Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pamuk17 Pamuk17 arkadaşım Allah senin sürecinide kolaylaştırsın inşallah kolaylıkla hayırlısıyla bu işin içinden çık sonrada Rabbim uğraştırmadan aratmadan sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana.
Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden bu durum değil ama hastaneye git gel insanı çok yıpratıyor 2 tane iğne yaptılar proluton depot yanında hiç bir şey resmen ağladım Rabbim kimsenin başına vermesin

Kızlar transfer olacakların güzel haberlerini dört gözle bekliyorum ben de 🙏🏼
Bugün Semra Hanım ve Yücel Bey ile görüşmem vardı benim tutmayan pgt’li embriyo hakkında. Semra Hanım tekrar denemeni öneririm dedi. Yumurta rezervin yaşına göre olağanüstü dedi. Bu sefer rahime çizik atacakmış. Ama bu garanti çözüm değil tabii ki dedi. Bir de serum yaparız transferden önce dedi. Ben de tekrar denemeye karar verdim. İlk reglimde gideceğim. Tabii ki bu sefer belki de hiç sağlıklı embriyo olmayacak. Geçen sefer bir tane bulmuştuk. Ama ileride keşke bir kere daha deneseydim dememek için deneyeceğim tekrar.

Bugün Semra Hanım ve Yücel Bey ile görüşmem vardı benim tutmayan pgt’li embriyo hakkında. Semra Hanım tekrar denemeni öneririm dedi. Yumurta rezervin yaşına göre olağanüstü dedi. Bu sefer rahime çizik atacakmış. Ama bu garanti çözüm değil tabii ki dedi. Bir de serum yaparız transferden önce dedi. Ben de tekrar denemeye karar verdim. İlk reglimde gideceğim. Tabii ki bu sefer belki de hiç sağlıklı embriyo olmayacak. Geçen sefer bir tane bulmuştuk. Ama ileride keşke bir kere daha deneseydim dememek için deneyeceğim tekrar.
inşallah bu sefer herşey gönlünüzce olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizim de inşallah

Merhaba. Benim pgt’li embriyo tutmadı. Hem de her şey yolundayken. Yani evet, garantisi yok. Ama yine denesem, yine pgt yaptırırım.
Merhaba senin görüşme dün du değil mi? Sanki konu ile ilgili yazını göremedim yada gözden kaçırdın? Semra hoca ile görüşme sonrası fikirlerin ne oldu canım merak ettim

pembefilika pembefilika yorumunu gözden kaçırmışim şimdi farkettim okudum hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏 bence iyi düşün iyi olsun herşey🙏 bugün transfer olacak olan var galiba 😊 hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırız 🙏 hem iş yoğunluğu hem de kendimle ugrasmaktan yazılanları kaçırdıklarım olmuş 🙈

pembefilika pembefilika yorumunu gözden kaçırmışim şimdi farkettim okudum hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏 bence iyi düşün iyi olsun herşey🙏 bugün transfer olacak olan var galiba 😊 hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırız 🙏 hem iş yoğunluğu hem de kendimle ugrasmaktan yazılanları kaçırdıklarım olmuş 🙈
İyi misin canım nasıl gidiyor?

Ben transfer olacağım canım bugün 🙏Sen nasılsın iyi misin, en son kontrole gideceğim demiştin sonra bir daha yazmadın sanırım

Bol şanslar diliyorum inşallah bu sefer oldu. Serum nedir ne için yapılacak? Rahime çizik neden onu da anlamadım?

İyi misin canım nasıl gidiyor?
Valla c.tesi kese gördükten sonra pazar günü kırmızı renk kanamam geldi hastaneye gittik hem yücel hoca hem de artık gittiğim doktor bakılsın dediği için şükür kesede sorun yok ama çok tedirgin oldum. Yücel hoca progestan dex i sabah akşama çıkardı şuan şükür kanama durdu şükür iyiyim c.tesi tekrar heyecanla kontrolü bekliyoruz 🥰 sen nasılsın canım? Herşey yolunda mi?

Valla c.tesi kese gördükten sonra pazar günü kırmızı renk kanamam geldi hastaneye gittik hem yücel hoca hem de artık gittiğim doktor bakılsın dediği için şükür kesede sorun yok ama çok tedirgin oldum. Yücel hoca progestan dex i sabah akşama çıkardı şuan şükür kanama durdu şükür iyiyim c.tesi tekrar heyecanla kontrolü bekliyoruz 🥰 sen nasılsın canım? Herşey yolunda mi?
inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer bu süreçte. çok oluyor böyle şeyler biliyorsun. bende bulantılarla kötüyüm maalesef hiç halim yok ruhsuz ruhsuz geziyorum.

kızlar günaydın, dün aradılar. 2 tane embriyodan 1 tanesi %100 sağlıklı dedi.
diğeri için de turner sendromlu dedi.
Çok güzel bir haber.Onemli olan 1 tane sağlıklı bulabilmek, inşallah oda tutunacak 🙏Benimde 5aa embriyom Turner sendromu, 6ab embriyom klinferter sendromu gelmişti.Turner sadece kızlarda görülüyor sanırım, klinferter sendromu da erkeklerde görülüyormus

Evet 2 gün arayla pozitif ve artış var ama hiç doktora gitmedim daha, umarım sorun yoktur, Memorial un 21. Gün kalp atışı için muayenesini bekliyorum.
Hayırlı olsun inşallah hiç bir sorun yoktur o güzel seside de duyarsınız kalp atışı sonrası Memorial le iletişim devam ediyor mu acaba

Düşük öykünüzde varsa bence sizede başlanacaktır diye düşünüyorum.
benımde faktor 5 heterezıgot, mthfr homozıgot..
1kımyasalım oldu,1dıs gebelık dogal,transferım de mol gebelıkle sonuclandı kurtaj oldum,
trasnfer sonrası ve oncesı kan sulandırıcı kullanmadım ama kurtajı yapan farklı brı doktordu kesınlıkle coraspırın ve hamıle kalırsanda ıgne kullanman lazım dedı,suan sadece aspırın ıcıyorum

Bende düşük olduğu için kromozom testi istendi. Oda garanti olsun diye. Yapmak zorundasınız demedi Yücel bey bize bıraktı bizde yapalım dedik. Biz pgt yi de kendimiz istedik. İnsan bir kere düşük yapınca herşey garanti olsun istiyor. Genetik testi embriyolara yapılıyor benim bildiğim. Sizden ayrıca birşey istediler mi bilmiyorum. Doktorlara gelince ben Yücel beyle başlamak istedim ve yumurta toplamadan önce o takip etti genelde sonrasında ama Aysu hanımla devam ettim. Oda ilgili sempatik bir kadın. Herkesin görev dağılımı var orda sanki ve her doktor belli başlı şeylerle ilgileniyor. Ameliyatıma Umut bey girdi Semra hamımla. Transferimi de o gerçekleştirdi.
Biz pazartesi testlermızı yaptrdık benım amh 1.03 çıkmış, norml dediler ama pek anlamıyorum.

X