- 9 Mayıs 2022
- 3.792
- 3.474
Hayırlısıyla tutunsun bebiş sizeÇarşamba günü, çok az kaldı bir yandan umutluyum biryandan da çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla tutunsun bebiş sizeÇarşamba günü, çok az kaldı bir yandan umutluyum biryandan da çok korkuyorum
Tabii ki “kesin tutar” falan demediler de sanırım benim yaşıma göre durumumu değerlendirerek öyle konuştular. Yoksa yüzde yüz olur demediler bana da.Tabi her zaman var biliyorsunuz herşeyin var bi vakti saati.
Genelde merkez hiç böyle çok çok eminde konuşmaz ya da benim durumumdan dolayı özellikle yani
Çok kesin konuşamayız felan derler. İlk sizden duyuyorum böyle çok çok iyi felan lafını dediklerini onlar da korkuyor bence çünkü tepki görmekten felan.
Üzmeyin kendinizi de her şeyin var vakti. Rabbim kolaylıkla hepimize tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallahTabii ki “kesin tutar” falan demediler de sanırım benim yaşıma göre durumumu değerlendirerek öyle konuştular. Yoksa yüzde yüz olur demediler bana da.
Vardır illaki bir sebebi ama inşallah artık adet olurda herşey yolunda gider başlarsın inşallah ya. Bir kaç güne âdet olursun inşallahAy maalesef halen olamadım Tarlusal sonrası 8. Günüm bugün ne olacak bi fikrim de yok. Öncekinde muayene için geleyim mi demiştim gerek yok dediler merkezden. Bu sefer de daha da uzarsa muayene ederler mi Bilmiyorum da böyle bi muallak benim durumlar
Keşke herkesin sonucu olumlu olsa düşüncelerimiz daha olumlu olsa Daha önce başarısız denemelerim olunca ve kürtajım da olunca ne bileyim bilmiyorum, ilk defa PGT li deniyorum ama umarım bu sefer sağlıklı Bir şekilde tutunurYaa negatif öyküler moralinizi bozmasın. Benimki bir istisna bence. Sakın korkmayın. Ben hep umutluydum ama bir yandan da olumsuza da hazırladım kendimi. Negatif sonucu aldığım an dudaklarımdan dökülen ilk söz “çok şükür” oldu. Üzüldüm evet, ama tutunmadım üzüntüme. Sizin de aklınızın bir köşesinde bunlar dursun ama iyi olun, iyi şeyler düşünün mümkün mertebe.
Evet öyle söyledi Aysu hamımda. Çok teşekkür ederimBiraz takip edin ben o süreçte iki tane progestan dex kullanmıştım yücel hoca öyle demişti. Deniz diye bir arkadaş da lekelenme olunca aynı şekilde 2 tane kullanmıştı lekelenme bitene kadar. Sizde isterseniz bi hemşire httına yazıp sorun genelde 2 tane iğne kullanınca 2-3 günde kesiliyor
Amin canım İnşaAllah Rabbim kolaylık versin sizede tekrardan sağlıkla nasip etsinAyy çok şükür Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yarın kürtaj olacam bende bakalım
Öyle tabi inşallah bakalım. Dediğiniz gibi belki de uzayacak tedavi gerektirecek bişey var. Bakalım hayırlısı artık nasipte ne varsa o geçemiyoruz önüne.Vardır illaki bir sebebi ama inşallah artık adet olurda herşey yolunda gider başlarsın inşallah ya. Bir kaç güne âdet olursun inşallah
Eğer sağlıksız devam ederse bile hiç umudunuzu kırmayın.Gücünüz yettiğince devam edin, sonuçta yumurtanız var 5 ,güne gelmiş ve tutunma olmuş.Bir yerde olacaktır inşallahİnşallah toparlar, 5 hafta 4 günlüktü Cuma günü bakıldığında şimdi 6 haftalığım. Pgt son anda Yücel bey bir embriyo olduğundan transfer yapalım demesiyle vazgeçtim yapılmadı. Umarım bozuk kromozomlu değildir. Benim yaşım 42 olduğundan bir yumurtayla bir embriyo ile devam ettik.
AminÜzmeyin kendinizi de her şeyin var vakti. Rabbim kolaylıkla hepimize tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah
Benim de yaklaşık trafikle 3 saati buluyor, trafik yoksa 2 saat.Ben şahsi araçla gideceğim ama bunların tutunmaya etkisi yok diyorlar doktorlar, otobüste olsa birşey değişeceğini zannetmiyorum ama tâbi şahsi araçla Gelme imkanınız varsa daha iyi olur, içiniz rahat eder.Kızlar transferden sonra evim 2 saat falan mesafede bu mesafede yolculuk yapanlar şahsi araçla mı yapmışlar yoksa otobüsle mi sarsma açısından varmı önerileriniz
Tutunur tutunur, hiç merak etmeyin.Keşke herkesin sonucu olumlu olsa düşüncelerimiz daha olumlu olsa Daha önce başarısız denemelerim olunca ve kürtajım da olunca ne bileyim bilmiyorum, ilk defa PGT li deniyorum ama umarım bu sefer sağlıklı Bir şekilde tutunur
Bende de aynı düşünceler vardı, şimdi de acaba embriyo bozulur mu kalitesi düşer mi çözülünce diye aklımda binbir soru var.Eger gebelikte olursa sağlıkla devam edecek mi diye yani o sorular hiç bitmeyecekNeticede herşey olacağına varıyor, eğer düzenli adet görüyorsanız transfer sürecinde sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum benAnladım canım açıkçası ben bişey çıkacak taransfer ertelenir diye düşünmeden edemiyorum bide sonucu nasıl olcak diye düşünmek de var Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
İnşallah Rabbım kimsenin kucağını boş koymasınAmin canım İnşaAllah Rabbim kolaylık versin sizede tekrardan sağlıkla nasip etsin
Embriyo başı 295 dolar.Hanımlar iyi akşamlar son dönemde memorialde pgt yaptıranlar ne kadar ücret ödediniz acaba
Baya yüksekmiş maalesef teşekkür ederimEmbriyo başı 295 dolar.
Merhaba çok önceki mesajlarıniza denk geldim.Benimde pai homozigot, mthfr ikiside heterozigot.Memorial gerek yok ama daha önce kürtajım olduğu için yine de hematoloji ile görüş dedi .Folidoce kullanıyordum onu folbiol le değiştirdiler sadece.Bana tutunmaya etkisi yok . Eğer pozitif olursa başlanır zaten dedi.Bende ancak transferin 7.gününe randevu buldum hematolojiden . Çarşamba günü transferim var ama korkuyorum acaba önden alıp başlasam mi , 7.güne kadar geç kalır mıyım acaba diyeGecmis olsun ve bir daha yasanmasin insallah Transferden hemen sonra gitmek yeterli olur bizim gibi pai ve mthfr mutasyonlari icin, transferin ikinci haftasi igneye baslatirlar genelde. Hatta bazi doktoar keseyi gordukten sonra da baslatabiliyor. O yuzden transferden once gitmeye gerek yok İnsallah hayirlisi olsun bu sefer bebegine kavus