Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tabi her zaman var biliyorsunuz herşeyin var bi vakti saati.
Genelde merkez hiç böyle çok çok eminde konuşmaz ya da benim durumumdan dolayı özellikle yani
Çok kesin konuşamayız felan derler. İlk sizden duyuyorum böyle çok çok iyi felan lafını dediklerini ☺️ onlar da korkuyor bence çünkü tepki görmekten felan.
Tabii ki “kesin tutar” falan demediler de sanırım benim yaşıma göre durumumu değerlendirerek öyle konuştular. Yoksa yüzde yüz olur demediler bana da.

Ay maalesef halen olamadım Tarlusal sonrası 8. Günüm bugün ne olacak bi fikrim de yok. Öncekinde muayene için geleyim mi demiştim gerek yok dediler merkezden. Bu sefer de daha da uzarsa muayene ederler mi Bilmiyorum da böyle bi muallak benim durumlar 🙄
Vardır illaki bir sebebi ama inşallah artık adet olurda herşey yolunda gider başlarsın inşallah ya. Bir kaç güne âdet olursun inşallah

Yaa negatif öyküler moralinizi bozmasın. Benimki bir istisna bence. Sakın korkmayın. Ben hep umutluydum ama bir yandan da olumsuza da hazırladım kendimi. Negatif sonucu aldığım an dudaklarımdan dökülen ilk söz “çok şükür” oldu. Üzüldüm evet, ama tutunmadım üzüntüme. Sizin de aklınızın bir köşesinde bunlar dursun ama iyi olun, iyi şeyler düşünün mümkün mertebe.
Keşke herkesin sonucu olumlu olsa düşüncelerimiz daha olumlu olsa 🙏Daha önce başarısız denemelerim olunca ve kürtajım da olunca ne bileyim bilmiyorum, ilk defa PGT li deniyorum ama umarım bu sefer sağlıklı Bir şekilde tutunur 🥺

Biraz takip edin ben o süreçte iki tane progestan dex kullanmıştım yücel hoca öyle demişti. Deniz diye bir arkadaş da lekelenme olunca aynı şekilde 2 tane kullanmıştı lekelenme bitene kadar. Sizde isterseniz bi hemşire httına yazıp sorun genelde 2 tane iğne kullanınca 2-3 günde kesiliyor
Evet öyle söyledi Aysu hamımda. Çok teşekkür ederim😊

Kızlar transferden sonra evim 2 saat falan mesafede bu mesafede yolculuk yapanlar şahsi araçla mı yapmışlar yoksa otobüsle mi sarsma açısından varmı önerileriniz

İnşallah 🙏🏻 toparlar, 5 hafta 4 günlüktü Cuma günü bakıldığında şimdi 6 haftalığım. Pgt son anda Yücel bey bir embriyo olduğundan transfer yapalım demesiyle vazgeçtim yapılmadı. Umarım bozuk kromozomlu değildir. Benim yaşım 42 olduğundan bir yumurtayla bir embriyo ile devam ettik. :KK43:
Eğer sağlıksız devam ederse bile hiç umudunuzu kırmayın.Gücünüz yettiğince devam edin, sonuçta yumurtanız var 5 ,güne gelmiş ve tutunma olmuş.Bir yerde olacaktır inşallah 🙏

Kızlar transferden sonra evim 2 saat falan mesafede bu mesafede yolculuk yapanlar şahsi araçla mı yapmışlar yoksa otobüsle mi sarsma açısından varmı önerileriniz
Benim de yaklaşık trafikle 3 saati buluyor, trafik yoksa 2 saat.Ben şahsi araçla gideceğim ama bunların tutunmaya etkisi yok diyorlar doktorlar, otobüste olsa birşey değişeceğini zannetmiyorum ama tâbi şahsi araçla Gelme imkanınız varsa daha iyi olur, içiniz rahat eder.

Anladım canım açıkçası ben bişey çıkacak taransfer ertelenir diye düşünmeden edemiyorum bide sonucu nasıl olcak diye düşünmek de var Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Bende de aynı düşünceler vardı, şimdi de acaba embriyo bozulur mu kalitesi düşer mi çözülünce diye aklımda binbir soru var.Eger gebelikte olursa sağlıkla devam edecek mi diye yani o sorular hiç bitmeyecek😑Neticede herşey olacağına varıyor, eğer düzenli adet görüyorsanız transfer sürecinde sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ben

Gecmis olsun ve bir daha yasanmasin insallah 🙏 Transferden hemen sonra gitmek yeterli olur bizim gibi pai ve mthfr mutasyonlari icin, transferin ikinci haftasi igneye baslatirlar genelde. Hatta bazi doktoar keseyi gordukten sonra da baslatabiliyor. O yuzden transferden once gitmeye gerek yok 🌻 İnsallah hayirlisi olsun bu sefer bebegine kavus 💕
Merhaba çok önceki mesajlarıniza denk geldim.Benimde pai homozigot, mthfr ikiside heterozigot.Memorial gerek yok ama daha önce kürtajım olduğu için yine de hematoloji ile görüş dedi .Folidoce kullanıyordum onu folbiol le değiştirdiler sadece.Bana tutunmaya etkisi yok . Eğer pozitif olursa başlanır zaten dedi.Bende ancak transferin 7.gününe randevu buldum hematolojiden . Çarşamba günü transferim var ama korkuyorum acaba önden alıp başlasam mi , 7.güne kadar geç kalır mıyım acaba diye 🙏

Hanımlar size bir sorum olacak ben ilk tedavimi 2017 de oldum 5.gun 5aa tarnsferimde çok şükür kızım oldu dondurulmuş tek tüp de 2 embriyo vardı 5 ab ve 5 bc kasımda tekrar başladım tedaviye 2 kere iptal edildi kist oluştuğu için geçen ay Nisan 1 de trasnfer oldum 5 ab transfer edildi diğer embriyo gelişmedigi için imha edildi tarnsferim negatif sonuçlandı bugün tekrar görüşmeye gittim sıfırdan tedaviye başlama kararı aldık ama Dr da pgt öneririm dedi artık herseye kuşkuyla yaklaştığımız için acaba para tuzagimi diye düşündüm anladığım kadarıyla pgt liginde tutunma garantisi yok menekşe hanımda izinliydi bugün tedavinin bana tekrar ne kadara mal olacağını da bilmiyorum sizce pgt yaptırmalimiyim bu arada yaş 37

X