- 29 Nisan 2023
- 134
- 74
- 27
Gerçekten çok Zor bir süreç Allah bu yolda olan herkesin yardımcı olsun sizin gebeliğiniz de hayırlı olsun sağlıkla ilerlerlesin inşallahEvet benim 1 gece önce ve kan verdiğim günün sabahı testlerim negatif çıktı o kdar moralim bozuldu ki negatif die kan verdim eşimin mailine attırdım sonucu düşünda Allah ol derse olur ne olur kendini sıkıntıya sokma benimde ilk transferim negatif oldu hemde gene pgt li embriyoydu ilk transfer biraz bizleri etkiliyor sanırım…. Bu arada bebekkokusu bende İzmit’te yaşıyorum benim kadın doğum doktorum bilge öğütçü tavsiye ederim
Günaydın , sonucun çıkmış mi bakabildin mi ?Yok canım randevu alıp direk doktora gidiliyor barkod verilmiyor burda ama araştırdım kan için verilen tüpün üzerinde kayıt numarası varmış onu almak gerekiyormuş artık kaldı yarına mecbur bekliycem
Teşekkür ederim canım, Ben önceden sigorta yaptırmıştım 2 hastaneyi karşılıyor onlardan birinden doktor seçmem lazımEvet benim 1 gece önce ve kan verdiğim günün sabahı testlerim negatif çıktı o kdar moralim bozuldu ki negatif die kan verdim eşimin mailine attırdım sonucu düşünda Allah ol derse olur ne olur kendini sıkıntıya sokma benimde ilk transferim negatif oldu hemde gene pgt li embriyoydu ilk transfer biraz bizleri etkiliyor sanırım…. Bu arada bebekkokusu bende İzmit’te yaşıyorum benim kadın doğum doktorum bilge öğütçü tavsiye ederim
Kızlaaaar bu gün 9 cu günüm az önce başka bir hastanede kan verdim değer 35 çıktı çok şükür pozitif ama sizce çok mu düşükGünaydın , sonucun çıkmış mi bakabildin mi ?
Hep söylüyorum önemli olan artış olması :) Siz iki günde bir aynı yerde kan verin. Stres olmayınKızlaaaar bu gün 9 cu günüm az önce başka bir hastanede kan verdim değer 35 çıktı çok şükür pozitif ama sizce çok mu düşük
çok sağol canım inşallah artar dediğin gibi bende ona odaklandım çünkü çoğu merkez 12 gün test istiyorHep söylüyorum önemli olan artış olması :) Siz iki günde bir aynı yerde kan verin. Stres olmayın
Sayıya bakma artışa bak vee lütfen artık pozitif düşünKızlaaaar bu gün 9 cu günüm az önce başka bir hastanede kan verdim değer 35 çıktı çok şükür pozitif ama sizce çok mu düşük
Canım önemli olan 2 gün sonra ki artışı, inşallah güzelce artacakKızlaaaar bu gün 9 cu günüm az önce başka bir hastanede kan verdim değer 35 çıktı çok şükür pozitif ama sizce çok mu düşük
inşallah güzel artış olur bakalım senin içinde bu sefer herşey çok güzel olur inşallahSayıya bakma artışa bak vee lütfen artık pozitif düşünben regl olmayı bekliyorum olunca hemen başlayacağım inşallah yumurta toplama işlemi sonrası miyom ameliyatı olacağım hayırlısı bakalım güzel haberler okumak çok güzel
inşallah sağolun kızlar motive ettinizCanım önemli olan 2 gün sonra ki artışı, inşallah güzelce artacak
Hiç ara vermeden başlaman iyi oldu, güzel bir karar vermişsin, tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Ben 3. Tedavide ancak 1 tane sağlıklıyı bulabildim de transfer oldum. Vazgeçmeden pes etmeden umutla devamSayıya bakma artışa bak vee lütfen artık pozitif düşünben regl olmayı bekliyorum olunca hemen başlayacağım inşallah yumurta toplama işlemi sonrası miyom ameliyatı olacağım hayırlısı bakalım güzel haberler okumak çok güzel
Canım ,bugün kaçta test vericeksin ?inşallah sağolun kızlar motive ettiniz
Şimdi verdim canım sonucu bekliyorum inşallah güzel artış olmuşturCanım ,bugün kaçta test vericeksin ?
Ay hadi İnşallah yaŞimdi verdim canım sonucu bekliyorum inşallah güzel artış olmuştur
Maalesef 38 çıktı nerdeyse hiç yükselmemiş çok üzücü bir durum gerçekten umutlanmıştımAy hadi İnşallah ya
Çok üzüldüm bende ne denir bilmiyorum. En kısa zamanda en kolay yoldan gelsin sizeMaalesef 38 çıktı nerdeyse hiç yükselmemiş çok üzücü bir durum gerçekten umutlanmıştım
inşallah çok sağolunÇok üzüldüm bende ne denir bilmiyorum. En kısa zamanda en kolay yoldan gelsin size
Yaa valla ara verme gibi lüksüm yok çünkü yaş 38.. şükür bir embriyo ile ilerleyebildik 6. Haftaya kadar ve ilk hamilelik neden olmadı bilemiyoruz ama.. eşim çok üzüldü belli etmemeye çalıştı ama ben en çok onun için mücadele veriyorum açıkçası.. yoksa bu işler benlik değil ama rabbim gücünü de kuvvetini de veriyorHiç ara vermeden başlaman iyi oldu, güzel bir karar vermişsin, tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Ben 3. Tedavide ancak 1 tane sağlıklıyı bulabildim de transfer oldum. Vazgeçmeden pes etmeden umutla devam
Olsun modunu düşürme.. birçok kez mücadele eden çok burada.. başka embriyo var mıydı? Yasin kaç , kaçıncı denemen bilemiyorum ama herşeyin başı sağlık.. biz her zaman burada dertlesmeye hazırız, sadece ağaçtan düşenler ağaçtan düşenleri anlar. Yolda takılıp düşenler anlayamaz bu sözü çok beğenmiştim o yüzden anne olmak için motivemiz ruh halimiz çok önemli bugüne üzülüp yarını mahvetmek olmazMaalesef 38 çıktı nerdeyse hiç yükselmemiş çok üzücü bir durum gerçekten umutlanmıştım
Üzücü gerçektenMaalesef 38 çıktı nerdeyse hiç yükselmemiş çok üzücü bir durum gerçekten umutlanmıştım