- 29 Nisan 2023
- 134
- 74
- 27
Manyak diyebilirsin ama ben sigarayı bırakmaya çalışıyorum az da olsa içtim bu ara midem bulansada tiksinsem diyorum o kadar yani karnın belim ağrıyınca da gene mi düşük olucak die korkuyorum kendimi inanılmaz dinliyorumİlk kızımda 6. Haftaların sonlarında başlamıştı. 7. Hafta gibi hatta. 16. Haftalarda da bitmişti tamamen.
Amma velakin bu seferki daha keseyi görür görmez başladı 5. Haftalarda. Umarım olmaz sizde hiç inanın gebeliğin en zor kısmı hatırlatmak istemeyeceğim günler.
Kasık ve bel ağrısı bende de var ilk günden beriManyak diyebilirsin ama ben sigarayı bırakmaya çalışıyorum az da olsa içtim bu ara midem bulansada tiksinsem diyorum o kadar yani karnın belim ağrıyınca da gene mi düşük olucak die korkuyorum kendimi inanılmaz dinliyorum
Canım çok geçmiş olsun hangi Dr yaptı işlemleriniSürekli sizi kontrole çağırırlar 2 güne bir kan vermeniz istenir benim kese görününce hemen 2 tane iğne yaptılar istmoselim de vardı doktor rahimi uyuşturup orayı temizledi ondan sonra kanamam başladı yaklaşık 10 gündür kanamam var en son değerim 375 e düşmüştü çok şükür tüpe zarar vermeden kurtuldum umarım dış gebelik değildir
Teşekkür ederim Kontrollerimi Çanakkale de yaptırdım hepCanım çok geçmiş olsun hangi Dr yaptı işlemlerini
Ben de kontrollerimi dis merkezde yaptiricam. Yurt disindan trasnfer icin gelecegim icin zamanlamayi dogru ayarlamaya calisiyorum. Trasfer tarihinin kesinlestigi kontrol memorialda mi Canakkalede mi oldu acaba?Teşekkür ederim Kontrollerimi Çanakkale de yaptırdım hep
Hepsi Çanakkale de oldu onlar tahlil ve ultrason sonuçlarına göre transfer tarihini söylüyorlar bundan yana endişeniz olmasınBen de kontrollerimi dis merkezde yaptiricam. Yurt disindan trasnfer icin gelecegim icin zamanlamayi dogru ayarlamaya calisiyorum. Trasfer tarihinin kesinlestigi kontrol memorialda mi Canakkalede mi oldu acaba?
Hepsi Çanakkale de oldu onlar tahlil ve ultrason sonuçlarına göre transfer tarihini söylüyorlar bundan yana endişeniz olmasın
Bende öleydim daha 5+2 günlüğüm bide çok hafif lekelenmem oldu koşa koşa doktora gittim şükğr kese büyümüş York kesesi de oluşmuş kanama alanı da yokmuşKızlar merhaba 4 gündür karnımda ve bacaklarımda adet olacak gibi ağrım var doktora gittim sorun yok herşey yolunda diyor ama geçmiyor neden olabilir böyle bir şikayetim yoktu, benzer şikayeti ola var mı?
Sen ne kadarlık oldun şu anda ilk dönemlerde benim takip doktorum normal diyorKızlar merhaba 4 gündür karnımda ve bacaklarımda adet olacak gibi ağrım var doktora gittim sorun yok herşey yolunda diyor ama geçmiyor neden olabilir böyle bir şikayetim yoktu, benzer şikayeti ola var mı?
Magnezyum eksikliği başlamış olabilir mi? 16. Haftalara gelmiş miydiniz bilmiyorum ama magnezyum eksikliğinde de ağrılar olabiliyor.Kızlar merhaba 4 gündür karnımda ve bacaklarımda adet olacak gibi ağrım var doktora gittim sorun yok herşey yolunda diyor ama geçmiyor neden olabilir böyle bir şikayetim yoktu, benzer şikayeti ola var mı?
Bugüne kadar iyiydim aslında ama bugün bir umutsuzluk çöktü niyese. Geçmişteki pozitiflerimde bariz belirtilerim vardı. Mide ekşimesi ,hazımsızlık ,ateş basmasi vs. Şu an sadece bel ağrım var transfer olduğum günden beri . İlaçlardan olabilir o da bir fikrim yok. Bel ağrısı normal korkma . Yürüdükçe belirginleşiyor hatta . Çoğu kişi yaşıyor .
Canım benim de sadece bel ağrım vardı, hiç olumsuz düşünme.Olmaması için Bir sebep yokBugüne kadar iyiydim aslında ama bugün bir umutsuzluk çöktü niyese. Geçmişteki pozitiflerimde bariz belirtilerim vardı. Mide ekşimesi ,hazımsızlık ,ateş basmasi vs. Şu an sadece bel ağrım var transfer olduğum günden beri . İlaçlardan olabilir o da bir fikrim yok. Bel ağrısı normal korkma . Yürüdükçe belirginleşiyor hatta . Çoğu kişi yaşıyor .
Umuyorum ki öyle olur . Evde kaset test yapmadım moralim bozulmasın die . Yarın kan veririm sabahtan . Kasıklarımda falan ciddi bir ağrı ,sizi yok . Negatif görürsem sasirmam sanirim ama elbette üzülürüm. Hayırlısı artıkCanım benim de sadece bel ağrım vardı, hiç olumsuz düşünme.Olmaması için Bir sebep yok
Olabilir aslında bacaklarımda çok ağrıyor, huzursuz gibiMagnezyum eksikliği başlamış olabilir mi? 16. Haftalara gelmiş miydiniz bilmiyorum ama magnezyum eksikliğinde de ağrılar olabiliyor.