Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim e2 180 küsürlerde lh 10 du bir gün daha beklettiler canım yumurta büyüklüğüde 17 mm di o gün
Benim de yumurta buyuklugum 16 imiş bugün yarın yine çağırdılar . Hemşire telefonda yarın çatlatma iğnesi verebilirler dedi . Çatlatma iğnesinden hemen sonra mı transfer oluyor ?

Tatilden yeni geldik yerleşemeden transfer olmaz umarım kaygım bu aslında 🤷

Benim de yumurta buyuklugum 16 imiş bugün yarın yine çağırdılar . Hemşire telefonda yarın çatlatma iğnesi verebilirler dedi . Çatlatma iğnesinden hemen sonra mı transfer oluyor ?

Tatilden yeni geldik yerleşemeden transfer olmaz umarım kaygım bu aslında 🤷
Yok canım yarın çatlatma iğnesi olursan tam 6 gün sonra transfer olacaksın.

Kizlar bugün kontrolüm vardı . Doğal siklusta 11.gundeyim . Kan verdim e2 408 lh 10,2 çıktı . Bu demek oluyor ki erken mi transfer olucam ? Yumurta büyüklüğü ortalama demişti oysa ki 🤷
Benimde 11. Gün e2 359 lh 20 rahim 12 mm folikül 13 mm idi. O akşm 20.00’da ovitrelle vurulup 17. Gün transfer olmuştum. Gönül hoca erken yumurtlamışsın bu ay dedi.
Kendimi tavuk gibi hissettim o öyle diyince 🫢

Benimde 11. Gün e2 359 lh 20 rahim 12 mm folikül 13 mm idi. O akşm 20.00’da ovitrelle vurulup 17. Gün transfer olmuştum. Gönül hoca erken yumurtlamışsın bu ay dedi.
Kendimi tavuk gibi hissettim o öyle diyince 🫢
Hahha zaten tavuktan halliceyiz 😂
Esim vuruyordu benim iğneleri hep . Ben hiç iğne yapmadım inşallah bana saat 8 demezler 🤷

Sen bir doktoru mu arasan acaba ? Acile gidersen belki sadece sıvı serum yaparlar ya da birşey onerirse memorialdeki doktorlar gider onu yaptirirsin .
Doktora ulaşabileceğimi hiç sanmıyorum zaten belli bir doktorum da yok sürekli değişti 🙄 HEMŞİRE hattı parol ya da Minoset kullabilirsiniz yazmış ama parol pek fayda etmiyor.benim boğazım çok kötü, ya tonsillit ya da farenjit pek anlayamadım.

Doktora ulaşabileceğimi hiç sanmıyorum zaten belli bir doktorum da yok sürekli değişti 🙄 HEMŞİRE hattı parol ya da Minoset kullabilirsiniz yazmış ama parol pek fayda etmiyor.benim boğazım çok kötü, ya tonsillit ya da farenjit pek anlayamadım.
Himmm bence yine de ara sen en son kim ilgilendiyse en azından bir fikir verirler . Şu an açmasa da gün içinde döner. Yani dönmesi lazım .

X