Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gördüm tabloyu ama bence kişiye göre bu değerler değişiklik gösterebilir.Pgt li bir embriyo haftanız da gayet ilerledi, 2 haftaya daha iyi olacağını düşünüyorum ben

Ya evet o tabloya herkesin bakıp karamsarlığa kapılmasını istemem asla. Orada crl ve kese değerleri de biraz önden gibi geldi bana. Türk ırkı için bunlar belki biraz daha küçüktür. Başka birkaç tabloda baktım, kalp atışları daha küçük tutulmuş mesela. Benim takıldığım nokta artış hızı az gibi geldi. Yada belki bu kendini güncellemeyen doktor kalp atışını bana yanlış söyledi, verdiği usg resminde yazmıyor. Yada ben yanlış anladım

Benim de geçmişte erken dönemde kayıplarım var o yüzden anlıyorum Allah herkese önce pozitifi sonra da sağlıklı bir dokuz ay nasip etsin

Kızlar değer 23e düşmüş hastaneden aradılar biyokimyasal gebelik ilaçları kesin dediler kısmet değilmiş benim olmadı.. Umarım hepinizin süreci güzel ilerler

Geçmiş olsun Hakkında hayırlısı olsun. Pgt li olup da böyle olması üzücü ve şaşırtıcı. Rahimde yada genetik bir rahatsızlık varmıydı?

Bencede bi sıkıntı olsa ayda 1 demezlerdi bizim kayıplarımız olduğu için fazla araştırıyoruz bence bende öleyim karnım ağrıyor kanama vs ama bencede en kısa zamanda doktora başla herşeyi tek kişi takip etsin hatta riskli gebelik uzmanı bul bence ben iki doktorla devam etmeye planlıyorum sen hangi şehirde yaşıyorsun

Merhabalar kızlar embriyoskop ücreti paket içerisinde değil mi ayrı istediler herkese mi yapılıyor bu işlem bide yakın zamanda işlem yapmış dondurma ücreti veren varmı ne kadar ödeme yapmışlar acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Hiç kafanızı bulandırmayın , gebeliğin keyfini çıkarın.2 haftaya iyi bir doktora gidersiniz ki bence herşey çok normalZaten biz ne kadar stres yapsakta olcak olan oluyor.

Bence moralini bozma bizim gibi kayıp yaşayanlar hep tedirgin olup bişeyleri araştırdıkça başka şeylere takıyoruz rahat olmaya çalış streste iyi değil sonuçta genel olarak bir sorun görünmüyorsa kalp atış hızı da düzelir inşallah

Reactions: sbf
Embriyoskop ücreti nedir bilmiyorum . Bizden alınmadı onu biliyorum . Benim pgtden gelen iki adet embriyom vardı . Birini transfer ettiler kalan için de 485 dolar dondurma ücreti alındı .

Embriyoskop için ödeme yapmadım sizden ücret mi talep ettiler.Benim bir tane embriyo kalmıştı 9 bin küsur verdik 5 yıllık dondurma 480 dolar ama ben eski hasta olduğum iicn öyleymiş, şu an fiyat 500 doların daha üstünde tam net bilmiyorum

Ewet canım 55 Eu embriyoskop ücretiymiş ayrı alınıyor dendi bende şaşırdım bu konuda fikri olan varmı diye bana Özel bişey olamaz herhalde yumurta toplamadan sonra uygulanıyor

Embriyoskop ücreti nedir bilmiyorum . Bizden alınmadı onu biliyorum . Benim pgtden gelen iki adet embriyom vardı . Birini transfer ettiler kalan için de 485 dolar dondurma ücreti alındı .
Bende şaşırdım transfer olduğun zaman dondurma ücretiyle beraber embriyoskop ücreti istendi ama bakıyorum burda veren yok galiba dondurma ücret bir yıllık mı verdiniz acaba yoksa 5 mi

Ewet canım 55 Eu embriyoskop ücretiymiş ayrı alınıyor dendi bende şaşırdım bu konuda fikri olan varmı diye bana Özel bişey olamaz herhalde yumurta toplamadan sonra uygulanıyor

Verdikleri fiyat listesinde ayrı olarak fiyatlanmıştı, bana da ilk tedavide teklif etmişlerdi, sonrakilerde sormadılar bile. Pgt yapılacağı için bana anlamsız gelmişti. Pgt yapılmayacaksa ve çok sayıda embriyonuz 5. Güne gelebiliyorsa, yaş 30 ve altıysa bence mantıklı.

Bende şaşırdım transfer olduğun zaman dondurma ücretiyle beraber embriyoskop ücreti istendi ama bakıyorum burda veren yok galiba dondurma ücret bir yıllık mı verdiniz acaba yoksa 5 mi
Ne kadar ödediniz ? Meraktan soruyorum .
Dondurma ücreti 5 yıllık evet . Siz transfer oldunuz dün değil mi ? Hayırlısı olsun inşallah.

Merhabalar,
Öncelikle hepinize bol şans diliyorum. Yeni üye oldum. Benim de 4 Mayıs'ta transferim olmuştu ama malesef değerlerim olumlu yönde artmadı. 9.gün 90 11.gün 143 13.gün 153 doktor ilaçları bırakmamı söyledi. Dış gebelik değildir inşallah. İlaçları bırakınca değer düşmeye başlar mı dersiniz

Nerelerdesini, nasıl oldunuz merak ettim sizi, herşey yolunda mı?
Merhaba, çok teşekkür ederim. Ben mide bulantıları tansiyon düşmesi ve birazda psikolojik buhranlarla savaştığım için çok giremedim, girsemde yazamadım. En son 10 gün önce kontrole gitmiştim yarın tekrar kontrolüm var. 10 gündür raporluydum yarın bitiyor rapor ama tekrar isteyeceğim çalılabilecek gibi değilim çünkü. En yüksek tansiyon değeri 8/4 7/4 falan çıkıyo ve sürekli sersem gibiyim. Bulantılar için prilam kullanıyorum geceleri yatmadan önce ama çok etki ettiğini söyleyemem. Böyle işte.
Siz nasılsınız?

Çok embriyonuz mu vardı, ondan mı istediler acaba.Yoksa yeni Bir uygulama mı
Yok hayır embriyo sayısıyla alakasız bir durum labaratuvar ortamında uygulanan bir işlemmiş bende anlamadım ama yazan herkese teşekkür ederim bilgi almış oldum sanırım buna yönelik ödeme yapan yok bende ona göre itiraz ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…