- 22 Kasım 2019
- 73
- 47
- 34
Bende düşük olduğu için kromozom testi istendi. Oda garanti olsun diye. Yapmak zorundasınız demedi Yücel bey bize bıraktı bizde yapalım dedik. Biz pgt yi de kendimiz istedik. İnsan bir kere düşük yapınca herşey garanti olsun istiyor. Genetik testi embriyolara yapılıyor benim bildiğim. Sizden ayrıca birşey istediler mi bilmiyorum. Doktorlara gelince ben Yücel beyle başlamak istedim ve yumurta toplamadan önce o takip etti genelde sonrasında ama Aysu hanımla devam ettim. Oda ilgili sempatik bir kadın. Herkesin görev dağılımı var orda sanki ve her doktor belli başlı şeylerle ilgileniyor. Ameliyatıma Umut bey girdi Semra hamımla. Transferimi de o gerçekleştirdi.Ben hastaneye çok güvenerek geldm ilk tedavmde çok memnun kaldık. Fakat üzerinden yıllar geçti açıkçası burada tek o zmnli doktor yücel bey, semra hanım. Semra hanmlada görüşme sağlayamadım henuz. Doktorlar yeni oldugu için şüphede kaldım. Benm düşük vs de yok kromozom testi gereksz geldi. Genetik testi ve kromozom testi farklı şeyler sanırım değil mi
Çok normal rahim genişliyor yerleşme kanaması oluyor. Kırmızıya dönmediği sürece problem yok. Benimde 7. Günden 9. Güne kadar pembe akıntım olduBu arada kızlar bende size birşey danışmak istiyorum benim bugün 12. günüm bugün şeffaf akıntım vardı ve ufak kahverengi pıhtı gibi birşey gördüm. Aslında bugün regl günümdü benim. Bunu yaşayan var mi daha önce? Dün ikinci kan testimi verdim 327 çıktı değerin gayet iyi dediler. Bu ayın 20 sinde kese ve kalp atımı için gitcez.
Bir daha denemeli miyim derken , tabikii sizin yavrunuzda sizi bir yerde bekliyor nasip olacak bir gün asla pes etmeyin lütfen.Yarın Semra Hanım ve Yücel Bey ile görüşmem var. Bilmeyenler için: pgt’li sağlıklı ve 6AA kalite embriyom tutunamadı. Rahim filmi temiz, kalınlık süper ve her şey çok yolundayken… Durumu değerlendirmek için bu görüşmeyi talep etmiştim. Şimdi size sorum: Bir daha denemeli miyim sizce? Ya da denersem aynı merkez mi farklı merkez mi önerirsiniz? Çünkü Yücel Bey bana bir daha denersem farklı herhangi bir şey yapılmayacağını söyledi.
Ah ya yücel bey nasıl görmemiş ki gerçi bende adet sonrası kanamam çok devam ediyor demişti ilk başta bakıp Bişey yok demişti adetin ilk haftası muayenede istmosel görünmüyor adet bitiminde belli oluyor o zaman farketti yücel beyde daha öncesinde devlet hastanesinde histereskopi yapıldı oradada anlaşılmadı rahim içinde aşırı sıvı birikiyordu buda tutunmaya engel dedi doktorlar ve o bölüm kazındı iki kez evet hep zaman kaybı bnmde doğumda dikişleri Dr kapatmadı ve kapatan kişi çok zor kapattık Bi daha doğum olursa zor olur demişti öncesinde iki açık ameliyat olmuştum ve yapışjklık varmışBen zaten hiç şaşırmamıştım istmosel olduğuna sezeryan sonrası bende dikiş yerinde kanama olmuştu ameliyatı yapan doktora gittim bir şey yok dedi ama vardı çünkü hep sol kasığımda ağrı oluyordu sonra beril hanım gördü istmosel var dedi ne yapmamız gerekiyor dedim oda histereskobi olacak transferden önce çizikte atarız demişti ama Yücel bey dosyanızda bu yazmıyordu diyor hadi beril hoca yazmadı diyelim ben hemşire hattına özellikle belirttim istmosel olduğunu söyleyin diye demekki onlarda umursamamış ne kadar ihtimal de olsa yapılması gerekirken yapılmadı bu düşürüldükten 4 ay sonra rahim filmi çekilecekmiş falan filan yani yine 6 ayı bulacak
Size de geçmiş olsun şimdi nasıl peki durumunuz yeniden transfer mi olacaksınızAh ya yücel bey nasıl görmemiş ki gerçi bende adet sonrası kanamam çok devam ediyor demişti ilk başta bakıp Bişey yok demişti adetin ilk haftası muayenede istmosel görünmüyor adet bitiminde belli oluyor o zaman farketti yücel beyde daha öncesinde devlet hastanesinde histereskopi yapıldı oradada anlaşılmadı rahim içinde aşırı sıvı birikiyordu buda tutunmaya engel dedi doktorlar ve o bölüm kazındı iki kez evet hep zaman kaybı bnmde doğumda dikişleri Dr kapatmadı ve kapatan kişi çok zor kapattık Bi daha doğum olursa zor olur demişti öncesinde iki açık ameliyat olmuştum ve yapışjklık varmış
5.güne giden 3 embriyodan 1 tanesi sağlıklı döndü. Dolayısıyla donmuş embriyom yok. Bir daha denersem de her şeye sil baştan başlayacağım ve yaşımdan dolayı tekrar sağlıklı embriyoyu bulmamın da garantisi yok. Laboratuvarı iyi bir yer olması lazım. O yüzden zaten kararsızlığım.Bir daha denemeli miyim derken , tabikii sizin yavrunuzda sizi bir yerde bekliyor nasip olacak bir gün asla pes etmeyin lütfen.
Merkez konusunda bence içiniz çok rahat değşl gibi aklınızda şüphe kalacak gibi hissediyorum eğer donmuş embriyoda yoksa farklı bir merkez araştırabilirsiniz bence
Çok teşekkürler cevabınız için. O zaman bende endişelenmim boş yereÇok normal rahim genişliyor yerleşme kanaması oluyor. Kırmızıya dönmediği sürece problem yok. Benimde 7. Günden 9. Güne kadar pembe akıntım oldu
Bu kararı sizin vermeniz en doğrusu olur. Eğer içinize sinmeyen birşeyler varsa o zaman tekrar burda başlarsanız o hep içinizde olur mu bilemedim. Bazen en iyi embriyo da olsa tutunamayabilir demişti bana Yücel bey. Sizinde umarım en yakın zamanda çabalarınız güzel sonuçla son bulur. Allah sizinde yüzünüzü güldürsünYarın Semra Hanım ve Yücel Bey ile görüşmem var. Bilmeyenler için: pgt’li sağlıklı ve 6AA kalite embriyom tutunamadı. Rahim filmi temiz, kalınlık süper ve her şey çok yolundayken… Durumu değerlendirmek için bu görüşmeyi talep etmiştim. Şimdi size sorum: Bir daha denemeli miyim sizce? Ya da denersem aynı merkez mi farklı merkez mi önerirsiniz? Çünkü Yücel Bey bana bir daha denersem farklı herhangi bir şey yapılmayacağını söyledi.
Çok geçmiş olsun sizedeSaol canım Sezeryan kesi yerinde iç tarafta açıklık oluşmuş ilk günden beri ben fark etmiştim ameliyat olunca 2 gün sonra kanama olmuştu meğerse dikiş açılmış kontrole gittim birşey yok demişlerdi taki beril hanım muayene edene kadar ben yerini falan da söyledim sol tarafta diye öyle de göründü zaten kanama arada bir oluyor demekki hala yerleşmeye çalışıyor sağlıklıymış ama yanlış yere tutunmaya çalışıyor hala da yükseliyor az da olsa
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun sizede
Biraz takip edin ben o süreçte iki tane progestan dex kullanmıştım yücel hoca öyle demişti. Deniz diye bir arkadaş da lekelenme olunca aynı şekilde 2 tane kullanmıştı lekelenme bitene kadar. Sizde isterseniz bi hemşire httına yazıp sorun genelde 2 tane iğne kullanınca 2-3 günde kesiliyorÇok teşekkürler cevabınız için. O zaman bende endişelenmim boş yere
Çok geçmiş olsun, umarım bundan sonra her şey çok daha güzel olurGünlerdir zaten uyku düzenim kalmadı ayın 12 sinde bu yana 8 defa kan verdim git gel git gel yoruldum valla birde iğne yaparız diyor doktor hiç demiyor kemoterapi de kullanılan iğne diye araştırmasak saf saf kabullenecez iğneyle düşmezse kürtaj yaparız diyor memorial daha dönmedi bakalım onlar ne söyleyecekler
Merhaba, çok üzüldüm adınıza.Bazen sonradan embriyo kendini toparlayabilir.Kacinci haftadasınız , embriyonuz PGT li miydi?Çok geçmiş olsun, umarım bundan sonra her şey çok daha güzel olurMerak ettim Memorial ne dedi bu duruma kürtaj mı yapılacak neye karar verildi? Benim de kese var ama içeriğinde embriyo görünmedi bir iki hafta sonra tekrar bakılacak ve buradaki doktorda kürtaj ya da iğneden bahsetti
İnşallahMerhaba, çok üzüldüm adınıza.Bazen sonradan embriyo kendini toparlayabilir.Kacinci haftadasınız , embriyonuz PGT li miydi?
Prp ile tüp bebek tedavisi diyorlar bunu da bir araştırın isterseniz ve görüşmeden sonra düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. Bol şans diliyorumYarın Semra Hanım ve Yücel Bey ile görüşmem var. Bilmeyenler için: pgt’li sağlıklı ve 6AA kalite embriyom tutunamadı. Rahim filmi temiz, kalınlık süper ve her şey çok yolundayken… Durumu değerlendirmek için bu görüşmeyi talep etmiştim. Şimdi size sorum: Bir daha denemeli miyim sizce? Ya da denersem aynı merkez mi farklı merkez mi önerirsiniz? Çünkü Yücel Bey bana bir daha denersem farklı herhangi bir şey yapılmayacağını söyledi.
Bende aslına bakarsanız laboratuvarı için bu merkezdeyim. Yani tabi sizde bi araştırın ama benim bildiğim kadarıyla Memorialın lab. Türkiye’deki iyilerden.5.güne giden 3 embriyodan 1 tanesi sağlıklı döndü. Dolayısıyla donmuş embriyom yok. Bir daha denersem de her şeye sil baştan başlayacağım ve yaşımdan dolayı tekrar sağlıklı embriyoyu bulmamın da garantisi yok. Laboratuvarı iyi bir yer olması lazım. O yüzden zaten kararsızlığım.
Çok teşekkürlerSize de geçmiş olsun şimdi nasıl peki durumunuz yeniden transfer mi olacaksınız
Size de geçmiş olsun şimdi nasıl peki durumunuz yeniden transfer mi olacaksınız