Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ümidini kaybetme yarın hayırlısıyla güzel haberi alır bizimle paylaşırsın her hamilelik aynı değil ki belirti yaşayıp hamile olmayan da var bende değişik hisler yaşıyorum açıkçası ya olmazsa korkusu da ayrı

Aslında belirti aramamak lazım . Oturduğumuz yerden kurup duruyoruz :) Hayirlisi gerçekten birşey diyemiyorum . Sabah sonucu alınca paylaşırım elbette,tşk ederim ....

Güzel haberlerini bekliyorum, pozitif olacak inan ben hep öyle düşünüyorum

Kan testi verdim. Pozitif. Rakamı takip etmemiz lazım tabi . Hemşire hattına yazdım . Doktorunuz arayacak dediler . Kan sulandırıcı baslamalari lazım hemen başlarlar umarım. Haber vermek istedim sizlere de ...
Çok mutlu oldum, hayırlı uğurlu Olsun doktorun da arar zaten bugün

Kizlar merhaba . Kan sulandırıcı kullanırken yemememiz gereken birşey var mı ? Bu konuda doktoruna danışan var mı ?

Kizlar merhaba . Kan sulandırıcı kullanırken yemememiz gereken birşey var mı ? Bu konuda doktoruna danışan var mı ?
Ben o konuda birşey duymadım canım, bende kullanıyorum şu an normal yemem, ekstra dikkat etmiyorum.Ama sanırım limon vs. De kan sulandırıyor

Kan testi verdim. Pozitif. Rakamı takip etmemiz lazım tabi . Hemşire hattına yazdım . Doktorunuz arayacak dediler . Kan sulandırıcı baslamalari lazım hemen başlarlar umarım. Haber vermek istedim sizlere de ...
Hayırlı olsun tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. Kan sulandırıcı için sorunada şöyle yanıt vereyşm hiçbir yiyeceği abartarak yemediğin sürece hiçbir yiyeceğin bir zararı olmaz korkma yani. Salataya sıktığın limon falan zarar vermez. Ben bulantılardan limonu bütün bütün yemiştim başlarda:) ama hiçbir doktorda şu yiyeceklere dikkat et dememişti bana.

Ben o konuda birşey duymadım canım, bende kullanıyorum şu an normal yemem, ekstra dikkat etmiyorum.Ama sanırım limon vs. De kan sulandırıyor
Ananasla avakado getirmiştik eşimin memleketinden . İntenertte etkileşime giriyor diyor da en iyisi doktor arayınca sorayım. Beni hemşire aradı gerçi . Kan sulandiricinin reçetesini de henüz atmadilar . Bilgi alınca paylaşırım . Dozunda yedikten sonra bı sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yine de bı sorayım :)

Kızlar bu sabah çok yoğun bi kanamayla uyandım. Bildiğiniz regli gibi kırmızı ve yoğun kanamam oldu. Doktora gittim hemen çok ufak bi kanama alanı var ama bundan olduğunu düşünmüyorum plasntaya bağlı kanamalar bu hafta olaviliyor ve plesanta kanamaları yoğun oluyor dedi. Bir sıkıntı endişe edecek bir şey yok progestana devam et dedi. Normalde bugün 10+0 bırakıcaktım ama 2 hafta daha devam edelim dedi. Bebek iyiydi bi sıkıntı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…