- 19 Ocak 2023
- 209
- 181
- 44
Teşekkür ederim. Serum bağışıklık serumu. Çizik de histereskopi sırasında yapılıyor. Kanıtlanmış bir uygulama değilmiş ama embriyonun tutunma şansını arttırabilirmiş. Rahim içinde yara oluşturuluyor ve rahim kendini iyileştirmeye çalışırken embriyonun tutunmasını sağlıyormuş.Bol şanslar diliyorum inşallah bu sefer oldu. Serum nedir ne için yapılacak? Rahime çizik neden onu da anlamadım?
Hadi inşallah pozitif haberini verirsiniz bizede Umut olurKızlar ben transfer oldum odama geldin şimdi , transfer çok güzel geçti inşallah tutunur annesine mercimek
İnşallah o günleri de görürüz hepimizHayırlı olsun inşallah hiç bir sorun yoktur o güzel seside de duyarsınız kalp atışı sonrası Memorial le iletişim devam ediyor mu acaba
inşallah bu sefer sağlıkla ilerler Allah o güzel duyguyu tadan hiç kimsenin sevincini yarıda bırakmasın indirim durumunu da orda tedavi gören bir arkadaş bahsetmişti tüp bebek Annelerine doğum için indirim yapılıyormuş ama rutin kontroller için de varmı bilmiyorumİnşallah o günleri de görürüz hepimizteşekkürler ancak bir düşüğüm var, onda da kalp atışını duymuştuk, sonra düştü. İlk 12 hafta kritik. Uyusam uyansam 14 Haziran olsa
Memorial da pakete göre kalp atışı sonrası bir takip yok sanırım. Acaba tüp bebek hastalarına özel olarak hamilelik rutin kontroller ve doğum için indirimleri oluyor mu?
Anladım onlar normal dediyse öyledir diye düşünüyorum. Sizin içinde hayırlısı olsun inşallahBiz pazartesi testlermızı yaptrdık benım amh 1.03 çıkmış, norml dediler ama pek anlamıyorum.
İnşallah o günleri de görürüz hepimizteşekkürler ancak bir düşüğüm var, onda da kalp atışını duymuştuk, sonra düştü. İlk 12 hafta kritik. Uyusam uyansam 14 Haziran olsa
Memorial da pakete göre kalp atışı sonrası bir takip yok sanırım. Acaba tüp bebek hastalarına özel olarak hamilelik rutin kontroller ve doğum için indirimleri oluyor m
Keşke bende aynı şeyi isterdim aklım hep orada resmen sadece bunun için yaşiyor gibiyim, bir şey olacak korkusundan bir şey yapamıyorum. İle de gitmek istemiyorumİnşallah o günleri de görürüz hepimizteşekkürler ancak bir düşüğüm var, onda da kalp atışını duymuştuk, sonra düştü. İlk 12 hafta kritik. Uyusam uyansam 14 Haziran olsa
Memorial da pakete göre kalp atışı sonrası bir takip yok sanırım. Acaba tüp bebek hastalarına özel olarak hamilelik rutin kontroller ve doğum için indirimleri oluyor mu?
İşte yoruluyorum evde dinlenince daha iyi hissediyorum, sizler çalışıyor musunuz?Keşke bende aynı şeyi isterdim aklım hep orada resmen sadece bunun için yaşiyor gibiyim, bir şey olacak korkusundan bir şey yapamıyorum. İle de gitmek istemiyorum
Yoo zaten adet ilk gün geç saatte aktifleşirse bi sonraki günü birinci gün olarak hesaplanıyor öyle randevu veriliyor benimde öyle oldu dün geç saatte oldum sayılmadı bu gün aradım yarın için randevu verdilerMerhaba caaaanım kadınlarsizlere bi sorum var. Normalde biliyorsunuz 2. Günü gidiliyor adetin. Benim adetim bugün akşama doğru söküldüğü için yarın için randevu alamadım. Bir gün sonra gitmem sorun olur mu acaba biliyor musunuz. Yarın fene de arayacağım ama bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ?
Bana şöyle demişlerdi: Saat 15:00’den önce aktif kırmızı kanama başlamadıysa bir sonraki gün ilk gün kabul ediliyor.Merhaba caaaanım kadınlarsizlere bi sorum var. Normalde biliyorsunuz 2. Günü gidiliyor adetin. Benim adetim bugün akşama doğru söküldüğü için yarın için randevu alamadım. Bir gün sonra gitmem sorun olur mu acaba biliyor musunuz. Yarın fene de arayacağım ama bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ?
Banada böyle söylendi.Bana şöyle demişlerdi: Saat 15:00’den önce aktif kırmızı kanama başlamadıysa bir sonraki gün ilk gün kabul ediliyor.
Bende bankacıyım bulantılarla birlikte çok zorlanıyorum ama raporda almadım henüz. Siz doktorunuzdan rapor isteseniz? Eğer o şekilde rahat ediyorsanızİşte yoruluyorum evde dinlenince daha iyi hissediyorum, sizler çalışıyor musunuz?
Öyle mi tamam öyleyse sevindim.Yoo zaten adet ilk gün geç saatte aktifleşirse bi sonraki günü birinci gün olarak hesaplanıyor öyle randevu veriliyor benimde öyle oldu dün geç saatte oldum sayılmadı bu gün aradım yarın için randevu verdiler
Benim de yorucu ve bazen stresli bir işim varİşte yoruluyorum evde dinlenince daha iyi hissediyorum, sizler çalışıyor musunuz?
Rica ederimÖyle mi tamam öyleyse sevindim.aktif kanamayı bekledikleri için biraz zaman geçiyor oda ne zaman olur belli olmuyor tabi. Bunu bildiğim iyi oldu teşekkürler
İki kez, rapor aldım rahatsız oluyorum aslında ama bir şey olursa da kendimi çok suçlu hissederim. Bir hafta da yıllık izin alacağım sanırım, sonra 10. Haftaya gelirsem riskim azalır inşallahBende bankacıyım bulantılarla birlikte çok zorlanıyorum ama raporda almadım henüz. Siz doktorunuzdan rapor isteseniz? Eğer o şekilde rahat ediyorsanız
Bende çok istiyorum aslında rapor çünkü bulantılarla çalışmak çok zor oluyo ama doktorada diyemedim rapor istyorum diye.İki kez, rapor aldım rahatsız oluyorum aslında ama bir şey olursa da kendimi çok suçlu hissederim. Bir hafta da yıllık izin alacağım sanırım, sonra 10. Haftaya gelirsem riskim azalır inşallah