Geçmiş olsun en son ne zaman baktırdınız betaya belki yükselme vardır sonradan artış da olabilir kimyasal gebelikte değer düşer diye biliyorum az da olsa artış varMerhabalar,
Öncelikle hepinize bol şans diliyorum. Yeni üye oldum. Benim de 4 Mayıs'ta transferim olmuştu ama malesef değerlerim olumlu yönde artmadı. 9.gün 90 11.gün 143 13.gün 153 doktor ilaçları bırakmamı söyledi. Dış gebelik değildir inşallah. İlaçları bırakınca değer düşmeye başlar mı dersiniz
Canım ne zamandır aklımdasın bugün girince yazacaktım unuttum, nasılsın ?Geçmiş olsun en son ne zaman baktırdınız betaya belki yükselme vardır sonradan artış da olabilir kimyasal gebelikte değer düşer diye biliyorum az da olsa artış var
Evet ya günler geçmek bilmiyor gerçekten.Sonu güzel olacak inşaallah.Benim bel ağrım dışında hiç bir şeyim yoktu transferden sonra, hatta önceki gebeliğimde yerleşme kanaması oldu, bunda olmadı.Bir kaç gündür göğüslerim büyüdü, hassaslastı hafif agrıyor ,Ara ara uykudan uyandıran adet ağrıları, kasılmalar oluyor.Bugün öğleden sonra hafifçe mide bulantısı başladı gibi ama başka birşeyden de olabilir ya da psikolojik bilmiyorum.Belirtiler için daha çok erkenEvet , dün bugün basit yemek yapmaya başladım :) Bu akşam da karşıya annemlere gitmeyi planlıyorum hatta . Hergun de 20 25 dk kadar çıktım evden . Yine de sıkıcı geçiyor aslında . Bu arada geçen sefer pozitifi gördüğümde belirtim çoktu die hatirliyorum . Kısmet açıkçası bilemiyorum
Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ?
İyiyim çok şükür sen nasılsın bende bugün girdim uzun zamandan sonraCanım ne zamandır aklımdasın bugün girince yazacaktım unuttum, nasılsın ?
teşekkür ederim dün 13. gündü 153 çıktı bir daha baktırmana gerek yok dediler. yarın ultrasonla bakılacak dış gebelik şüphesi var. kısmet artık birşey diyemiyorum :)Geçmiş olsun en son ne zaman baktırdınız betaya belki yükselme vardır sonradan artış da olabilir kimyasal gebelikte değer düşer diye biliyorum az da olsa artış var
Evet ,takılmamaya çalışacağım . Çok tşk ediyorumbelirtilere hiç takılma canım iki transferimde de sadece regli belirtisi yaşadım hatta ikinci transferimin 7. Gününden 9. Güne kadar baya pembe renkli kanamalarım oldu kesin regli olcam dedim. Onun dışında ne bi ağrı ne bi iğne batması vs hiçbir şey olmadı. Ne zamandır test tarihin?
Cook tşk ederimEvet ya günler geçmek bilmiyor gerçekten.Sonu güzel olacak inşaallah.Benim bel ağrım dışında hiç bir şeyim yoktu transferden sonra, hatta önceki gebeliğimde yerleşme kanaması oldu, bunda olmadı.Bir kaç gündür göğüslerim büyüdü, hassaslastı hafif agrıyor ,Ara ara uykudan uyandıran adet ağrıları, kasılmalar oluyor.Bugün öğleden sonra hafifçe mide bulantısı başladı gibi ama başka birşeyden de olabilir ya da psikolojik bilmiyorum.Belirtiler için daha çok erken
Yazmasamda takip ediyorum burayi,mesajinizi gorunce yazmak istedim cunku buna benzer bir konu acmistim, benim 9+4 de kalp atis hizi 123 gibi bir seydi,cok uzulmustum cok az diye sonraki kontrolde daha iyi atiyordu,doktora sorunca normal demisti.Biraz moralim bozuk. Kalp atışı 9 gün önce 146 diyen doktor şimdi 152 ölçtü. Artış 9 gün için çok düşük. Gelişim geriliği mi başladı, yine mi düşük yine mi kürtaj, moralim bozuldu. 152 normal sınırlarda biliyorum ama 160-175 aralığında olması gerekiyordu. İlk 9 haftalık muayenelerinizde kalp atış hızlarınızda ilerleme ne tespit edilmişti kızlar?
Benim oldukça bulantılı ve huzursuz geçiyor ne yazık ki inşallah siz olumlu sonucu aldıktan sonra hiç böyle şeyler yaşamadan devam edersinşz sonuna kadar sağlıklaMutlu1anne siz nasılsınız ? Nasıl gidiyor ?
Cook geçmiş olsun .8. Haftadasiniz değil mi ? Gebelik genel olarak zor bir süreç anladığım kadarıyla . İyi dilekleriniz için çok tşk ediyorum .Benim oldukça bulantılı ve huzursuz geçiyor ne yazık ki inşallah siz olumlu sonucu aldıktan sonra hiç böyle şeyler yaşamadan devam edersinşz sonuna kadar sağlıkla
Bende öyleyim, kendimi çok dinlerim . Güzel haberlerle inşallahCook tşk ederim
Bende belirti mevzusuna çok takılmamaya çalışacağım . Bugün dördüncü gün zatenbel agrim var da evde hareketsiz kaldım diye de olabilir
Mide bulantin başlamış olabilir psikolojik olmayabilir . Diger pozitifimde midem çok fenaydı . Transferden bı hafta sonra hem bulantım hem de mide eksimem vardı . Oradan anlıyorum genelde . Bir de kendimi çok dinlendigim için herşeyi biliyorum
Bugün 9+2 olduk. En iyi ihtimalle 3 hafta sonra azalmaya başlayacakCook geçmiş olsun .8. Haftadasiniz değil mi ? Gebelik genel olarak zor bir süreç anladığım kadarıyla . İyi dilekleriniz için çok tşk ediyorum .
Değer bini geçmezse dış gebelik belli olmaz şuan ben dış gebelik geçiriyorum çünkü değer bin olunca göründü keseteşekkür ederim dün 13. gündü 153 çıktı bir daha baktırmana gerek yok dediler. yarın ultrasonla bakılacak dış gebelik şüphesi var. kısmet artık birşey diyemiyorum :)
Çok teşekkür ederim cevabınız içinYazmasamda takip ediyorum burayi,mesajinizi gorunce yazmak istedim cunku buna benzer bir konu acmistim, benim 9+4 de kalp atis hizi 123 gibi bir seydi,cok uzulmustum cok az diye sonraki kontrolde daha iyi atiyordu,doktora sorunca normal demisti.
İlk kizimda memorialde tup bebekle oldu,7+1 de kalp atis hizi 139 du yani sizinki masallah gayet iyi hic caninizi sıkmayin bos yere,saglicakla kucaginiza alin.
Süper bayağı olmuş . Belki 10 .haftada biter bu durumlarBugün 9+2 olduk. En iyi ihtimalle 3 hafta sonra azalmaya başlayacak
Ne zaman başladı miden bulantın benim daha 5. Haftaymış regli belirtisi dışında hiç bişey yok karnım belim ağrıyırBugün 9+2 olduk. En iyi ihtimalle 3 hafta sonra azalmaya başlayacak
İlk kızımda 6. Haftaların sonlarında başlamıştı. 7. Hafta gibi hatta. 16. Haftalarda da bitmişti tamamen.Ne zaman başladı miden bulantın benim daha 5. Haftaymış regli belirtisi dışında hiç bişey yok karnım belim ağrıyır
Çok geçmiş olsun doktor da şüphe duyunca tedirgin oldum iyice. siz nasılsınız pekiDeğer bini geçmezse dış gebelik belli olmaz şuan ben dış gebelik geçiriyorum çünkü değer bin olunca göründü kese
Sürekli sizi kontrole çağırırlar 2 güne bir kan vermeniz istenir benim kese görününce hemen 2 tane iğne yaptılar istmoselim de vardı doktor rahimi uyuşturup orayı temizledi ondan sonra kanamam başladı yaklaşık 10 gündür kanamam var en son değerim 375 e düşmüştü çok şükür tüpe zarar vermeden kurtuldum umarım dış gebelik değildirÇok geçmiş olsun doktor da şüphe duyunca tedirgin oldum iyice. siz nasılsınız peki