- 15 Ağustos 2022
- 243
- 139
- 36
İnşallah korkulacak birsey yoktur canım, Saliya kadar sen kendini stres e sokmamaya çalış, ilaçlarını bırakma. Kalp atışı ilk kez duyuyorum mantıken de Yücel beyin dediği hiç mantıklı gelmedi . İkiz, ucuz gebelikte bile kalp atışları karışmaz iken anne kalp atisi olması ve farklı yerler olması mantıken tatmin etmedi . Sen yine de ne olursa olsun kendini üzme. Rabbim büyük bence beklemekte fayda var . Değerlerin de gayet güzel yükselmiş. İnşallah bir problem çıkmaz dua ile ... hafta olarak geri kalabiliyorlar benim de bir tanesi diğerine göre 1 hafta geriden geliyor kontrol doktorum inşallah birsey olmaz ama yine de siz hazırlıklı olun dedi . Çarşamba günü memorial ile görüştüm gayet normal olabiliyor geriden gelebiliyor dediler . Onun için herkes farklı konuşuyor, inşallah Rabbım e emanetizEvet pgt li ydi canım.. geçen hafta yücel hoca da duymadık diğer Dr da duyduk ama bugün yücel hocaya sordum duyduk diye senin kalp atışındir büyük ihtimal dedi. Kesenin üzerinde bir bölge kanlı dedi yücel hoca.. hayatta herşey insanlar için bizde yaşayarak öğreniyoruz herşeyin hayırlısı bakalım