Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bugün ki muayene de tam kesin olmasada skar gebelik olduğunu öğrendim oysa o kadar çok sordum ki doktora bir sorun olur mu diye yok çok az zaten istmoselin dedi ve sanırım keseyi orda gördü bugün tam emin de olamadı hala yerleşiyor ki bazen lekelenme oluyor pazartesi yeniden kan ve muayene yapılacak eğer ordaysa ya iğne yada kürtaj yapılacakmış

Çok geçmiş Olsun, umarım değildir ama en azından erken tanı aldınız normalde riskli bir durum.Peki transfer öncesinde yapılacak birşey varmıydı acaba sezeryan yerinde skar gebelik oluşmasın diye?

Çok geçmiş Olsun, umarım değildir ama en azından erken tanı aldınız normalde riskli bir durum.Peki transfer öncesinde yapılacak birşey varmıydı acaba sezeryan yerinde skar gebelik oluşmasın diye?
Vardı tabiki küçük bir operasyon olacaktı tam hatırlamıyorum ama çizik atılacaktı beril hanım öyle söylemişti muayenede oda ölçüm yapmıştı buradaki ultrason da da ölçüsü alındı memorial bu konu hakkında sonradan bir şey söylemedi günlerdir embriyo tutunmaya çalışıyor kesi yerine

Ne deyim ki bilemedim gerçekten her türlü ihtimali göze almaları gerekir, resmen ihmalkarlık bebeğin tutunmasını geçtim kaldı ki bu riskli bir durum her açıdan.Umarim bir an önce herşey yoluna girer, erken tanı çok önemli

Cook geçmiş olsun ....

2 güne bir kan veriyorum çocukla rezil oluyoruz küçük bir ilçedeyiz hastane de beta ya bakmak istemiyorlar zoraki yaptırıyorum tekrar otobüs ile merkeze şehir içine götürmüyor ordan taksiye biniyorum gelirken de tekrar bunları yaşıyorum hadi onu geçtim o kadar para veriyoruz nerden ne şartlarla bu para kazanılıyor kimsenin umurunda değil ver parayı ol transferi

Çok haklısınız ,insana stresi yetiyor zaten . Oldu mu olacak mi , ne olacak diye kaygilanmaktan bitap düsüyor insan

Çok haklısınız ,insana stresi yetiyor zaten . Oldu mu olacak mi , ne olacak diye kaygilanmaktan bitap düsüyor insan
Günlerdir zaten uyku düzenim kalmadı ayın 12 sinde bu yana 8 defa kan verdim git gel git gel yoruldum valla birde iğne yaparız diyor doktor hiç demiyor kemoterapi de kullanılan iğne diye araştırmasak saf saf kabullenecez iğneyle düşmezse kürtaj yaparız diyor memorial daha dönmedi bakalım onlar ne söyleyecekler

Maalesef öyle çoğu yer böyle ticarethaneye dönmüş, araştırma vs yapılmadan işlem yapılıyor.Malesef ilçelerde aciller beta hcg vermek istemiyor ama böyle önemli durumlarda olabiliyor ee biz ne yapacağız?Şu an sağlığınız çok önemli, kendinizi çok üzmeyin

Ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki . Git 2 güne bir kan ver deyince çıldırıyorum resmen Ben o iğneden kullandım maalesef . Gecmiste dış gebelik yaşamıştım
Sizin için nasıl iyi olucaksa öyle olsun diliyorum. Stres yapmamaya çalışın ....

Rabbim hayırlısını nasip etsin demekten başka çarem kalmadı Rabbim sizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah

Çok haklısınız maddi manevi zor bir süreç, git gel yapmak da zor. Allah yardımcınız olsun inşallah

Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor iğneden ne kadar süre sonra tedavi görebiliriz peki bilginiz var mı

Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor iğneden ne kadar süre sonra tedavi görebiliriz peki bilginiz var mı
Bizimki spontan bir gebelikti sonrasinda da spontan denemiştik . Doktorlar 3 ay diyorlar . Biz 8 ay sonra denemeye başladık ,tamamen kisisel bir tercihti. 3 ay yeterli . Hatta belki tüp bebek için bekleme süresi daha kısa olabilir. Onu bir hekime sormak lazım . Tüp bebekte döllenmiş embriyo konuyor sonuçta.

Memorial daha dönüş yapmadılar onlar ne derler bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…