Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ananasla avakado getirmiştik eşimin memleketinden . İntenertte etkileşime giriyor diyor da en iyisi doktor arayınca sorayım. Beni hemşire aradı gerçi . Kan sulandiricinin reçetesini de henüz atmadilar . Bilgi alınca paylaşırım . Dozunda yedikten sonra bı sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yine de bı sorayım :)
Zannetmiyorum canım bende avakado yiyorum bebiş ve rahim için faydalı sonuçta, bana kan sulandırıcı için Aysu hoca dönmedi bende sormadım Birdaha, hematolog kullanabilirsin deyince başladım zaten aile hekimine yazdırdım şimdilik.Daha Sonra rapor cikarttıracağım .Peki sen coraspin kullanacak mısın?

Kızlar bu sabah çok yoğun bi kanamayla uyandım. Bildiğiniz regli gibi kırmızı ve yoğun kanamam oldu. Doktora gittim hemen çok ufak bi kanama alanı var ama bundan olduğunu düşünmüyorum plasntaya bağlı kanamalar bu hafta olaviliyor ve plesanta kanamaları yoğun oluyor dedi. Bir sıkıntı endişe edecek bir şey yok progestana devam et dedi. Normalde bugün 10+0 bırakıcaktım ama 2 hafta daha devam edelim dedi. Bebek iyiydi bi sıkıntı yoktu
Çok geçmiş Olsun canım, ne kadar korktuğunu anlayabiliyorum .Rabbim beterinden korusun, Bebek iyi olsun da .Bol bol dinlen

Hayırlı olsun tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. Kan sulandırıcı için sorunada şöyle yanıt vereyşm hiçbir yiyeceği abartarak yemediğin sürece hiçbir yiyeceğin bir zararı olmaz korkma yani. Salataya sıktığın limon falan zarar vermez. Ben bulantılardan limonu bütün bütün yemiştim başlarda:) ama hiçbir doktorda şu yiyeceklere dikkat et dememişti bana.
Amin canım Cook tşk ediyorum 🙏Perşembe yine test vericem ,bakalım . İnşallah yolunda gider 🤗
Evet kararında yemek önemlidir . Hemşireye de sordum hayır demiş .

Zannetmiyorum canım bende avakado yiyorum bebiş ve rahim için faydalı sonuçta, bana kan sulandırıcı için Aysu hoca dönmedi bende sormadım Birdaha, hematolog kullanabilirsin deyince başladım zaten aile hekimine yazdırdım şimdilik.Daha Sonra rapor cikarttıracağım .Peki sen coraspin kullanacak mısın?
Corasprin vermediler geçmişte kullanmıştım . Hem de transferden önce baslamistim. Kanama alanı oluşmuştu o yüzden mi inan bilmiyorum 🤷 Evet Oksapari aile hekimi yazıyor ,devlet de ödüyor . Rapor çıkarmak da büyük kolaylık . Beni de doktor yerine hemşire aradı yarım saat önce ona sordum soracaklarimi 😄

Kızlar bu sabah çok yoğun bi kanamayla uyandım. Bildiğiniz regli gibi kırmızı ve yoğun kanamam oldu. Doktora gittim hemen çok ufak bi kanama alanı var ama bundan olduğunu düşünmüyorum plasntaya bağlı kanamalar bu hafta olaviliyor ve plesanta kanamaları yoğun oluyor dedi. Bir sıkıntı endişe edecek bir şey yok progestana devam et dedi. Normalde bugün 10+0 bırakıcaktım ama 2 hafta daha devam edelim dedi. Bebek iyiydi bi sıkıntı yoktu
Yaa çok geçmiş olsun ...
Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum . Bebeğin iyi olmasına çok sevindim 🙏

Corasprin vermediler geçmişte kullanmıştım . Hem de transferden önce baslamistim. Kanama alanı oluşmuştu o yüzden mi inan bilmiyorum 🤷 Evet Oksapari aile hekimi yazıyor ,devlet de ödüyor . Rapor çıkarmak da büyük kolaylık . Beni de doktor yerine hemşire aradı yarım saat önce ona sordum soracaklarimi 😄
Doktorun da arar muhtemelen gün içinde , beni hemşireden sonra aramıştı.Bende coraspin kullanmıyorum ama yine de Emin olamıyorum, yarın ultrasona gireceğim bir doktora soracağım

Yaa çok geçmiş olsun ...
Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum . Bebeğin iyi olmasına çok sevindim 🙏
Çok geçmiş Olsun canım, ne kadar korktuğunu anlayabiliyorum .Rabbim beterinden korusun, Bebek iyi olsun da .Bol bol dinlen
Çok teşekkür ederim kızlar. kızımdan biraz tecrübeliyim aslında 11. Haftalarda kızımda da kırmızı kanama olmuştu ama bulaş şeklinde olmuştu. Bu resmen regli gibi akınca ne oluyor dedim birden. Ama şimdi durdu çok şükür. Proluton depot vurdurmadım doktorda progestan dex ‘i vur sadece dedi. Hatta progestan dex bugün vur kanama devam etmezse yarından itibaren kullanma dedi. Fitile 2 hafta daha devam et dedi. Bugün 10+0 olduğum için bitecekti normalde. Bu arada bunları memorialle görüşmedim takip doktorum söyledi çok güveniyorum kendisine .

Kan testi verdim. Pozitif. Rakamı takip etmemiz lazım tabi . Hemşire hattına yazdım . Doktorunuz arayacak dediler . Kan sulandırıcı baslamalari lazım hemen başlarlar umarım. Haber vermek istedim sizlere de ...
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı benim ve bekleyenlerin başına inşallah 🤲

Canım raporu hangi doktor çıkartıyor acaba inşallah pozitif olursa bende kullanıcam

Ayyy başlıyor desene :KK43: inşallah çok bulantılı geçmez sürecin
Ayy anlamadım ki ya , acaba diyorum kendi kendime mi bulandırıyorum psikolojik olarak ama bildiğin çok farklı midem, basım da dönüyor dünde böyleydi.Bugün transfere göre daha 5+4 üm .Senin ne Zaman başlamıştı canım

Ayy anlamadım ki ya , acaba diyorum kendi kendime mi bulandırıyorum psikolojik olarak ama bildiğin çok farklı midem, basım da dönüyor dünde böyleydi.Bugün transfere göre daha 5+4 üm .Senin ne Zaman başlamıştı canım
Benim ilk kızımda kalp atışından sonra başlamıştı 7. Hafta gibi. Ama bunda keseyi görür görmez başladı tansiyonum benimde çok düşüyodu yeni yeni toparlamaya başladım. 8. Haftam dolana kadar bulantı içinde ilaç içemedim. Organlar oluşuyo diye. Ama 8. Hattadan sonra başladım yoksa dayanamıyorum gittikçe artıyo çünkü bulantılar.

Ahhh bende dün yaşadım çok azdı benim ama daha önceki gebeliğimde kese şekli bozulmuştu ve düşük olmuştu 🙈korkudan ömrümden ömür gitti şükür iyiymiş kese iki katına çıkmış York kesesi de oluşmuş cuma gene randevum var cumartesi de perinatolog randevusu aldım bana dün o depont iğnesini vurdular ama hala içim pır pir

Ahhh bende dün yaşadım çok azdı benim ama daha önceki gebeliğimde kese şekli bozulmuştu ve düşük olmuştu 🙈korkudan ömrümden ömür gitti şükür iyiymiş kese iki katına çıkmış York kesesi de oluşmuş cuma gene randevum var cumartesi de perinatolog randevusu aldım bana dün o depont iğnesini vurdular ama hala içim pır pir
Kaçıncı haftadasın canım sen ?
Benim kesede bi bozukluk görmedi bebekte gayet iyiydi. Kalp atımlarıda düzenli dedi. Kanama alanıda çok çok küçük dedi

Benim ilk kızımda kalp atışından sonra başlamıştı 7. Hafta gibi. Ama bunda keseyi görür görmez başladı tansiyonum benimde çok düşüyodu yeni yeni toparlamaya başladım. 8. Haftam dolana kadar bulantı içinde ilaç içemedim. Organlar oluşuyo diye. Ama 8. Hattadan sonra başladım yoksa dayanamıyorum gittikçe artıyo çünkü bulantılar.
Ay bide çalışıyorum inşallah artmaz ya , yoksa çok zorlanırım .Neyse bebiş iyi olsun da hepsinden önemlisi o , mecbur dayanacagız

X