- 22 Kasım 2019
- 73
- 47
- 34
Bende düşük olduğu için kromozom testi istendi. Oda garanti olsun diye. Yapmak zorundasınız demedi Yücel bey bize bıraktı bizde yapalım dedik. Biz pgt yi de kendimiz istedik. İnsan bir kere düşük yapınca herşey garanti olsun istiyor. Genetik testi embriyolara yapılıyor benim bildiğim. Sizden ayrıca birşey istediler mi bilmiyorum. Doktorlara gelince ben Yücel beyle başlamak istedim ve yumurta toplamadan önce o takip etti genelde sonrasında ama Aysu hanımla devam ettim. Oda ilgili sempatik bir kadın. Herkesin görev dağılımı var orda sanki ve her doktor belli başlı şeylerle ilgileniyor. Ameliyatıma Umut bey girdi Semra hamımla. Transferimi de o gerçekleştirdi.Ben hastaneye çok güvenerek geldm ilk tedavmde çok memnun kaldık. Fakat üzerinden yıllar geçti açıkçası burada tek o zmnli doktor yücel bey, semra hanım. Semra hanmlada görüşme sağlayamadım henuz. Doktorlar yeni oldugu için şüphede kaldım. Benm düşük vs de yok kromozom testi gereksz geldi. Genetik testi ve kromozom testi farklı şeyler sanırım değil mi