Gördüm tabloyu ama bence kişiye göre bu değerler değişiklik gösterebilir.Pgt li bir embriyo haftanız da gayet ilerledi, 2 haftaya daha iyi olacağını düşünüyorum ben
Benim de geçmişte erken dönemde kayıplarım var o yüzden anlıyorum
Kızlar değer 23e düşmüş hastaneden aradılar biyokimyasal gebelik ilaçları kesin dediler kısmet değilmiş benim olmadı.. Umarım hepinizin süreci güzel ilerler
Çok geçmiş olsunKızlar değer 23e düşmüş hastaneden aradılar biyokimyasal gebelik ilaçları kesin dediler kısmet değilmiş benim olmadı.. Umarım hepinizin süreci güzel ilerler
Bencede bi sıkıntı olsa ayda 1 demezlerdi bizim kayıplarımız olduğu için fazla araştırıyoruz bence bende öleyim karnım ağrıyor kanama vs ama bencede en kısa zamanda doktora başla herşeyi tek kişi takip etsin hatta riskli gebelik uzmanı bul bence ben iki doktorla devam etmeye planlıyorum sen hangi şehirde yaşıyorsunBiraz moralim bozuk. Kalp atışı 9 gün önce 146 diyen doktor şimdi 152 ölçtü. Artış 9 gün için çok düşük. Gelişim geriliği mi başladı, yine mi düşük yine mi kürtaj, moralim bozuldu. 152 normal sınırlarda biliyorum ama 160-175 aralığında olması gerekiyordu. İlk 9 haftalık muayenelerinizde kalp atış hızlarınızda ilerleme ne tespit edilmişti kızlar?
Hiç kafanızı bulandırmayın , gebeliğin keyfini çıkarın.2 haftaya iyi bir doktora gidersiniz ki bence herşey çok normalYa evet o tabloya herkesin bakıp karamsarlığa kapılmasını istemem asla. Orada crl ve kese değerleri de biraz önden gibi geldi bana. Türk ırkı için bunlar belki biraz daha küçüktür. Başka birkaç tabloda baktım, kalp atışları daha küçük tutulmuş mesela. Benim takıldığım nokta artış hızı az gibi geldi. Yada belki bu kendini güncellemeyen doktor kalp atışını bana yanlış söyledi, verdiği usg resminde yazmıyor. Yada ben yanlış anladım
Bence moralini bozma bizim gibi kayıp yaşayanlar hep tedirgin olup bişeyleri araştırdıkça başka şeylere takıyoruz rahat olmaya çalış streste iyi değil sonuçta genel olarak bir sorun görünmüyorsa kalp atış hızı da düzelir inşallahBiraz moralim bozuk. Kalp atışı 9 gün önce 146 diyen doktor şimdi 152 ölçtü. Artış 9 gün için çok düşük. Gelişim geriliği mi başladı, yine mi düşük yine mi kürtaj, moralim bozuldu. 152 normal sınırlarda biliyorum ama 160-175 aralığında olması gerekiyordu. İlk 9 haftalık muayenelerinizde kalp atış hızlarınızda ilerleme ne tespit edilmişti kızlar?
Embriyoskop ücreti nedir bilmiyorum . Bizden alınmadı onu biliyorum . Benim pgtden gelen iki adet embriyom vardı . Birini transfer ettiler kalan için de 485 dolar dondurma ücreti alındı .Merhabalar kızlar embriyoskop ücreti paket içerisinde değil mi ayrı istediler herkese mi yapılıyor bu işlem bide yakın zamanda işlem yapmış dondurma ücreti veren varmı ne kadar ödeme yapmışlar acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Embriyoskop için ödeme yapmadım sizden ücret mi talep ettiler.Benim bir tane embriyo kalmıştı 9 bin küsur verdik 5 yıllık dondurma 480 dolar ama ben eski hasta olduğum iicn öyleymiş, şu an fiyat 500 doların daha üstünde tam net bilmiyorumMerhabalar kızlar embriyoskop ücreti paket içerisinde değil mi ayrı istediler herkese mi yapılıyor bu işlem bide yakın zamanda işlem yapmış dondurma ücreti veren varmı ne kadar ödeme yapmışlar acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende şaşırdım transfer olduğun zaman dondurma ücretiyle beraber embriyoskop ücreti istendi ama bakıyorum burda veren yok galiba dondurma ücret bir yıllık mı verdiniz acaba yoksa 5 miEmbriyoskop ücreti nedir bilmiyorum . Bizden alınmadı onu biliyorum . Benim pgtden gelen iki adet embriyom vardı . Birini transfer ettiler kalan için de 485 dolar dondurma ücreti alındı .
Çok embriyonuz mu vardı, ondan mı istediler acaba.Yoksa yeni Bir uygulama mıEwet canım 55 Eu embriyoskop ücretiymiş ayrı alınıyor dendi bende şaşırdım bu konuda fikri olan varmı diye bana Özel bişey olamaz herhalde yumurta toplamadan sonra uygulanıyor
Ewet canım 55 Eu embriyoskop ücretiymiş ayrı alınıyor dendi bende şaşırdım bu konuda fikri olan varmı diye bana Özel bişey olamaz herhalde yumurta toplamadan sonra uygulanıyor
Merhabalar kızlar embriyoskop ücreti paket içerisinde değil mi ayrı istediler herkese mi yapılıyor bu işlem bide yakın zamanda işlem yapmış dondurma ücreti veren varmı ne kadar ödeme yapmışlar acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Ne kadar ödediniz ? Meraktan soruyorum .Bende şaşırdım transfer olduğun zaman dondurma ücretiyle beraber embriyoskop ücreti istendi ama bakıyorum burda veren yok galiba dondurma ücret bir yıllık mı verdiniz acaba yoksa 5 mi
5 yıllık 485 dolar sanıtım sanırım 3 embriyo içinBende şaşırdım transfer olduğun zaman dondurma ücretiyle beraber embriyoskop ücreti istendi ama bakıyorum burda veren yok galiba dondurma ücret bir yıllık mı verdiniz acaba yoksa 5 mi
Merhaba, çok teşekkür ederim. Ben mide bulantıları tansiyon düşmesi ve birazda psikolojik buhranlarla savaştığım için çok giremedim, girsemde yazamadım. En son 10 gün önce kontrole gitmiştim yarın tekrar kontrolüm var. 10 gündür raporluydum yarın bitiyor rapor ama tekrar isteyeceğim çalılabilecek gibi değilim çünkü. En yüksek tansiyon değeri 8/4 7/4 falan çıkıyo ve sürekli sersem gibiyim. Bulantılar için prilam kullanıyorum geceleri yatmadan önce ama çok etki ettiğini söyleyemem. Böyle işte.Nerelerdesini, nasıl oldunuz merak ettim sizi, herşey yolunda mı?
Bakalım yarın transferim var hayırlısıyla sorucam bu söylediğiniz rakamı yıllık diye biliyorum umarım dediğiniz gibidir5 yıllık 485 dolar sanıtım sanırım 3 embriyo için
Yok hayır embriyo sayısıyla alakasız bir durum labaratuvar ortamında uygulanan bir işlemmiş bende anlamadım ama yazan herkese teşekkür ederim bilgi almış oldum sanırım buna yönelik ödeme yapan yok bende ona göre itiraz ederimÇok embriyonuz mu vardı, ondan mı istediler acaba.Yoksa yeni Bir uygulama mı