Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkürler. İnşallah

Prp ile tüp bebek tedavisi diyorlar bunu da bir araştırın isterseniz ve görüşmeden sonra düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. Bol şans diliyorum
Çok teşekkürler. Paylaşırım tabii. Özellikle Semra Hanım’ın ne diyeceğini çok merak ediyorum. Prp’ye sıcak bakmıyor Memorial bildiğim kadarıyla. Benim de pek içime sinen bir yöntem değil açıkçası. O da kesin çözüm değil. Biraz para tuzağı gibi geliyor bana.

Evet, ne duyacağımı az çok tahmin ediyorum. Nasip, kısmet, şans, yaş, vb. Aslında bir yandan da yaptıkları tedavinin arkasında durmaları ve başka bir yol önermemeleri de insana güven veriyor. Şunu da bi deneyelim dese, neden daha önce denemedin madem diye sorar insan.

Eğer histereskopi olmadiysanız ondan da bahsedin ki bence bunu da söyleyeceklerdir.Bazen rahim filminde görünmeyen sorunlar olabiliyor.Onun dışında ekstra uygulamalar yapmıyor fazla Memorial.Ha birde üst üste 3 kere pgt li embriyo transferinde başarı oranı yüzde 90 oranına çıkıyormuş yani bazen hiç bir sebep olmasa da tutunma olmuyor veya sağlıksız devam edebiliyor pgt li embriyo.Ama sizin yaşınıza göre çok iyi sayıda yumurta toplanmış veya gayet güzel embriyolarınız olmuş ve sağlıklı bir embriyonuz vardı, bir sonrakinde illa ki yine bulunacaktır diye düşünüyorum hatta daha fazla da olabilir.Eger içiniz rahat etmiyorsa bir kac merkezle daha lütfen görüşün derim.Ozellikle ileri yaşta İstanbul da Aret kamer ismini çok duyuyorum forumda

İlk denemenizdi değil mi maalesef ilkinde pek fazla bişeyde yapamıyorlar benim anladığım. Yani ilk olunca da eveleyip geveliyorlar.

Merhabalar , benim de tekrarlı düşük öyküm var . Memorialde ilk kez deniyoruz . İlk görüşmede Semra Hanim bize bazen ne yaparsak yapalım yine düşük olabilir .Henuz tıbbın çözemediği şeyler var . Garanti bir yöntem olarak düşünmeyin demişti.
Açıkçası bende sizin gbi düşünüyorum madem herşey yolunda neden olmuyor ki ? Hoş artık bu işlerin şans olduğuna emin olmak uzereyim

Size histereskopi önerirler bence . Onermezseler bir durun dusunun derim ben . Çünkü benim bundan önceki merkezim histereskopi önermedi die ben buraya geldim. Birşey çıkmadı ama aklımda soru işareti kalmadı en azından .

Histereskopiye gerek yok denilmişti ama tabii ilk deneme negatif olunca bana da şimdi önerirler gibi geliyor. Aret Kamar’ı duymuştum ben de. Sanırım yarınki görüşme sonucunda kafamda netleştireceğim.

İlk denemenizdi değil mi maalesef ilkinde pek fazla bişeyde yapamıyorlar benim anladığım. Yani ilk olunca da eveleyip geveliyorlar.
Evet, ilk deneme. Hayal kırıklığı yaşamamın sebebi her kontrolde “harika, harika” deyip göndermeleri. Gaza geldim ben de tabii. Bayağı kesin gözüyle bakıyordum. Üstelik bir de genetik testten geçmiş yani yaş faktörünü de elemiş bir embriyo. Ama benim buradan çıkardığım sonuç; tıbbın da öngöremediği şeyler var. Ne kadar ilerlerse ilerlesin.

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun bugün 2 tane iğne yapıldı yarında kürtaj yapılacak Allah izin verirse

Siz transfer oldunuz mu? Hangi aşamada şu an tedaviniz? Tekrarlayan düşükler çok yıpratıcı oluyor hem fiziksel hem psikolojik olarak. Nasıl bir yol izlendi?

Ayy çok şükür Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yarın kürtaj olacam bende bakalım

Histereskopiye gerek yok denilmişti ama tabii ilk deneme negatif olunca bana da şimdi önerirler gibi geliyor. Aret Kamar’ı duymuştum ben de. Sanırım yarınki görüşme sonucunda kafamda netleştireceğim.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.Benimde embriyom pgt li ama tutmama ihtimalini de hep düşünüyorum

Çarşamba günü, çok az kaldı bir yandan umutluyum biryandan da çok korkuyorum
Yaa negatif öyküler moralinizi bozmasın. Benimki bir istisna bence. Sakın korkmayın. Ben hep umutluydum ama bir yandan da olumsuza da hazırladım kendimi. Negatif sonucu aldığım an dudaklarımdan dökülen ilk söz “çok şükür” oldu. Üzüldüm evet, ama tutunmadım üzüntüme. Sizin de aklınızın bir köşesinde bunlar dursun ama iyi olun, iyi şeyler düşünün mümkün mertebe.

Tabi her zaman var biliyorsunuz herşeyin var bi vakti saati.
Genelde merkez hiç böyle çok çok eminde konuşmaz ya da benim durumumdan dolayı özellikle yani
Çok kesin konuşamayız felan derler. İlk sizden duyuyorum böyle çok çok iyi felan lafını dediklerini onlar da korkuyor bence çünkü tepki görmekten felan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…