Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de yaklaşık trafikle 3 saati buluyor, trafik yoksa 2 saat.Ben şahsi araçla gideceğim ama bunların tutunmaya etkisi yok diyorlar doktorlar, otobüste olsa birşey değişeceğini zannetmiyorum ama tâbi şahsi araçla Gelme imkanınız varsa daha iyi olur, içiniz rahat eder.
Dediğiniz gibi insanın içi rahat eder ayakta sarsıla sarsıla gelmektense biz tedbiri elden bırakmayalım takdir Allah'ın

Bende de aynı düşünceler vardı, şimdi de acaba embriyo bozulur mu kalitesi düşer mi çözülünce diye aklımda binbir soru var.Eger gebelikte olursa sağlıkla devam edecek mi diye yani o sorular hiç bitmeyecek😑Neticede herşey olacağına varıyor, eğer düzenli adet görüyorsanız transfer sürecinde sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ben
inşallah sıkıntı çıkmaz hiçbirimiz için herşey gönlümüzce olur bende daha bekliyorum bakalım tedirginlikler bitmiyor gerçekten daha önce kayıplar olunca daha da endişe ediyorsun en azından burdan birbirimize bilgiler paylaşıp bilmediğin yanlış bildiğin bir şey varsa öğreniyorsun

Hanımlar size bir sorum olacak ben ilk tedavimi 2017 de oldum 5.gun 5aa tarnsferimde çok şükür kızım oldu dondurulmuş tek tüp de 2 embriyo vardı 5 ab ve 5 bc kasımda tekrar başladım tedaviye 2 kere iptal edildi kist oluştuğu için geçen ay Nisan 1 de trasnfer oldum 5 ab transfer edildi diğer embriyo gelişmedigi için imha edildi tarnsferim negatif sonuçlandı bugün tekrar görüşmeye gittim sıfırdan tedaviye başlama kararı aldık ama Dr da pgt öneririm dedi artık herseye kuşkuyla yaklaştığımız için acaba para tuzagimi diye düşündüm anladığım kadarıyla pgt liginde tutunma garantisi yok menekşe hanımda izinliydi bugün tedavinin bana tekrar ne kadara mal olacağını da bilmiyorum sizce pgt yaptırmalimiyim bu arada yaş 37
Baştan başlama ücreti şuanda 36 diyorlar. Sizin 2. Deneme olunca da 34 e felan belki inerler belki inmezler biraz değişik muhasebe kısmı ben pgt ücretini
Bilmiyorum ama 295 dolar demiş arkadaş doğrudur oda yeni
Yaptırdı bildiğim kadarıyla o şekilde hesap edebilirsiniz kaç embriyo oluşacağına bağlı ilaçlar da rahat 10-15 arası tutuyordur.

Siz transfer oldunuz mu? Hangi aşamada şu an tedaviniz? Tekrarlayan düşükler çok yıpratıcı oluyor hem fiziksel hem psikolojik olarak. Nasıl bir yol izlendi?

Transfer hazırlığındayim reglin ikinci günü gördü bir de pazar günü gorucekmis . Evet 3.5 yılda hem dogaldan hem tüp bebek dusugum var . Dış gebelik de yaşadım arada 🤷 benim başka merkezde embriyolarım vardı . Onları istemediler. Silbastan embriyo oluşturuldu çok az yumurta topladılar . Yumurta olmasına rağmen istemediler . 5 yumurta toplandi 4 u beşinci güne gitti . Genetiğe gitti . İkisi sağlıklı gelebildi . Histereskopi yapıldı . Şimdi de transfer hazırlığı .
Bir de detaylı kan testleri yapıldı .Vitamin ,mineral dışında sonradan edinilen pıhtılaşma ile ilgili ama onlardan da birşey çıkmadı . Genetik testlerimizi Cook önce yaptırmıştık zaten . Daha ne yaptırabilirim bilmiyorum 🤷

Transfer hazırlığındayim reglin ikinci günü gördü bir de pazar günü gorucekmis . Evet 3.5 yılda hem dogaldan hem tüp bebek dusugum var . Dış gebelik de yaşadım arada 🤷 benim başka merkezde embriyolarım vardı . Onları istemediler. Silbastan embriyo oluşturuldu çok az yumurta topladılar . Yumurta olmasına rağmen istemediler . 5 yumurta toplandi 4 u beşinci güne gitti . Genetiğe gitti . İkisi sağlıklı gelebildi . Histereskopi yapıldı . Şimdi de transfer hazırlığı .
Bir de detaylı kan testleri yapıldı .Vitamin ,mineral dışında sonradan edinilen pıhtılaşma ile ilgili ama onlardan da birşey çıkmadı . Genetik testlerimizi Cook önce yaptırmıştık zaten . Daha ne yaptırabilirim bilmiyorum 🤷
Umarım emeklerinizin karşılığını tez zamanda alırsınız ve buradan bize güzel haberlerinizi müjdelersiniz. 🙏🏼

Hanımlar size bir sorum olacak ben ilk tedavimi 2017 de oldum 5.gun 5aa tarnsferimde çok şükür kızım oldu dondurulmuş tek tüp de 2 embriyo vardı 5 ab ve 5 bc kasımda tekrar başladım tedaviye 2 kere iptal edildi kist oluştuğu için geçen ay Nisan 1 de trasnfer oldum 5 ab transfer edildi diğer embriyo gelişmedigi için imha edildi tarnsferim negatif sonuçlandı bugün tekrar görüşmeye gittim sıfırdan tedaviye başlama kararı aldık ama Dr da pgt öneririm dedi artık herseye kuşkuyla yaklaştığımız için acaba para tuzagimi diye düşündüm anladığım kadarıyla pgt liginde tutunma garantisi yok menekşe hanımda izinliydi bugün tedavinin bana tekrar ne kadara mal olacağını da bilmiyorum sizce pgt yaptırmalimiyim bu arada yaş 37
Pgt tamamen sizin iç huzurunuz için gerekli bence. Bize de illa yapmalısınız demediler ama yinede yapmak istedik. Tutar tutmaz tabi ki bunlar Allah’ın işi ama benim giden arkadaşlarım hep yaptırdığı için ve sonucunda hamile kaldıkları için bizde yaptırmak istedik. Biraz da bütçe meselesi tabi ki. Ama ben Memorial da ki doktorların durduk yere pgt yapılsın diyeceklerini sanmıyorum. Ben yıllar önce tüp bebek için olmasada myom um için gittiğimde Semra hanım bunu aldırın demişti ve aldırmadan tüp bebek önerebilirlerdi. Ki o zaman asla tutmazdı bence. Hatta bana tüp bebek yapın yada yaptırmayın bu myomdan kurtulun ama sonra kendiliğinden bile olabilir demişti. Umarım sizin içinde en hayırlısı olsun🙏🏻

Merhaba. Benim pgt’li embriyo tutmadı. Hem de her şey yolundayken. Yani evet, garantisi yok. Ama yine denesem, yine pgt yaptırırım.

Bence yaptirmalisiniz. Yas dolayisiyla riskler artiyor. Pgtsiz saglikli olup olmadigi bilinmeyen embriyolarin transferleri basarisiz olursa cok daha fazla ekonomik yuke katlanacaksiniz.

Merhaba çok önceki mesajlarıniza denk geldim.Benimde pai homozigot, mthfr ikiside heterozigot.Memorial gerek yok ama daha önce kürtajım olduğu için yine de hematoloji ile görüş dedi .Folidoce kullanıyordum onu folbiol le değiştirdiler sadece.Bana tutunmaya etkisi yok . Eğer pozitif olursa başlanır zaten dedi.Bende ancak transferin 7.gününe randevu buldum hematolojiden . Çarşamba günü transferim var ama korkuyorum acaba önden alıp başlasam mi , 7.güne kadar geç kalır mıyım acaba diye 🙏
Merhaba, evet Memorial bu genlere hep gerek yok diyor zaten. Zamaninda bu forumda bunu cok konusmustuk 😊 Ben doktorun onerisi disinda bir sey soyleyemem. 🙏 Ama kurtajiniz varsa size kan sulandirici verirler bence, bazi doktorlar bu konuda cok katı, faktor V ve bi gen daha vardi, onlarin disindakilere kan sulandirici yazmiyorlar. İnsallah sizinki ilimli yaklasir. Ben yazdigi kesin olan bir doktora gitmistim, resmen kan sulandiriciyi soke soke aldim 😃 gecmis olsun ve hayirli olsun 🙏

Merhaba, evet Memorial bu genlere hep gerek yok diyor zaten. Zamaninda bu forumda bunu cok konusmustuk 😊 Ben doktorun onerisi disinda bir sey soyleyemem. 🙏 Ama kurtajiniz varsa size kan sulandirici verirler bence, bazi doktorlar bu konuda cok katı, faktor V ve bi gen daha vardi, onlarin disindakilere kan sulandirici yazmiyorlar. İnsallah sizinki ilimli yaklasir. Ben yazdigi kesin olan bir doktora gitmistim, resmen kan sulandiriciyi soke soke aldim 😃 gecmis olsun ve hayirli olsun 🙏
Transfer sonrası başlamanın bir zararı olmaz inşallah tutunmaya vs.

X