Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tabii ki “kesin tutar” falan demediler de sanırım benim yaşıma göre durumumu değerlendirerek öyle konuştular. Yoksa yüzde yüz olur demediler bana da.

Vardır illaki bir sebebi ama inşallah artık adet olurda herşey yolunda gider başlarsın inşallah ya. Bir kaç güne âdet olursun inşallah

Keşke herkesin sonucu olumlu olsa düşüncelerimiz daha olumlu olsa Daha önce başarısız denemelerim olunca ve kürtajım da olunca ne bileyim bilmiyorum, ilk defa PGT li deniyorum ama umarım bu sefer sağlıklı Bir şekilde tutunur

Evet öyle söyledi Aysu hamımda. Çok teşekkür ederim

Kızlar transferden sonra evim 2 saat falan mesafede bu mesafede yolculuk yapanlar şahsi araçla mı yapmışlar yoksa otobüsle mi sarsma açısından varmı önerileriniz

Eğer sağlıksız devam ederse bile hiç umudunuzu kırmayın.Gücünüz yettiğince devam edin, sonuçta yumurtanız var 5 ,güne gelmiş ve tutunma olmuş.Bir yerde olacaktır inşallah

Kızlar transferden sonra evim 2 saat falan mesafede bu mesafede yolculuk yapanlar şahsi araçla mı yapmışlar yoksa otobüsle mi sarsma açısından varmı önerileriniz
Benim de yaklaşık trafikle 3 saati buluyor, trafik yoksa 2 saat.Ben şahsi araçla gideceğim ama bunların tutunmaya etkisi yok diyorlar doktorlar, otobüste olsa birşey değişeceğini zannetmiyorum ama tâbi şahsi araçla Gelme imkanınız varsa daha iyi olur, içiniz rahat eder.

Anladım canım açıkçası ben bişey çıkacak taransfer ertelenir diye düşünmeden edemiyorum bide sonucu nasıl olcak diye düşünmek de var Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Bende de aynı düşünceler vardı, şimdi de acaba embriyo bozulur mu kalitesi düşer mi çözülünce diye aklımda binbir soru var.Eger gebelikte olursa sağlıkla devam edecek mi diye yani o sorular hiç bitmeyecekNeticede herşey olacağına varıyor, eğer düzenli adet görüyorsanız transfer sürecinde sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ben

Merhaba çok önceki mesajlarıniza denk geldim.Benimde pai homozigot, mthfr ikiside heterozigot.Memorial gerek yok ama daha önce kürtajım olduğu için yine de hematoloji ile görüş dedi .Folidoce kullanıyordum onu folbiol le değiştirdiler sadece.Bana tutunmaya etkisi yok . Eğer pozitif olursa başlanır zaten dedi.Bende ancak transferin 7.gününe randevu buldum hematolojiden . Çarşamba günü transferim var ama korkuyorum acaba önden alıp başlasam mi , 7.güne kadar geç kalır mıyım acaba diye

Hanımlar size bir sorum olacak ben ilk tedavimi 2017 de oldum 5.gun 5aa tarnsferimde çok şükür kızım oldu dondurulmuş tek tüp de 2 embriyo vardı 5 ab ve 5 bc kasımda tekrar başladım tedaviye 2 kere iptal edildi kist oluştuğu için geçen ay Nisan 1 de trasnfer oldum 5 ab transfer edildi diğer embriyo gelişmedigi için imha edildi tarnsferim negatif sonuçlandı bugün tekrar görüşmeye gittim sıfırdan tedaviye başlama kararı aldık ama Dr da pgt öneririm dedi artık herseye kuşkuyla yaklaştığımız için acaba para tuzagimi diye düşündüm anladığım kadarıyla pgt liginde tutunma garantisi yok menekşe hanımda izinliydi bugün tedavinin bana tekrar ne kadara mal olacağını da bilmiyorum sizce pgt yaptırmalimiyim bu arada yaş 37

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…