Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

AA şimdiden hayırlısı olsun
İdrara sıkışık mi gelin dediler
Çok teşekkür ederim canım Yani gelmeden önce idrarınızı yapmayın, sıkışık olun dediler ama en az 1 saat belki 2 saat orda bekletecekler bizi, o yüzden ben gidince yarım litre su içerim diyorum , hemen sıkışıyorum ben zaten.Daha önceki transferlerimde bir kaç kere idrarımı yaptırmışlardı transfer öncesi mesane çok dolu diye

Ben idrarı boşaltıp yola çıktım hastaneye gittm. 3 karton bardak su içtim uslu uslu sıramı bekledim:) mesane kontrolünde hemşire harika dedi ama ben hiç tutmayacak konumda değildim çok rahattım yani. Transferden 1 saat sonra gittim lavaboya:)

Hadi hayırlısı güzel haberler alırsınız inşallah peki tercih edilen doktor mu giriyor transfer işlemine yoksa o gün hangi doktor varsa o mu yapıyor acaba
Ben transferim için beklerken Yücel hoca çok girdi çıktı, benimkini Gönül hoca yaptı. O gün çift doktorla yoğun bir gündü sanırım bana 5 denmişti, 6buçuk gibi transfer tapıldı.

Pamuk17 arkadaşım Allah senin sürecinide kolaylaştırsın inşallah kolaylıkla hayırlısıyla bu işin içinden çık sonrada Rabbim uğraştırmadan aratmadan sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana.

AA ne güzel hemen sikisabiliyorsan
Cook güzel haberler alırız inşallah en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…