Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bir ara banada yumurtaların boyutu eşit değil dendi ve bana doğumkontrol hapı verildi. Bir sonraki ay çokda etki etmediği için bir ay daha uygulayalım bu şekilde dendi bende aksi takdirde ne olur diye sordum. İki embriyo elde ederiz dedi Yücel bey. Bende bunu göze alarak bu ay başlayalım artık tedaviye dedim ve nitekim öylede oldu. 8 yumurtadan 2 tane si gelişip 5. Güne geldi onları da genetiğe yolladık ve şuan şükür pozitif sonucum. İki gün sonra tekrar kan testi vercem.

Açık çay icseniz nasıl olur ? Türk kahvesinin kafeinsizini doktora sorabilirsiniz . İzin verirler mi bilemiyorum elbette .
Hiç içmemeye karar verdim küstüm
Şaka bir yana ayrımını yapmak çok zor arada bir türk kahvemi içerim onun dışında maden suyu limonata portakal suyu ayran şeklinde devam.
umarım bugüne kadar içtiklerim zarar vermez

Benim de bugün randevum vardı . Lale hanımla görüştüm . Aklımdaki bütün soruları sordum . Ekstra B12 ye gerek yok dedi . Folik asitimi değiştirdi . Factor V ve mthfrlerden biri heterezigot hematalog görüşü almaya gerek yok . Kan sulandırıcı yazıyor dosyanizda zaten en son tekrar görüşülür öyle verilir dedi . Bayağı tatlı bir kadındı ,sevdim . Bağışıklık serumunu sormayı unuttum . Gerçi kendi doktorum isterseniz yaparız size bırakıyorum demişti . Glifor içiyordum insülin direnci için şekersiz beslendigim ve biraz da kilo verdiğim için onu kesebiliriz . İlacı bırakin bir süre tahlil görelim dedi . 10 gün sonra falan vermeyi düşünüyorum. Doktor görüşü alırsanız yazın demişti birkaç arkadaş şimdilik durum bu ,paylaşmak istedim .

Çok güzel canım transfer sürecine başladın inşallah o zaman Evet faktör v önemli olduğu için direk kullanman gerekiyor zaten, umarım herşey güzel olur

Yok ben zarar verecegini sanmam aslında . 3 4 günde bir icmeyi sorun siz . Sade maden suyuna izin veriyorlardi diye hatırlıyorum . Bu iyi birşey Bu arada türk kahvesini bende seviyorum hem de çekirdek alır kendim çekerim . Taa uzaklardan getiririm falan ama transfere bı hafta kala falan azaltıp ,bırakmayı düşünüyorum . Yoksa icmeyince başım ağrıyor bugün olduğu gbi .

Benimde faktör 5 heterozigot. O yüzden oksapar kullanıyorum transfer gününden beri.
İnşallah senden de güzel haberler alacağımız günler yakın.
Bağışıklık serumu için hangi doktor isterseniz yaparız demişti , memorialden biri mi yoksa takip doktorun mu? Memorialde hiç duymamıştımda merak ettim.

Ben aslında filtre kahve tiryakisiyim sizin gibi çekirdek alıp çeker içerdim her gün onu transfer günü itibariyle bıraktım ama türk kahvesini çok masum görüyodum üzdü:)

Çok güzel canım transfer sürecine başladın inşallah o zaman Evet faktör v önemli olduğu için direk kullanman gerekiyor zaten, umarım herşey güzel olur
Evet böylelikle başlamış olduk . Çok tşk ediyorum . Bakalım neler olucak Aslında diğer denememde doktorum da vermişti bana kan sulandirici belki bunlar vermez sandım ama bakalim ....

Senin için de çok heyacanliyim beş gün kaldı değil mi ?

Çok tşk ediyorum iyi olur umarım
Evet ,kendi doktorum dediğim Memorialdan Umut Hoca aslında :) Benim tekrarlı dusuklerim var . Bir de alerjik astimim var ama şu ilaç vs kullanmiyorum uzun zamandır . Ben sorunca isterseniz yaparız üç kez yapmamız gerekiyor demişti . Ama eşim bu tarz tedavilerden dolayı zarar göreceğimi düşünüp ,negatif yorum yapıyor . Hoca da onun yanında yani siz istiyorsanız yaparız çok da bilimsel kanıtlar yok elimizde dedi .

Ben aslında filtre kahve tiryakisiyim sizin gibi çekirdek alıp çeker içerdim her gün onu transfer günü itibariyle bıraktım ama türk kahvesini çok masum görüyodum üzdü:)
Filtre kahve de belki cook açık demlenirse olabilir . Ya aslinda normal gebeler hepsini iciyorlar fakat tüp bebek olunca biz çok pimpirik yapiyoruz

Evet 5 gün kaldı bir yanım olacak diyor bir yanım ya olmazsa diyor kendimi hiç ümitlendirmek de istemiyorum

Bende bugün ilk kez 19 marttan sonra okkalı sade bir Türk kahvesi içtim. Kendime geldim resmen 2 gündür migrenim tavandi gözüm açıldı

Cevabnz için çok teşkkrler öncelkle. Sanırım o zamn patch yeni uygulanıyor. Kadınlık hormonu içerıyormuş benmki en düşük doz. İnterntte çok baktım kullanan hhiç rastlamadım ,doğum kontrol hapı işe yaramaynca belkide artk bu yöntem. Kaç yaşındasnz, amh degernz bellı mi özel değilse

Merhabalar bende climara patch kullandım folikül boyutları eşitlensin diye açıkçası tedavimde çok işe yaradığını söyleyemeyeceğim

Canım bu konuyu açman iyi oldu. Bir düşüğüm var ve kahve konusunda hiç dikkat etmemiştim. Çok araştırdım sonra. Günlük kafein tüketimi 200 mg ile sınırlandırmak gerekiyormuş, düşüğe sebep olabiliyormuş. Yediğimiz içtiğimiz kafeinli gıdaların kafein miktarları Google da yazıyor. Tüp bebek olunca biraz daha dikkatli olmak gerek diye düşünüyorum. Spontan gebeler progesteron almıyor mesela. Bizim bünye biraz daha zayıf yani düşükler karşısında.
Ben de filtre kahve ve latte delisiyim ama özellikle düşük riskinin en yüksek olduğu ilk 12 hafta kahve hiç içmemeyi düşünüyorum. Çok zor
Kafein bebeğin yüzey alanı bizden çok çok daha küçük olduğu için ona geçen miktar onu çok daha uzun süre etkiliyormuş, daha uzun sürede vücuttan atılımı oluyormuş. Hamileliğin ilerleyen sürecinde de fazla kafein tüketen annelerin bebeklerinin uykusu daha zorlu oluyormuş.

Rica ederim. Açıkçası patch ten benimde haberim yok. Ben 33 yaşındayım. Amh değerimi bende bilmiyorum açıkçası genelde e2, fsh, tsh baktırdım.

Rica ederim. Açıkçası patch ten benimde haberim yok. Ben 33 yaşındayım. Amh değerimi bende bilmiyorum açıkçası genelde e2, fsh, tsh baktırdım.
Fsh kaçtı peki. Ben daha 29 yaşındayım yani bana öyle karamsar konuştularki bugun. Ki bir yıl önce rezervmin çok iyi oldugunu söylemişlerdi. Banada kromozom testi önereblrz dediler. Gerekli mi bilmiyorum

Bende buna benzer yorumlar okumuştum. Ben kimyasal yaptığım akşam bilmeyerek aslında dikkat etmeyerek 2 sade Türk kahvesi içtim ve 3,4 çay direk buna bağladım kimyasalı. Doktorlar kimyasal a etkin bir neden yok dese de bir kaç yerde okuduğum makalelerde kafein in etkili olduğunu söylüyordu. Şimdi de 19 yazmışim hatta 18 marttan sonra hiç kahve içmedim bugün ilk kez içtim. Çay içiyorum fakat açık limonlu. Diğer hamileler bir kalp atışını duyuyor 2,3 ay dr a bile gitmiyorlar, ne tansiyon ne şeker. Biz imtihan oluyoruz Rabbım başka imtihanlar göstermesin. Benim hamilelikte tansiyonum yükseliyor düşmüyor.

Reactions: sbf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…