Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar, ben 6 haftalığım fakat bugün kanamam geldi ve memorial progestan dex i sabah akşam günde iki kez kullanmamı önerdi. Ben şu an bayağı endişeliyim kanamaya rağmen pozitif devam eden var mı ya da ne yaptınız?

Tüp bebekte lekenmeler ,kanamalar olabiliyor maalesef . İstirahat edip ,stres yapmamaya çalışın . Bizim ailedeki kadınların çoğunun gebeliği kanamalı geçmisti gayet sağlıklı çocukları var şu an . Endiseni çok iyi anlıyorum ama hemen kötü dusunmemek lazım .

Ahh inşallah öyle olsun dediğiniz gibi dilerim, çok teşekkür ediyorum cevabınız için

Merhaba S SilviyaM benim de 6. Hafta içinde iken aynı şekilde oldu bana da sabah akşam aynı şekilde iğne vurulmami söyledi yücel hoca endişe edilecek birşey yok dedi vurulmaya başlayınca şükür durdu sonra dün hemşire hattına sorduk devam edelim mi diye? Onlarda kanama durdu ise etmeyin dediler. Bugün tekrar akşam a döneceğiz. Bakalım c.tesi ultrason kontrolumu bekliyorum bende heyecanla o yüzden endişelenme bende panik olmuştum dün ve bugun şükür kanama durdu

Çok sevindim durmasına şükür , benim bugün karın ağrım da var sizde de var mıydı ve kaç gün sonra kanama durdu?

Benim bugun memorılde eandevum vardı. 4 yumurta var biri diğerlerinden baya büyük 12 biri 10 biri 7 diğerini bilmiyrum. Tedavıye başlıycaktık aslnda ama yumurtaları eşitlemeyı öneririm dedi doktor. Gönül hanım doluydu bugun bana ön saçları beyaz olan bi doktor ve ayla hanım baktı. Pech verdiler onu kullanıcam bu ay bıdahaki ay gidicez. Sizde böyle bı durum yaşayan oldu mu acaba

Yumurta rezervm bi önceki tedavıye göre daha azalmış. 6 yıl öncesine göre tabi. Amh bakmadılar ama. Öncekinde daha orantılıydı yumurtalar ama ona ragmen benım iğnelerle 18 yumurta ama sadece bır tanesi güzel boyuttaydı. Diğerleri hep küçük küçüktü. 8 tanesi 3. Güne gitmişti. Son 2 tanesı 5. Güne gitti biri iyi kaliteydı kızım. Diğeri dondurulmuştu 5ab olablr yanlş hatrlamıyorsam. O transfere karar verdk çözüldükten snra bozuldu ve transfer iptal oldu

kızlarr merhaba, ben çay kahve konusunda kendime engel olamıyorum. her gün mutlaka 1 fincan türk kahvem var 4-5 bardakta çay içiyorum. bu kadarcıktan da bir şey olur mu? türk kahvesi bana çok iyi geliyo mide bulantılarıma.
ne yapmam lazım yerine ne koyabilirim ayranda işyerinde içince uykumu getiriyo

Kahve Nescafe asitli içecek bende bıraktım ama açık çay bende içiyorum günde 1 tane bence masumdur yaaa

Merhaba. Yumurta eşitsizliği olduğunda biri öne geçebiliyor. Diğerleri geride kalınca sayı azalıyor. Ben de o nedenle uzun protokol yapmıştım. Sayı arttı. Doktor bu şekil yönlendirdiyse dinleyin bence. Benim de doktorum Gönül Hanımdı.

Açık çay icseniz nasıl olur ? Türk kahvesinin kafeinsizini doktora sorabilirsiniz . İzin verirler mi bilemiyorum elbette .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…