- 29 Nisan 2023
- 134
- 74
- 27
Benimde daha önce gebelik kaybım olduğu için genetige gönderildi zaten bu neyin nesidir anlamış değilim benim söylenilen den anladığım herkese yapılıyor yumurta toplandıktan sonra labaratuvar ortamında uygulanıyormuşVerdikleri fiyat listesinde ayrı olarak fiyatlanmıştı, bana da ilk tedavide teklif etmişlerdi, sonrakilerde sormadılar bile. Pgt yapılacağı için bana anlamsız gelmişti. Pgt yapılmayacaksa ve çok sayıda embriyonuz 5. Güne gelebiliyorsa, yaş 30 ve altıysa bence mantıklı.
Yok canım yarın inşallah daha dondurma ücreti vermedik transferden sonra vericez ne kadar vericez bende bilmiyorum inanki burdan bilgi almak istedim sadece 485 dolar olduğunu biliyordum ama yıllık mı 5 yıl mı belli olsun yazarım inşallahNe kadar ödediniz ? Meraktan soruyorum .
Dondurma ücreti 5 yıllık evet . Siz transfer oldunuz dün değil mi ? Hayırlısı olsun inşallah.
Merhabalar gayet güzel bir rakamla öğrenmişsiniz aslında ama sonrası iki kat artış olmamış sanırım kimyasal gebelik deniliyor siz yinede tekrardan tahlil verin değerlerinizde bir değişiklik olmuş mu diye ona göre hastaneyle yine iletişime geçersiniz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerin de inşallahMerhabalar,
Öncelikle hepinize bol şans diliyorum. Yeni üye oldum. Benim de 4 Mayıs'ta transferim olmuştu ama malesef değerlerim olumlu yönde artmadı. 9.gün 90 11.gün 143 13.gün 153 doktor ilaçları bırakmamı söyledi. Dış gebelik değildir inşallah. İlaçları bırakınca değer düşmeye başlar mı dersiniz
Benim de değer artmadı dün kimyasal gebelik ilaçları bırakın dediler sizi doktor aradı mı pgt yaptırmış mıydınızMerhabalar,
Öncelikle hepinize bol şans diliyorum. Yeni üye oldum. Benim de 4 Mayıs'ta transferim olmuştu ama malesef değerlerim olumlu yönde artmadı. 9.gün 90 11.gün 143 13.gün 153 doktor ilaçları bırakmamı söyledi. Dış gebelik değildir inşallah. İlaçları bırakınca değer düşmeye başlar mı dersiniz
Embriyoskopu bize de ayrı çıkardılar fiyatlandırmada biz de anlam veremedik ama ödedikMerhabalar kızlar embriyoskop ücreti paket içerisinde değil mi ayrı istediler herkese mi yapılıyor bu işlem bide yakın zamanda işlem yapmış dondurma ücreti veren varmı ne kadar ödeme yapmışlar acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet Aysu hanım aradı akşam ilaçları bıraktım hemen.. tabii pgt yapılmıştı 6ab kalite embriyoydu. Başka dondurulmuşum da kalmadı. Moral olarak çöküyor insan ama vardır bir hayır herhaldeBenim de değer artmadı dün kimyasal gebelik ilaçları bırakın dediler sizi doktor aradı mı pgt yaptırmış mıydınız
Cuma günü ultrason randevusu verdiler sorun var mı diye bakacaklar sanırım. İnanın artık hiç tahlil veresim de kalmadı. Zor bir süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Merhabalar gayet güzel bir rakamla öğrenmişsiniz aslında ama sonrası iki kat artış olmamış sanırım kimyasal gebelik deniliyor siz yinede tekrardan tahlil verin değerlerinizde bir değişiklik olmuş mu diye ona göre hastaneyle yine iletişime geçersiniz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerin de inşallah
Tamam ,çok pardon öyleyse . Şimdiden bol şanslarYok canım yarın inşallah daha dondurma ücreti vermedik transferden sonra vericez ne kadar vericez bende bilmiyorum inanki burdan bilgi almak istedim sadece 485 dolar olduğunu biliyordum ama yıllık mı 5 yıl mı belli olsun yazarım inşallah
Yaa kötü olmuş sizi bayağı etkilemiş, Bnmde bulantım var ama çok kötü değilim. Sık sık az az bir şeyler atıştırmaya çalışın aç kalınca bulantı daha çok oluyor çünkü, tansiyon niye düşüyormuş bu kadar doktorunuz ne dedi?Merhaba, çok teşekkür ederim. Ben mide bulantıları tansiyon düşmesi ve birazda psikolojik buhranlarla savaştığım için çok giremedim, girsemde yazamadım. En son 10 gün önce kontrole gitmiştim yarın tekrar kontrolüm var. 10 gündür raporluydum yarın bitiyor rapor ama tekrar isteyeceğim çalılabilecek gibi değilim çünkü. En yüksek tansiyon değeri 8/4 7/4 falan çıkıyo ve sürekli sersem gibiyim. Bulantılar için prilam kullanıyorum geceleri yatmadan önce ama çok etki ettiğini söyleyemem. Böyle işte.
Siz nasılsınız?
Benim normal tansiyonumda düşük. İlk gebeliğimde de bulantı zamanları aşırı düşüş yaşadım. Genel olarak beslenememe su içememe bide gebelik etkisiyle oluyormuş düşüklük. Düşmesi sizi rahatsız ediyo biliyorum ama biz doktorlar için düşmesi korkutucu değil yükselmesi sıkıntı dediYaa kötü olmuş sizi bayağı etkilemiş, Bnmde bulantım var ama çok kötü değilim. Sık sık az az bir şeyler atıştırmaya çalışın aç kalınca bulantı daha çok oluyor çünkü, tansiyon niye düşüyormuş bu kadar doktorunuz ne dedi?
Aslında ilk değeriniz çok güzelmiş, inşallah kimyasal gebeliktir dış gebelik olmasında.Embriyonuz pgt li miydi?Geriye dondurulmuş embriyonuz varsa herşey çok daha kolay olur, çok geçmiş olsunMerhabalar,
Benim maceram 4 yıl önce başladı pgt li üç kaliteli embriyom vardı ilki tuttu bir oğlum var 3 yaşında. ama diğer ikisi malesef tutmadı hem de hiç bir sorun yokken.. ikincisi kimyasal sonuçlandı umarım bu da öyle olur, dış gebelik olacak diye korkuyorum ben de.. öyle sınıyorki hayat bizi çok teşekkür ederim, inşallah sizinki sımsıkı tutunurAslında ilk değeriniz çok güzelmiş, inşallah kimyasal gebeliktir dış gebelik olmasında.Embriyonuz pgt li miydi?Geriye dondurulmuş embriyonuz varsa herşey çok daha kolay olur, çok geçmiş olsun
İnşallah çok teşekkür ederim, malesef pgt nin de kesin garantisi yok .Bir evladınız varmış, ona sarılın Rabbim inşallah kardeş de nasip ederBenim maceram 4 yıl önce başladı pgt li üç kaliteli embriyom vardı ilki tuttu bir oğlum var 3 yaşında. ama diğer ikisi malesef tutmadı hem de hiç bir sorun yokken.. ikincisi kimyasal sonuçlandı umarım bu da öyle olur, dış gebelik olacak diye korkuyorum ben de.. öyle sınıyorki hayat bizi çok teşekkür ederim, inşallah sizinki sımsıkı tutunur
Bencede bi sıkıntı olsa ayda 1 demezlerdi bizim kayıplarımız olduğu için fazla araştırıyoruz bence bende öleyim karnım ağrıyor kanama vs ama bencede en kısa zamanda doktora başla herşeyi tek kişi takip etsin hatta riskli gebelik uzmanı bul bence ben iki doktorla devam etmeye planlıyorum sen hangi şehirde yaşıyorsun
Bende aynı şekilde anlam veremedim bu arada baktım embriyoskop yani mikroskobik kameralarla embriyonun gelişimi dışarıdan takip ediliyor denmiş e bu zaten olması gereken bir işlem değilmi paket içerisinde olması gerekiyorEmbriyoskop ücretini ben ödemiştim ve hiç anlam verememiştim buarada
Embriyoskopu bize de ayrı çıkardılar fiyatlandırmada biz de anlam veremedik ama ödedik
Teşekkürler canım senin nasıl gidiyor ne zaman test yapmayı düşünüyorsunTamam ,çok pardon öyleyse . Şimdiden bol şanslar5 yıllık 485 dolar verdik biz yani o şekilde söylenmiş eşime .
Evet , dün bugün basit yemek yapmaya başladım :) Bu akşam da karşıya annemlere gitmeyi planlıyorum hatta . Hergun de 20 25 dk kadar çıktım evden . Yine de sıkıcı geçiyor aslında . Bu arada geçen sefer pozitifi gördüğümde belirtim çoktu die hatirliyorum . Kısmet açıkçası bilemiyorum
Teşekkürler canım senin nasıl gidiyor ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Kan testi dışında test yapmam :)) Daha önce negatif olup kanda yüksek çıkan deneyimlerim var çünkü
Sen nasılsın ?
belirtilere hiç takılma canım iki transferimde de sadece regli belirtisi yaşadım hatta ikinci transferimin 7. Gününden 9. Güne kadar baya pembe renkli kanamalarım oldu kesin regli olcam dedim. Onun dışında ne bi ağrı ne bi iğne batması vs hiçbir şey olmadı. Ne zamandır test tarihin?Evet , dün bugün basit yemek yapmaya başladım :) Bu akşam da karşıya annemlere gitmeyi planlıyorum hatta . Hergun de 20 25 dk kadar çıktım evden . Yine de sıkıcı geçiyor aslında . Bu arada geçen sefer pozitifi gördüğümde belirtim çoktu die hatirliyorum . Kısmet açıkçası bilemiyorum
Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ?