Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gerçekten çok Zor bir süreç Allah bu yolda olan herkesin yardımcı olsun sizin gebeliğiniz de hayırlı olsun sağlıkla ilerlerlesin inşallah

Teşekkür ederim canım, Ben önceden sigorta yaptırmıştım 2 hastaneyi karşılıyor onlardan birinden doktor seçmem lazım

Kızlaaaar bu gün 9 cu günüm az önce başka bir hastanede kan verdim değer 35 çıktı çok şükür pozitif ama sizce çok mu düşük
Sayıya bakma artışa bak vee lütfen artık pozitif düşün ben regl olmayı bekliyorum olunca hemen başlayacağım inşallah yumurta toplama işlemi sonrası miyom ameliyatı olacağım hayırlısı bakalım güzel haberler okumak çok güzel

inşallah güzel artış olur bakalım senin içinde bu sefer herşey çok güzel olur inşallah

Hiç ara vermeden başlaman iyi oldu, güzel bir karar vermişsin, tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Ben 3. Tedavide ancak 1 tane sağlıklıyı bulabildim de transfer oldum. Vazgeçmeden pes etmeden umutla devam

Hiç ara vermeden başlaman iyi oldu, güzel bir karar vermişsin, tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Ben 3. Tedavide ancak 1 tane sağlıklıyı bulabildim de transfer oldum. Vazgeçmeden pes etmeden umutla devam
Yaa valla ara verme gibi lüksüm yok çünkü yaş 38.. şükür bir embriyo ile ilerleyebildik 6. Haftaya kadar ve ilk hamilelik neden olmadı bilemiyoruz ama.. eşim çok üzüldü belli etmemeye çalıştı ama ben en çok onun için mücadele veriyorum açıkçası.. yoksa bu işler benlik değil ama rabbim gücünü de kuvvetini de veriyor

Maalesef 38 çıktı nerdeyse hiç yükselmemiş çok üzücü bir durum gerçekten umutlanmıştım
Olsun modunu düşürme.. birçok kez mücadele eden çok burada.. başka embriyo var mıydı? Yasin kaç , kaçıncı denemen bilemiyorum ama herşeyin başı sağlık.. biz her zaman burada dertlesmeye hazırız, sadece ağaçtan düşenler ağaçtan düşenleri anlar. Yolda takılıp düşenler anlayamaz bu sözü çok beğenmiştim o yüzden anne olmak için motivemiz ruh halimiz çok önemli bugüne üzülüp yarını mahvetmek olmaz sadece bizim yolumuz biraz zorlu ve meşakkatli

Maalesef 38 çıktı nerdeyse hiç yükselmemiş çok üzücü bir durum gerçekten umutlanmıştım
Üzücü gerçekten pgt sağlıklı embriyo ile bile %100 gebelik olamıyor ne yazıkki. 3 sağlıklı embriyo ile canlı doğum oranı %100e yaklaşıyormuş. 2. Sağlıklı embriyon ile bence olacak, umudunu yitirme, pes etmeden, ara vermeden devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…