Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Herkese merhabalar ben yeni üye oldum sizleri uzun zamandır takip ediyorum insan birilerini yakından tanımadan da birbirlerine nasıl destek olunur msjlarınızda gördüm Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bende genetikli embriyo transferi için adet zamanını bekliyorum kafama takılan bazı şeyler var bilgisi olanlar beni de bilgilendirirlerse çok memnun olurum

Öncelikle beimde daha önce kürtajım var ve yumurta rezervim yaşıma göre düşük kayıplardan sonra yumurta kalitesine bağlı olaraktan genetikli önerdiler daha transferim olamadı açıkçası eksik bişey yapılmasın diye çok temkinli davranıyorum arkadaşların tecrübelerine bakaraktan mesela taransfer zamanında uygulanan serumlar var Memorial daki doktorların bu konudaki yaklaşımlarını merak ediyorum benim genetik sonucum da faktör beş PAI olan heterezigot olarak geçiyor diğerleri normal ama bu foktörun üstüne çok düşmediler kan sulandırıcı verilecek mi bilmiyorum hemotolog la görüştüm önlem amaçlı kullanılır diye bu konuda kafam çok karışık uzun oldu Kusura bakmayın lütfen sizleri daha sonra rahatsız edicem yine cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Kahve değil ama çay bende içiyorum iyi geliyor sanki İnşallah bir şey olmaz

Tek geniniz heterezigotmuş bir şey olmaz Allah'ın izniyle, karar sizin benim homozigot tu ben iğne kullanıyorum

Kızlar ben doktora ilave olarak proluton Depot yazdırdım önlem amaçlı yaptırmak için ama şimdi korkuyorum zaten fitil ve iğne kullandığım için fazla mı gelir? Zararı olur mu ? Yoksa faydası olur mu emin değilim ilave olarak proluton Depot yaptıran var mı ? Büşra isminde bir arkadaşımız vardı bana yazabilir misin?

Pai den ziyade faktör 5 heterozigot ise her türlü kan sulandırıcı kullandırıyorlar diye biliyorum

Ev
Evet Busra2015 e de takip doktoru perinatolog ve 3 günde bir proluton depot eklemişti. Görünce o da yazacaktır. Peki ne kadar süreyle kullanıcaksınız prolutonu

Bana haftada bir verdi açıkçası ben istedim gibi oldu, bugün vurulacağım ama içime bir korku düştü. Günde iki fitil ve progestan Dex 25 ile birlikte çok gelir mi, herşey yolunda giderken sorun olur mu diye tereddüt ettim, 8 haftaya geldm bnm için 10. Haftaya kadar riskli inşallah 10. Haftayı görürüm

Fsh kaçtı peki. Ben daha 29 yaşındayım yani bana öyle karamsar konuştularki bugun. Ki bir yıl önce rezervmin çok iyi oldugunu söylemişlerdi. Banada kromozom testi önereblrz dediler. Gerekli mi bilmiyorum
Açıkçası ben kaç sene önce baktırmışım bu sene baktılar mı tekrar hatırlamıyorum bizim dosyamız onlarda vardı zaten. Ama bir ara 4.45 miş fsh. Benim araya bir ameliyat ve düşük girdi. Sonra biz tüp bebeğe başladık. Sizin yaşınız da gençmiş ama sakın kendinizi korkutmayın benim Şişli Memorial de en az 3 tanıdığım var bu işe kalkışan ve bebeğine kavuşan. Çok zor bir vaka olan bir arkadaşım hatta 2 kere toplama işlemine girdi ve yumurtalık rezervesi düşüktü havuz sistemi kullanalım dediler. İki embriyo oluştu ve ilkinde hamile kaldı şuan doğdu çocuğu. Size uzunda bir protokol sunsalar işlerini biliyorlar güvendesiniz öyle düşünün. Gerisi allahtan. Ben hep öyle düşündüm. Benim rezervem çok düşük olmamasına rağmen boyutlardan sanırım benimde iki embriyom oluştu. Ben hep şunu düşünüyorum bir tane bile oluşsa önemli olan onun tutunması. İçinizi ferah tutunKromozom testi bizde garanti olsun diye yatırdık daha önce düşüğüm olduğu için.

Ev

Evet Busra2015 e de takip doktoru perinatolog ve 3 günde bir proluton depot eklemişti. Görünce o da yazacaktır. Peki ne kadar süreyle kullanıcaksınız prolutonu
Evet canım ben hepsini aynı anda kullanıyorum. Sabah akşam fitil , progeston dex 1 adet, pruloton 3 günde 1 , koraspan her gün düzenli fakat artık bugünden itibaren 2 günde 1 . Folidace her gün. Bu şekilde kullanıyorum ben birde eutrxty 100 luk kullanıyorum

Tiroidin kaç çıktı ki canım?

Serum dediğiniz bağışıklık serumu mu ? Eğer o ise üç kez yapılması gerekiyormuş . Transferden bir hafta önce transfer günü ve sonra bı kez daha . Siz isterseniz yaparız dedi doktorum . Fakat etkisi yüzde yüz kanıtlanmış birşey değil diye de ekledi. Sizde bir konusun bu konuyu bakalım ne diyecekler n

Memorial saat 15:00 de şimdi diğer doktora geldik kese görüldü şükür ama geriden geliyor dedi haftaya bir daha bakalım dedi bir de bir sürü idrar kan tahlili istedi bakalım
Başlarda gerilik olabiliyor. Ne kadar geri dedi doktorun? Memorial vajinal bakar bakalımo ne diyecek. Evet yaa bir sürü tahlil istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…