Amiinn inşallah çok teşekkür ederimİhşallah senden de bgn çok güzel bir haber alırız Allahım yardımcın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiinn inşallah çok teşekkür ederimİhşallah senden de bgn çok güzel bir haber alırız Allahım yardımcın olsun
Değerim çok düşük 24 çıktı ne yazık kiİhşallah senden de bgn çok güzel bir haber alırız Allahım yardımcın olsun
Düşük değerle başlayıp, SONRASINDA yükselişe geçip sağlıklı gebeliği devam eden çok kişi okudum ben burda.O yüzden ikinci sonuç önemli.Pgt li embriyo muydu?Amiinn inşallah çok teşekkür ederim
Düşük değer diye birşey yok aslında önemli olan artış olması . Ben 8 le başlayan sağlıklı doğum yapan kadınlar tanıyorum. O yüzden umutsuz olmayin sakin .Değerim çok düşük 24 çıktı ne yazık ki
Pgtli 5. Gün 5aa kalite inşallah artış olurDüşük değerle başlayıp, SONRASINDA yükselişe geçip sağlıklı gebeliği devam eden çok kişi okudum ben burda.O yüzden ikinci sonuç önemli.Pgt li embriyo muydu?
Pgtli 5. Gün 5aa kalite inşallah artışDüşük değerle başlayıp, SONRASINDA yükselişe geçip sağlıklı gebeliği devam eden çok kişi okudum ben burda.O yüzden ikinci sonuç önemli.Pgt li embriyo muydu?
Bende hemen kadınlar kulübünden okudum benim gibi değeri düşük olup artanlar var inşallah 2 gün sonra artarDüşük değer diye birşey yok aslında önemli olan artış olması . Ben 8 le başlayan sağlıklı doğum yapan kadınlar tanıyorum. O yüzden umutsuz olmayin sakin .
Olacak inşallah, bizim merkez biraz erken istiyor testi o yüzden ne olacağı belli olmazPgtli 5. Gün 5aa kalite inşallah artış olur
Cok geçmiş olsun yaa ...Kızlar transferden sonra başıma gelmeyen kalmadı.Zona çıktı bende, geçen bacağımda birşeyler çıkmıştı ama önemsemedim bir süre ağrıdı acıdı, belimde çıkmış birde .Doktor zona dedi , bağışıklık düştüğü için veya stresten oluyormuş.Krem verdi, bir kaç doktordan da onay aldım gebelikte kullanılıyormuş .
Sanırım lezyonların iyilesemesi 1 haftayı bulacak.İnsallah çoğalmazlarCok geçmiş olsun yaa ...
İnşallah kısa sürede geçer . Birşey dediler mi süresi ile ilgili ?
Krem başlamışsın ya cogalmazlar inşallah Stres yapmamaya çalışSanırım lezyonların iyilesemesi 1 haftayı bulacak.İnsallah çoğalmazlar
İnşallah çok teşekkür ederim Senin nasıl gidiyor, vakit geçmek bilmiyor değil miKrem başlamışsın ya cogalmazlar inşallah Stres yapmamaya çalış
Herşey çok güzel olucak ,inanıyorum benİnşallah çok teşekkür ederim Senin nasıl gidiyor, vakit geçmek bilmiyor değil mi
Çok geçmiş olsun canım daha da stres yapma geçer inşallahKızlar transferden sonra başıma gelmeyen kalmadı.Zona çıktı bende, geçen bacağımda birşeyler çıkmıştı ama önemsemedim bir süre ağrıdı acıdı, belimde çıkmış birde .Doktor zona dedi , bağışıklık düştüğü için veya stresten oluyormuş.Krem verdi, bir kaç doktordan da onay aldım gebelikte kullanılıyormuş .
İnşallah canım, aslında pek stres yapmadım ama bilemedim ya üst üste hem boğaz enfeksiyonu hem bu biraz strese soktu ister istemezÇok geçmiş olsun canım daha da stres yapma geçer inşallah
İyi olmuş iyi , bende 2 Güne ayaklandım resmen , yatarsak hep aklımız orada oluyor.Mesela bana çalışmak çok iyi gelmişti sende artık eski hayatına dönersin bir iki güne . Güzel haberler vereceksin inşallahHerşey çok güzel olucak ,inanıyorum ben
Bütün gün evdeydim valla aksam eşim işten geldi bu ne böle hasta gbi dedi . Zorla dışarı çıkarıldım İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum . Çok kısa yürüyüp eve geçeriz artik
Evet aklım hep orada oldu mu olmadı mı modunda :) bu da iyi birşey değil aslındaİyi olmuş iyi , bende 2 Güne ayaklandım resmen , yatarsak hep aklımız orada oluyor.Mesela bana çalışmak çok iyi gelmişti sende artık eski hayatına dönersin bir iki güne . Güzel haberler vereceksin inşallah
Pgtli 5. Gün 5aa kalite inşallah artış olur
İhşallah yükselecek moralini yüksek tut. Biliyorum zor ama bende devamlı aklım kalp atışında bi duysam rahhatlıcam taaa 1 hazirana randevu verdilerDeğerim çok düşük 24 çıktı ne yazık ki