İnşallah hersey yoluna girer . Olumlu düşünelimArtık cumartesi günü belli olur herşey umarım dediğin gibi git gel çok kötü oluyor bugün yağmurda kızla gittik kucağımdan inmedi hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hersey yoluna girer . Olumlu düşünelimArtık cumartesi günü belli olur herşey umarım dediğin gibi git gel çok kötü oluyor bugün yağmurda kızla gittik kucağımdan inmedi hiç
İnşallah canımİnşallah hersey yoluna girer . Olumlu düşünelim
Ay ben yapmadan duramam ki kendimi biliyorum, sabırsızın tekiyim asla 9 gün bekleyememAyh çok tatlısın ya yaz bize yine
Bence erken test yapma insanı çok yanıltabilir.
Ben beklemiştim ama çok da zor geçmişti haklısınAy ben yapmadan duramam ki kendimi biliyorum, sabırsızın tekiyim asla 9 gün bekleyemem
Ovitrellenin etkisi kaç günde geçer acaba daha önceki taze transferde 5.günde görmüştüm çift çizgiyi ama o Zaman ikiz gebeliktiBen beklemiştim ama çok da zor geçmişti haklısın
O zaman 7.gun falan yap bari
Ovitrellenin etkisi ne zaman gecer hiç bilmiyorum . İlk kez doğal siklus denicem . Baktım şimdi 10 12 gün diyor Yanlis bir bilgi mi ?Ovitrellenin etkisi kaç günde geçer acaba daha önceki taze transferde 5.günde görmüştüm çift çizgiyi ama o Zaman ikiz gebelikti
Tüp bebekte lekenmeler ,kanamalar olabiliyor maalesef . İstirahat edip ,stres yapmamaya çalışın . Bizim ailedeki kadınların çoğunun gebeliği kanamalı geçmisti gayet sağlıklı çocukları var şu an . Endiseni çok iyi anlıyorum ama hemen kötü dusunmemek lazım .Merhaba arkadaşlar, ben 6 haftalığım fakat bugün kanamam geldi ve memorial progestan dex i sabah akşam günde iki kez kullanmamı önerdi. Ben şu an bayağı endişeliyim kanamaya rağmen pozitif devam eden var mı ya da ne yaptınız?
Genelde öyle ama benim o zaman bir haftada etkisi geçmişti bakalım şimdi nasıl olacakOvitrellenin etkisi ne zaman gecer hiç bilmiyorum . İlk kez doğal siklus denicem . Baktım şimdi 10 12 gün diyor Yanlis bir bilgi mi ?
Ahh inşallah öyle olsun dediğiniz gibi dilerim, çok teşekkür ediyorum cevabınız içinTüp bebekte lekenmeler ,kanamalar olabiliyor maalesef . İstirahat edip ,stres yapmamaya çalışın . Bizim ailedeki kadınların çoğunun gebeliği kanamalı geçmisti gayet sağlıklı çocukları var şu an . Endiseni çok iyi anlıyorum ama hemen kötü dusunmemek lazım .
Merhaba S SilviyaM benim de 6. Hafta içinde iken aynı şekilde oldu bana da sabah akşam aynı şekilde iğne vurulmami söyledi yücel hoca endişe edilecek birşey yok dedi vurulmaya başlayınca şükür durdu sonra dün hemşire hattına sorduk devam edelim mi diye? Onlarda kanama durdu ise etmeyin dediler. Bugün tekrar akşam a döneceğiz. Bakalım c.tesi ultrason kontrolumu bekliyorum bende heyecanla o yüzden endişelenme bende panik olmuştum dün ve bugun şükür kanama durduMerhaba arkadaşlar, ben 6 haftalığım fakat bugün kanamam geldi ve memorial progestan dex i sabah akşam günde iki kez kullanmamı önerdi. Ben şu an bayağı endişeliyim kanamaya rağmen pozitif devam eden var mı ya da ne yaptınız?
Merhaba S SilviyaM benim de 6. Hafta içinde iken aynı şekilde oldu bana da sabah akşam aynı şekilde iğne vurulmami söyledi yücel hoca endişe edilecek birşey yok dedi vurulmaya başlayınca şükür durdu sonra dün hemşire hattına sorduk devam edelim mi diye? Onlarda kanama durdu ise etmeyin dediler. Bugün tekrar akşam a döneceğiz. Bakalım c.tesi ultrason kontrolumu bekliyorum bende heyecanla o yüzden endişelenme bende panik olmuştum dün ve bugun şükür kanama durdu
Çok sevindim durmasına şükür , benim bugün karın ağrım da var sizde de var mıydı ve kaç gün sonra kanama durdu?Merhaba S SilviyaM benim de 6. Hafta içinde iken aynı şekilde oldu bana da sabah akşam aynı şekilde iğne vurulmami söyledi yücel hoca endişe edilecek birşey yok dedi vurulmaya başlayınca şükür durdu sonra dün hemşire hattına sorduk devam edelim mi diye? Onlarda kanama durdu ise etmeyin dediler. Bugün tekrar akşam a döneceğiz. Bakalım c.tesi ultrason kontrolumu bekliyorum bende heyecanla o yüzden endişelenme bende panik olmuştum dün ve bugun şükür kanama durdu
Benımde 5. Haftamda agırlı olmuştu kanama sonra 11. Haftada falanda oldu ara ara hep. Çok şükür kızıma kavuştumÇok sevindim durmasına şükür , benim bugün karın ağrım da var sizde de var mıydı ve kaç gün sonra kanama durdu?
Kahve Nescafe asitli içecek bende bıraktım ama açık çay bende içiyorum günde 1 tane bence masumdur yaaakızlarr merhaba, ben çay kahve konusunda kendime engel olamıyorum. her gün mutlaka 1 fincan türk kahvem var 4-5 bardakta çay içiyorum. bu kadarcıktan da bir şey olur mu? türk kahvesi bana çok iyi geliyo mide bulantılarıma.
ne yapmam lazım yerine ne koyabilirim ayranda işyerinde içince uykumu getiriyo
Neyse artık bende içmicem 2-3 günde bir türk kahvemi içerim.Kahve Nescafe asitli içecek bende bıraktım ama açık çay bende içiyorum günde 1 tane bence masumdur yaaa
Merhaba. Yumurta eşitsizliği olduğunda biri öne geçebiliyor. Diğerleri geride kalınca sayı azalıyor. Ben de o nedenle uzun protokol yapmıştım. Sayı arttı. Doktor bu şekil yönlendirdiyse dinleyin bence. Benim de doktorum Gönül Hanımdı.Benim bugun memorılde eandevum vardı. 4 yumurta var biri diğerlerinden baya büyük 12 biri 10 biri 7 diğerini bilmiyrum. Tedavıye başlıycaktık aslnda ama yumurtaları eşitlemeyı öneririm dedi doktor. Gönül hanım doluydu bugun bana ön saçları beyaz olan bi doktor ve ayla hanım baktı. Pech verdiler onu kullanıcam bu ay bıdahaki ay gidicez. Sizde böyle bı durum yaşayan oldu mu acaba
Açık çay icseniz nasıl olur ? Türk kahvesinin kafeinsizini doktora sorabilirsiniz . İzin verirler mi bilemiyorum elbette .kızlarr merhaba, ben çay kahve konusunda kendime engel olamıyorum. her gün mutlaka 1 fincan türk kahvem var 4-5 bardakta çay içiyorum. bu kadarcıktan da bir şey olur mu? türk kahvesi bana çok iyi geliyo mide bulantılarıma.
ne yapmam lazım yerine ne koyabilirim ayranda işyerinde içince uykumu getiriyo