Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet pgt li ydi canım.. geçen hafta yücel hoca da duymadık diğer Dr da duyduk ama bugün yücel hocaya sordum duyduk diye senin kalp atışındir büyük ihtimal dedi. Kesenin üzerinde bir bölge kanlı dedi yücel hoca.. hayatta herşey insanlar için bizde yaşayarak öğreniyoruz 🤷🏼 herşeyin hayırlısı bakalım 🙏
İnşallah korkulacak birsey yoktur canım, Saliya kadar sen kendini stres e sokmamaya çalış, ilaçlarını bırakma. Kalp atışı ilk kez duyuyorum mantıken de Yücel beyin dediği hiç mantıklı gelmedi . İkiz, ucuz gebelikte bile kalp atışları karışmaz iken anne kalp atisi olması ve farklı yerler olması mantıken tatmin etmedi . Sen yine de ne olursa olsun kendini üzme. Rabbim büyük bence beklemekte fayda var . Değerlerin de gayet güzel yükselmiş. İnşallah bir problem çıkmaz 🤲 dua ile ... hafta olarak geri kalabiliyorlar benim de bir tanesi diğerine göre 1 hafta geriden geliyor kontrol doktorum inşallah birsey olmaz ama yine de siz hazırlıklı olun dedi . Çarşamba günü memorial ile görüştüm gayet normal olabiliyor geriden gelebiliyor dediler . Onun için herkes farklı konuşuyor, inşallah Rabbım e emanetiz

İnşallah umarım öyledir 🙏Bende prednolden dolayı diye düşünmüştüm.Peki parol içebilir mıyım bir zararı var mı biliyor musunuz?
Parol günde 4 taneye kadar icebilirsiniz baktınız 1 parol size iyi gelmeyecek endol de kullanabiliyoruz. Bana doktor migrenim var diye ilk önce parol dedi parol etki etmeyecek ise 1 endol dedi

Parol günde 4 taneye kadar icebilirsiniz baktınız 1 parol size iyi gelmeyecek endol de kullanabiliyoruz. Bana doktor migrenim var diye ilk önce parol dedi parol etki etmeyecek ise 1 endol dedi
Canım gündüz bir tane içtim ama ateşim çıktı tekrar şu an baya var .Tekrar içsem mi bu ateş embriyo ya zarar verir mi 🥺

Transfer sonrası ne kadar süre odada yattınız sürgüye mi tuvalete mi idrarınızı yaptınız kızlar evde yattınızmı
Ben 15 dakika aşağıda kaldım gayet idi idim ama odaya çıkınca sıkıştım 25. Dakika da sürgüye yaptım bence heyecandan oldu. Oda da 1 saat kaldım. 10 dakikalık mesafede bir hotelde kalıp o gece ful yattım. Ertesi gün 12 gibi hotel den çıkış yapıp evimize döndük. Evde de 2,3 gün yattım sayılır, ev için de gezdim çünkü benim gaz sancım vardı.

Canım gündüz bir tane içtim ama ateşim çıktı tekrar şu an baya var .Tekrar içsem mi bu ateş embriyo ya zarar verir mi 🥺
İçebilirsiniz parol u bir zarar i yok ateş inize dikkat edin . Başınıza limon surun varsa mentol. bana çok iyi gelmişti ateşimi almıştı . Kızım da bana memorial dqki dr 5 parol a kadar kullanabilirsin demişti . Şimdiki takip doktorum 4 dedi ama endol de yazdı. Hastane ye de gitseniz parol serum yapıyorlar parol serum de 2 adet parol a denk mis

İçebilirsiniz parol u bir zarar i yok ateş inize dikkat edin . Başınıza limon surun varsa mentol. bana çok iyi gelmişti ateşimi almıştı . Kızım da bana memorial dqki dr 5 parol a kadar kullanabilirsin demişti . Şimdiki takip doktorum 4 dedi ama endol de yazdı. Hastane ye de gitseniz parol serum yapıyorlar parol serum de 2 adet parol a denk mis
Eğer geçmezse sabaha gideyim artık acile.Nasil transferden sonraya denk geldi ben anlam veremedim, kaç zamandır hastalanmıyordum .🙄

Çok geçmiş olsun canım. Parolun bir zararı olmadığını söylemişlerdi bana . Günde 4 taneye kadar da izin vermislerdi.
Sağol canım gittikçe ateşim arttı, ılık duşa girdim , tarhana çorbası yaptım hemen arkasından da bir parol içtim uyuyacağım inşallah Sabaha birşey kalmaz yoksa acile gideceğim

Ben doktor değilim fakat ekmek yiyorsanız içindeki şeker miktarı da açıktırir. Yani bende öle oluyor . Sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta ,peynir ( mümkünse keçi ) çeyrek avakado ya da iki üç ceviz içi ve zeytin yiyin . Doymazsaniz iki küçük haşlanmış yumurta yiyin . He bir de yeşillik ister salata yapın ister öle yıkayın yiyin . Lifli gıdalar da şekeri dengeler .Öğünlerde de rafine şeker ve karbonhidrat tüketmeyin yine de acikiyorsaniz doktorunuza danışın .
Yumurta yiyemiyorum midem bulanıyor çoğu şey midemi bulandırıyor, hem bu sebepten hemde şeker içerikli şeyleri çıkarınca yiyecek bir şey kalmıyor. Arada kızarmış tam buğday ekmek yemek iyi geliyor tabi çok iyi değil biliyorum, öğün sayım o kadar çok ki en son yememek için erkenden yatıyorum

Anne ile bebem kalp atışı karışmaz bu yorum bana da mantıklı gelmedi, zaten bebeği ultrason da gösterince siz bile görebilirsiniz çok belirgin bir kalp atışı oluyor gözle görünüyor yani, biraz geriden geliyor olabilir endişe etmeyin, beta değeriniz çok iyi çıkmış pazartesi yaptırdığınızda iki kat artış olmayabilir bu da normal çünkü ilk zamanki gibi hızlı artış olmuyor o haftalarda

Yumurta yiyemiyorum midem bulanıyor çoğu şey midemi bulandırıyor, hem bu sebepten hemde şeker içerikli şeyleri çıkarınca yiyecek bir şey kalmıyor. Arada kızarmış tam buğday ekmek yemek iyi geliyor tabi çok iyi değil biliyorum, öğün sayım o kadar çok ki en son yememek için erkenden yatıyorum
Bulantı varsa kötü tabi,anliyorum . Bol sebze tüketmeye çalışın. Ekmek yiyecekseniz de yüzde 100 ekşi mayalı çavdar ekmeği olabilir bulabilirseniz . Çavdar da şekeri dengeliyor . Ben kendim yapıyorum ama bulmak zor elbette . En iyisi doktora danışmak belki size özgü bir diyet hazırlanır. En iyisini onlar bilir ,çok geçmiş olsun.

Günaydın ,nasıl oldun ? Umarım düşmüştür ateş .
Günaydın teşekkür ederim 🤗 gece ateşlendim yine eşim soğuk kompres yaptı, ardından ılık duşa girdim çok az uyumuşum,Şu an çok hafif ateşim var, boğaz ağrım da hafiflemiş umarım bir daha tekrarlamaz ama uyku tutmuyor 😑

Günaydın teşekkür ederim 🤗 gece ateşlendim yine eşim soğuk kompres yaptı, ardından ılık duşa girdim çok az uyumuşum,Şu an çok hafif ateşim var, boğaz ağrım da hafiflemiş umarım bir daha tekrarlamaz ama uyku tutmuyor 😑
Evet ,bir daha olmaz inşallah 🙏Sevindim ,gün içinde uyursan toparlarsin diye düşünüyorum.

Bulantı varsa kötü tabi,anliyorum . Bol sebze tüketmeye çalışın. Ekmek yiyecekseniz de yüzde 100 ekşi mayalı çavdar ekmeği olabilir bulabilirseniz . Çavdar da şekeri dengeliyor . Ben kendim yapıyorum ama bulmak zor elbette . En iyisi doktora danışmak belki size özgü bir diyet hazırlanır. En iyisini onlar bilir ,çok geçmiş olsun.
Çavdar ekmeğine bakacağım bilmiyordum genelde tam buğday alıyorum teşekkür ederim

Kizlar bugün kontrolüm vardı . Doğal siklusta 11.gundeyim . Kan verdim e2 408 lh 10,2 çıktı . Bu demek oluyor ki erken mi transfer olucam ? Yumurta büyüklüğü ortalama demişti oysa ki 🤷

Kizlar bugün kontrolüm vardı . Doğal siklusta 11.gundeyim . Kan verdim e2 408 lh 10,2 çıktı . Bu demek oluyor ki erken mi transfer olucam ? Yumurta büyüklüğü ortalama demişti oysa ki 🤷
Benim e2 180 küsürlerde lh 10 du bir gün daha beklettiler canım yumurta büyüklüğüde 17 mm di o gün

X