok güzel soru ama cevabı bende yok :)) aile hekimine gidersem bu hafta sorayım yazarım sana
Tamamdir ,çok tşk ederimMutlu1anne sağolsun yazmış özel deki kadın doğum doktoru tarafından yazılmış öyle alıyormuş seninde bilgin olsun
Vitamin olmadı. Çatlatma iğnesi olduktan sonra fitil ve iğneye başlıcaksınız. Çatlatma iğnesi gününe kadar sadece folik asit kullanılıyor.Kızlar birşey soracağım.
şuan ben transferi bekliyorum.
siz de transferi beklerken doktorun verdiği ilaç,vitamin vs. birşey oldu mu?
Transferden dört beş gün önce başlaman için bir ilaç listesi veriliyor . İğne ,fitil ,antibiyotik gbi şeyler bazılarını kullanıp kesiceksiniz bazıları devam edicek. Detaylı anlatıyorlar. Vitamin bana verilmedi .Kızlar birşey soracağım.
şuan ben transferi bekliyorum.
siz de transferi beklerken doktorun verdiği ilaç,vitamin vs. birşey oldu mu?
Evet canım zaten tatlı canım hiç istemiyor, tuzlu yiyorum genelde bende .Ara ara geliyor bulantı, yanma zatenMide bulantısı iyiye işaret aslında ama senin açından kötü tabituzlu şeyler yediğinde iyi geliyor mu ?